Акція «Моя стара SIM-карта»

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Акція «Моя стара SIM-карта»

Маєте номер Vodafone, яким давно не користувалися?

Screenshot_20201217_102520.jpg

Акція діє з 4 грудня 2023 року по 28 лютого 2024 року.

Умови пропозиції:

1. Згадайте номер телефону SIM-картки, яка певний час не використовувалась.
  2. Створіть нове SMS і в тексті повідомлення напишіть номер телефону, який ви згадали, у форматі 380XXXXXXXXX
  3. Відправте це SMS на номер 3575 обов'язково зі свого основного номера (на який ви отримали запрошення в акцію)
"Якщо номер не використовувався останні 2 місяці та відповідає всім іншим умовам - подарунок ваш!"

Тепер ви маєте додатковий номер і 3 місяці зв'язку на ньому лише за 1 коп./місяць. Тільки стежте, щоб на рахунку була 1 копійка, тоді нарахується пакет на місяць.

В акції можуть брати участь абоненти передплаченої форми підключення, крім тарифів Vodafone Partner та Yezzz! Отримати подарунок можуть абоненти Vodafone Україна передплаченої форми підключення в одному з тарифів Vodafone Україна, крім Vodafone Partner, Yezzz!, Vodafone Light.

Останнє редагування:

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
gen, Теперь всё ясно. Добавлю от себя. Нужно дождаться смс с приглашением.
Post automatically merged:

gen, Я на даду и не глянул. Ещё 6 дней до старта. Сейчас фальстарт.😄
Я без смс даже подключал. Но помню в первый раз не сразу узнал про акцию и пользовался только 2 месяца. Третий не сработало

abx

Місто
Сіверськ -> Одеса
Телефон
Samsung M21
Оскільки відправник запиту може активувати до трьох старих номерів, пропоную тим, хто отримає смс-запрошення, в цій темі поділитися скарбом.
Якщо є бажання, звісно

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
А багатьом минулого разу таке смс приходило? Є якась логіка кому дають, а кому ні?

Місто
Kyiv
А на Водафон Лайт какой-то изюм можно получить по этой акции?

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Приглашение присылали на Зеро и Лайт .

Місто
Kyiv
На Лайте один день за копейку? Месячного пакета в нем нет.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
А на Водафон Лайт какой-то изюм можно получить по этой акции?
В акції можуть брати участь абоненти будь-якої форми підключення, крім тарифів Смартфон Стандартний, Vodafone Light, Smartfon Zero, Yezzz та Vodafone Partner.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Місто
Ковель
Интересно, а пополнение на 5 грн.входит в "вихідну активність", или только исход.звонки, смс, интернет ?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Интересно, а пополнение на 5 грн.входит в "вихідну активність", или только исход.звонки, смс, интернет ?
Там дуже жорстко стосовно активності, навіть перевірка рахунку рахувалась активністю. Взагалі ніяких "тєлодвіженій" не потрібно робити)

Місто
Днепр
Там дуже жорстко стосовно активності, навіть перевірка рахунку рахувалась активністю. Взагалі ніяких "тєлодвіженій" не потрібно робити)
а если проверять в мой водафон?

Місто
Днепр
А ответить на входящие звонки считаются?

Місто
Киев
а как же это в правилах
- Номер Отримувача не має вихідної активності за останні 60 днів;
там ничего не написано про входящую активность.
то что я помню точно как было у меня в предыдущих таких же акциях, то входящие смс и проверка счета не считались активностью. а вот входящие звонки вроде тоже не считались, но со звонками я не помню точно.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Київ та околиці
Статус
Закрита.
Зверху