Акція «Моя стара SIM-карта»

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Акція «Моя стара SIM-карта»

Маєте номер Vodafone, яким давно не користувалися?

Screenshot_20201217_102520.jpg

Акція діє з 4 грудня 2023 року по 28 лютого 2024 року.

Умови пропозиції:

1. Згадайте номер телефону SIM-картки, яка певний час не використовувалась.
  2. Створіть нове SMS і в тексті повідомлення напишіть номер телефону, який ви згадали, у форматі 380XXXXXXXXX
  3. Відправте це SMS на номер 3575 обов'язково зі свого основного номера (на який ви отримали запрошення в акцію)
"Якщо номер не використовувався останні 2 місяці та відповідає всім іншим умовам - подарунок ваш!"

Тепер ви маєте додатковий номер і 3 місяці зв'язку на ньому лише за 1 коп./місяць. Тільки стежте, щоб на рахунку була 1 копійка, тоді нарахується пакет на місяць.

В акції можуть брати участь абоненти передплаченої форми підключення, крім тарифів Vodafone Partner та Yezzz! Отримати подарунок можуть абоненти Vodafone Україна передплаченої форми підключення в одному з тарифів Vodafone Україна, крім Vodafone Partner, Yezzz!, Vodafone Light.

Останнє редагування:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Маєте SIM-карту Vodafone яка давно не використовувалась? Назвіть нам її номер телефону і отримайте на ній 3 місяці зв'язку лише по 1 копійці на місяць. Для цього напишіть SMS на 3575 і в тексті вкажіть номер, який хочете відновити. Детальні умови акції: www.vodafone.ua/myoldsim

Кому треба, звертайтеся. 3 номери можу, якщо правильно зрозумів умови. У мене, нажаль, наразі нема підходящих сімок.
Багато людей написали, але так по жодному і не активували акцію. Чи номер був у користуванні за останній час чи підключена послуга на номері, яка заважає, чи тариф не підходить. Читайте, будь ласка, спочатку умови акції уважно.
Кому треба - звертайтесь.

Місто
Київ
Телефон
Redmi Note 8T, PocoX3 Pro
Я так зрозумів, що якщо "номер що не використовувався певний час" Є 4G Smart XL на базових умовах - то фігвам? Запрошеняя будл на інший номер, СМС відправив, відповідь позитивна - чекайте добу. Пройшло майже 2 доби і тиша...
так і не активували пакет, пішла 3я доба. при повторному СМС відповідь - ми вже приймали заявку на цей номер. при першому СМС буда відповідь - все спрацювало і ми вже підключили знижку на номері ..... перший пакет підключиться протягом доби.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
SergeyV, так може на базових не дає?
Хтось підключав собі цю акцію на базових - відпишіться, будь ласка.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
В умовах акції не знайшов відповіді. Як впливає зміна тарифу уже після підключення акції і нарахування пакету послуг за умовами попереднього?

Місто
Одеса
В умовах акції не знайшов відповіді. Як впливає зміна тарифу уже після підключення акції і нарахування пакету послуг за умовами попереднього?
Ні впливають, акція діє 3 місяця з дня підключення, незалежно від тарифу, прийдє те число, коли була підключена акція і вона знову автоматично підключиться, якщо на рахунку буде 1 копійка та не сплачений тариф або якщо на базових умовах.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Volodimit, інфа перевірена? Самі міняли тариф? Чи техпідтримку питали?

trempel

Заблокирован
Місто
Киев
Подключил уже сутки назад на один из старых номеров-в кабинете личном все по нулям и нет начисления пакета,они как быстро эту акцию подключают кто в курсе?

На номере с которого заказывал первое смс-Мы проверяем
2ое-Все спрацювало

Но,что то глухо.Карта правда офлайн но в кабинете думаю должно же быть видно когда начислят?

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Подключил уже сутки назад на один из старых номеров-в кабинете личном все по нулям и нет начисления пакета,они как быстро эту акцию подключают кто в курсе?

2ое-Все спрацювало

Но,что то глухо.Карта правда офлайн но в кабинете думаю должно же быть видно когда начислят?
Номер випадково не на базових умовах?

trempel

Заблокирован
Місто
Киев

2ое-Все спрацювало

Номер випадково не на базових умовах?
На базовых.первой абонки не видел,НО с номера которого отправил именно подкупило,что пришло смс,что все Прошло и подключено

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
На базовых.первой абонки не видел,НО с номера которого отправил именно подкупило,что пришло смс,что все Прошло и подключено
Номер на базовых. Сделал заявку, пришла СМС об успешном подключении акции, но пакет услуг так и не начислился, прошло уже больше недели, оператору не звонил/писал. Запрос *101*444# пишет "Недостаточно средств, пополните счет". Попробуйте обратиться к оператору, интересно, что скажет.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Щодо базових умов.
В правилах Акції вказано:
Отримувач – абонент, номер якого вказав Відправник в SMS-запиті на нарахування Подарунка.
Отримувач має відповідати таким умовам:
...
- На номері отримувача раніше був підключений пакет послуг у тарифі.
Тому мені не зовсім зрозуміло, як люди на базових умовах підключають собі цю акцію. Можливо, мається на увазі, що на номері хоча б раз, за весь час існування номеру з моменту його активації, підключали "пакет послуг"?
Був тариф СуперНет Старт, сплатили першу абонку, потім перейшли на СН Анлім і нічого не платили - вважається, що пакет послуг було сплачено?
І сюди ж: обов'язково сплачувати місячну абонку - чи денної фате?

Вкладення

• Screenshot_20230114-015530~3.png
    Screenshot_20230114-015530~3.png
    261.3 КБ · Перегляди: 31
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Ryo San, дійсно. Але, на реді описані прецеденти підключень акції до тарифів на базових умовах.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
T.Visc, штош, подивимось. В мене одна сімка досягне 60 днів неактивності в останній тиждень лютого: в неї був підключений SN Start по MNP, потім - змінений на SN Unlim на базових. Крім 1 грн за сімку - жодних оплат, поповнень чи пакету послуг.

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
Учора на 3 сімки (1 juice та 2 Vodafone SuperNet Start) подключив акцію "Моя стара сім карта", по кожному номеру прийшло СМС: - "Чудові новини! Все спрацювало і ми вже підключили знижку на номері 38066ХХХХХХХ. Дякуємо за участь."
На самі номери прийшло СМС: - "Привіт! Вам подарунок від номера 38099ХХХХХХХ. Не ховайте більше цю СІМ карту, ви отримаєте 3 наступні пакети послуг у вашому тарифі лише по 1 копійці! Перший пакет послуг підключиться автоматично протягом доби."
Після цього на всіх трьох номерах був змінений ТП на Vodafone SuperNet Unlim. На всіх номерах по пару грн на рахунках є.
Поки що пакети послуг не нарахували, чекаю. Як нарахують - повідомлю :)

Місто
Днепр - Полтава
Учора на 3 сімки (1 juice та 2 Vodafone SuperNet Start) подключив акцію "Моя стара сім карта", по кожному номеру прийшло СМС: - "Чудові новини! Все спрацювало і ми вже підключили знижку на номері 38066ХХХХХХХ. Дякуємо за участь."
На самі номери прийшло СМС: - "Привіт! Вам подарунок від номера 38099ХХХХХХХ. Не ховайте більше цю СІМ карту, ви отримаєте 3 наступні пакети послуг у вашому тарифі лише по 1 копійці! Перший пакет послуг підключиться автоматично протягом доби."
Після цього на всіх трьох номерах був змінений ТП на Vodafone SuperNet Unlim. На всіх номерах по пару грн на рахунках є.
Это вы погорячились. Скорее всего акция слетит. И уж точно не нужно было так делать на всех 3х номерах. Зная, как работает биллинговая система у Водафон, то больше шансов получить шару было бы сначала изменить тариф на Анлим и тут же отправить смс для участия в акции "Старая сим". В других акциях такой финт ушами у меня срабатывал, но нужно делать именно сразу, пока система не отбила дупля.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Не нарахують. Уже перевірив, один номер з Supernet Start після підключення акції і нарахування пакету перевів у Supernet Unlim. Набір комбінації замовлення позачергового пакету вимагає оплати повної вартості тарифу ))) Маленький плюс, уже нараховані 10 Гб в роумінгу залишилися, але імовірно невдовзі не будуть доступні без оплати 50 грн додатково.

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
Это вы погорячились. Скорее всего акция слетит.
Скоріш за все що так ) поки на жодному з 3х номерів пакет послуг не нарахували. Ну нічого страшного, не критично. Будемо чекати пропозицію РБА )

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Я вообще не понял логику акции: вот пришла смс на мой номер 099, мне его и нужно активировать. Отправил с него смс, в ответ тишина. С другого номера ведь не имеет смысла отправлять, раз на него не приходило смс с акцией. Короче не сработало пока.

Статус
Закрита.
Зверху