Акція «Моя стара SIM-карта»

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Акція «Моя стара SIM-карта»

Маєте номер Vodafone, яким давно не користувалися?

Screenshot_20201217_102520.jpg

Акція діє з 4 грудня 2023 року по 28 лютого 2024 року.

Умови пропозиції:

1. Згадайте номер телефону SIM-картки, яка певний час не використовувалась.
  2. Створіть нове SMS і в тексті повідомлення напишіть номер телефону, який ви згадали, у форматі 380XXXXXXXXX
  3. Відправте це SMS на номер 3575 обов'язково зі свого основного номера (на який ви отримали запрошення в акцію)
"Якщо номер не використовувався останні 2 місяці та відповідає всім іншим умовам - подарунок ваш!"

Тепер ви маєте додатковий номер і 3 місяці зв'язку на ньому лише за 1 коп./місяць. Тільки стежте, щоб на рахунку була 1 копійка, тоді нарахується пакет на місяць.

В акції можуть брати участь абоненти передплаченої форми підключення, крім тарифів Vodafone Partner та Yezzz! Отримати подарунок можуть абоненти Vodafone Україна передплаченої форми підключення в одному з тарифів Vodafone Україна, крім Vodafone Partner, Yezzz!, Vodafone Light.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Я вообще не понял логику акции: вот пришла смс на мой номер 099, мне его и нужно активировать. Отправил с него смс, в ответ тишина. С другого номера ведь не имеет смысла отправлять, раз на него не приходило смс с акцией. Короче не сработало пока.
Вот и стратил 🫣

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Я вообще не понял логику акции: вот пришла смс на мой номер 099, мне его и нужно активировать. Отправил с него смс, в ответ тишина. С другого номера ведь не имеет смысла отправлять, раз на него не приходило смс с акцией. Короче не сработало пока.
Вот и стратил 🫣
та не, это я рано отписался )) пришло смс что "типа все ок", обещают подключить протягом доби. Посмотрим. Я вижу тут не мне одному обещали ))

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Сутки прошли, пакет не начислили. Буду завтра писать котикам.

Місто
Киев
Сутки прошли, пакет не начислили. Буду завтра писать котикам.
Так у вас по номеру произошла исходящая активность, вы уже вне правил.
Разве только придется слезно просить оператора сжалиться.

Місто
Київ
Нагадайте, якщо на «старій сімкарті» заюзано 20 Гб від Миколайчика, це вже рахується вихідною активністю?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
вы уже вне правил
не, сказали я не оплатил первую абонплату, пролетаю по этой причине.

Нагадайте, якщо на «старій сімкарті» заюзано 20 Гб від Миколайчика, це вже рахується вихідною активністю?
скорее всего да.

lennox

Заблокирован
Місто
Харьков
Всем привет. Хочу в скором времени попробовать акцию, сделал через MyVF выписку за месяц.
Исходящая смс на 20255 это что? И считается ли это исходящей активностью? Знаю, что смс-кой off на 20255 отключается клик, но сам никаких смс никуда не отправлял. Или это ussd проверка баланса могла так отобразиться? Симка ещё МТС.

Александр книжник

Заблокирован
Місто
Житомир
Всем привет. Хочу в скором времени попробовать акцию, сделал через MyVF выписку за месяц.
Исходящая смс на 20255 это что? И считается ли это исходящей активностью? Знаю, что смс-кой off на 20255 отключается клик, но сам никаких смс никуда не отправлял. Или это ussd проверка баланса могла так отобразиться? Симка ещё МТС.
Думаю отлуп дадут, Индус проснется точно скажет

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

lennox

Заблокирован
Місто
Харьков

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Те, що це самовільний "Клік" - це 99,99%. А ось як її вважатиме водафон, я не знаю.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Маєте SIM-карту Vodafone яка давно не використовувалась? Назвіть нам її номер телефону і отримайте на ній 3 місяці зв'язку лише по 1 копійці на місяць. Для цього напишіть SMS на 3575 і в тексті вкажіть номер, який хочете відновити. Детальні умови акції: www.vodafone.ua/myoldsim

Кому треба, звертайтеся. 3 номери можу, якщо правильно зрозумів умови. У мене, нажаль, наразі нема підходящих сімок.
Багато людей написали, але так по жодному і не активували акцію. Чи номер був у користуванні за останній час чи підключена послуга на номері, яка заважає, чи тариф не підходить. Читайте, будь ласка, спочатку умови акції уважно.
Кому треба - звертайтесь.
Пропозиція ще актуальна, поки тільки один номер вдалося зробити.

Александр книжник

Заблокирован
Місто
Житомир
Возможно после активации Акции подключить для ТП смарт хс опцию удвоения минут за 15грн.?
После месяца использования сразу отключить возможно или лучше в последние часы работы акции лючше сделать?

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
"Номер Отримувача не має вихідної активності за останні 60 днів;"
Підкажіть будь-ласка, чи є якась можливість перевірити коли на номері була останній раз "вихідна активність"?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
bbeliy,
Через техпідтримку. Або в Мій Водафон червоноочити.
Post automatically merged:

bbeliy,
Ви ж самі з приводу "вихідної активності" вже зверталися до ТП - ось ваше повідомлення в іншій темі:

Останнє редагування:

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
Ви ж самі з приводу "вихідної активності" вже зверталися до ТП
то я звертався з приводу того чи являється зміна ТП вихідною активністю.
А в цьому питанні, я маю на увазі де можна подивитись в додатку чи може на сайті в особистому кабінеті, чи можливо USSD кодом якимось...

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
bbeliy,
Я про те, що звертайтесь до ТП - вони точно скажуть.

Статус
Закрита.
Зверху