А хто заважає спробувати??А натконткратний номер подарити можна?
А хто заважає спробувати??А натконткратний номер подарити можна?
Раніше акціі свинорилів на контракт не проходили.А натконткратний номер подарити можна?
Можна, спрацювало.А натконткратний номер подарити можна?
Як тільки скористуєшься інтернетом, через час оновится.В мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
то чого задавати питання на форумі ? прийде 26е - перевірите, якщо вже нікому не довіряєте
інтернетом треба скористатисяВ мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
Экспресс тоже в пролете! Не может получить.В акції 31 ГБ на місяць не приймають участь абоненти на тарифі Зеро, тобто абонент не може отримати подарунок, чи відправити, або не получити не відправити?
Користувався вже 2 години пройшло і немаєінтернетом треба скористатисяВ мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
У мене - більше 7 годин минуло. Номер на базових, може через це. Потрібно скористатись Інтернетом - може денним / місячним пакетним. Інтернет переключав на другу Сім-ку і режим літака включав.Користувався вже 2 години пройшло і немає
Минулі акції, які раніше давали на різні свята, швидкість не обмежувалась, хоч і на базових, а зараз до 100 Кбіт.
Не треба погано думати на оператора, він все розрахував.Блін, і я на базових....
От де нас піймали, на швидкості....
Тільки після оплати пакету послуг на місяць - з'явилися. Тариф 4G smart XS+Користувався вже 2 години пройшло і немаєінтернетом треба скористатисяВ мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є