а есть таможенные пошлины на импортное вино?але 98% споживається на власному ринку
а есть таможенные пошлины на импортное вино?але 98% споживається на власному ринку
Имел неосторожность открыть его на новый год, пили с женой числа до 7-го.До речі, шампанське брют Шабо у ресторанах Борисова смачніше ніж те, що у магазинах продається...
Експеримент вже був. Я написав, років зо двадцять назад, доля примусила попрацювати доба/три. Поспати можна було, але мало і в антисанітарних умовах. Постійна втома, дратівливість, та інше, ходив як вчамрілий. "Невріпітологи" (три), наввипередки виписували рецепти "візьмеш саме в цій аптеці"....З цікавістю спостерігаємо за експериментом
Не в курсі. Гадаю, там акциз великий.а есть таможенные пошлины на импортное вино?але 98% споживається на власному ринку
Тож гадаю мит мін. на європейські вина там нема.Швейцарія підписала угоду про вільну торгівлю з тодішнім Європейським економічним співтовариством у 1972 р., Яка набрала чинності в 1973 р. [1]
Я не буду защищать колонист и прочих - не довелось попробовать. Но на од. форуме была тема про выбор вин и там советовали конкретный магазин и конкретную партию, если где что появлялось.Я может еще не дорос, но по-моему за деньги, которые стоит всякие колонисты, можно купить нааамного лучше
Мне не зашло ни то, ни другое. С ламбруско - возможно, последствия ковида, аромат категорически не нра, сначала подумал, что шмурдяк в первый раз попробовал, взял спецом бутылку другого производителя - не, тоже самое. А просекко - я не так часто пью игристое, суховато.ламбруско і просекко.
Хі хі, а шо ж іще може бути в ігристих?игристое, суховато.
Ну це ж і є шмурдяк. Солоденьке і з бульбашкамиламбруско
Угу, це як Шабо робить дегустації вина з Декантеру. Дійсно класні, але ж їх у продажу нема. А їх "тезки" від 500 грн...конкретную партию, если где что появлялось.
Я теж думав, що це не моє, поки на останньому бівайні мені дівчина не провела дегустацію різних просекк з долини вальдоб'ядене. Особливо зайшло верджин брют нефільтроване мутне, та й купиш їх хіба що на фестивалі... ой, а картіцце!..просекко
Хммм, хз. А яка різниця у чому везти? Від подорожі морським шляхом псується любе вино, тому іспанці і португальці винайшли поотвейни і хереси, тобто кріплені вина. А везти з Зеландії ще й скло - ви ж за цю вагу і платите...Ну как-то несолидно для хорошего вина. То есть обычный совиньон, не ошибся.
Ну так об этом и речь. Если в бочках - цена не ~10 тугриков за бутылку, а в 4-5, ну 6, а вот за стекло "из самой новой Зеландии" можно смело просить 12-15.Хммм, хз. А яка різниця у чому везти? Від подорожі морським шляхом псується любе вино, тому іспанці і португальці винайшли поотвейни і хереси, тобто кріплені вина. А везти з Зеландії ще й скло - ви ж за цю вагу і платите...
Я даже спустя 15 лет не могу забыть дегустацию токайского "5-ти путонного". "Фкус - специфиский" . Оно есть в продаже, ориентировочно 20 евро за бутылку.дегустацію
Щось мені підказує, що тут більше ефект від рукастої жіночки, ніж від вина. Особливо, з ефектом "піджинився".Експеримент вже був. Я написав, років зо двадцять назад, доля примусила попрацювати доба/три. Поспати можна було, але мало і в антисанітарних умовах. Постійна втома, дратівливість, та інше, ходив як вчамрілий. "Невріпітологи" (три), наввипередки виписували рецепти "візьмеш саме в цій аптеці"....З цікавістю спостерігаємо за експериментом
Добрий знайомий, порадив червоне вино, одного з кримських заводів. Після зміни, теплий душ, 150 вина, і в люлю.
Після люлі, масаж, від рукастої жінки. Вже не пам'ятаю за який час, але оклигав так, що навіть підженився, на тій же жінці.....
Ще не дочитав, але бачу багато порад, щиро всім вдячний,- всім...
Буду вивчати, скористаюся...
Я вас не підведу....
У Франції не беруть, значить...Ну якщо беруть
А комендантский час в какой период?В Черкасской области разрешили продажу алкоголя с 8:00 до 20:00
21-30=6-00А комендантский час в какой период?В Черкасской области разрешили продажу алкоголя с 8:00 до 20:00
Cлабоалкогольних чи всіх?В Черкасской области разрешили продажу алкоголя с 8:00 до 20:00