Алкогольні напої

• Автор теми DesKV
  • Дата створення

Что из алкоголя Вы предпочитаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    318
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
У моїй компанії в Запоріжжі є свій мем "віскі з Анголенко". На Анголенко в Запоріжжі є базар, і один з учасників припер на п'янку звідти віскі запаковане в якийсь картонний пакет і бив себе у груди що це справжній контрабандний Джек Деніелс чи якийсь відомий бренд вже не пригадую який. Пити його наважилися усього пара чоловік коли було випите на дачі все що горить, так і не допили його.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В нашій компанії був мем: "Лисичка". Це коли перед риболовлею директор і заступник заїхали в місцевий магазин щось купити зранку, а в цей магазин зайшов місцевий похмелитися: "Дайте мені лисичку"...

Виявилося, що лисичка - це був ось такий напій
1759914236722.jpeg

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
ще була така фігня популярна

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Odesа
Андрюх@dp.ua, студенты вообще алкоголем не травятся
Максимум не свежая булочка попадется, вот из-за нее всем плохо и бывает 😁

У нас тоже на работе были любители пить все в этих тетрапаках
Пили что не в себя
Кстати, на удивление тоже никто не травился

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
В нас у середині-наприкінці 2000-х популярна була отака горілка, коштувала 3 євро в молдовському дьюті-фрі, в Рені привозили ті, хто регулярно катався у Румунію (бо "дьютік" на молдовсько-румунському кордоні).

Зараз аж цікаво стало, чи рашистська ця горілка - виявилося ні, французька, "Єльцин" назвали, щоб викликати асоціацію з росіянами (ну бо типу "руская водка"), й після початку російсько-української війни її перейменували на Divine

Місто
Odesа
GAS, так что это реально французское было ?
У нас по городу катался чувак продавал из багажника своего в те годы 😁
Я думал это залипуха

Останнє редагування:
Місто
Львів
Дивно, алкокар'єру розпочав ще школярем наприкінці 70-х, але за все життя жодного разу горілку в тетрапаках в реалі не бачив. Мабуть це тому, що в УРСР та на території сучасної мокшандії при совку її не було, а в незалежні часи у Львові, Польщі і далі на захід, де жив та бував, вона не траплялася.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Дивно, алкокар'єру розпочав ще школярем наприкінці 70-х, але за все життя жодного разу горілку в тетрапаках в реалі не бачив. Мабуть це тому, що в УРСР та на території сучасної мокшандії при совку її не було, а в незалежні часи у Львові, Польщі і далі на захід, де жив та бував, вона не траплялася.
Це придумка вже кінця 90-х

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro

Вкладення

• IMG_20190527_175938.jpg
    IMG_20190527_175938.jpg
    198.7 КБ · Перегляди: 37
Місто
kiev
бухло в стіках пару разів бачив в корейських серіалах, думаю там воно зявилось або з Японіі або Китаю, так що стіки це норм але не думаю, що приживуться, от ті пластикові 100/150 грамові мінзурки шо у москалів скрізь продаються шось не бачив у нас.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
debugger, було, ой було... Пам'ятаю чимало таких "шклянок", що лежали на землі на зупинці робочих автобусів на наші "дальні" (їхати 40 хвилин) шахти. В кінці 90х, якщо не помиляюся.

Зверху