Бокс

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
чемпиону россии по боксу в драке выбили глаз в Феодосии

Медики заявили, что глаз сохранят, как орган, но видеть он уже не будет.

Останнє редагування:

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
От мені цікаво, чи знайдеться (хоч одна) мадам, котра на олімпіаді, транса вдпздт
а хто саме там транс? Часом не Imane Khelif? Так вона від народження жінка, стать не змінювала. Чи такі дрібні деталі вже не хвилюють, головне пошвидше розтрубити, що "транси бʼють жінок"?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
RifleR якщо уважно прочитати вікіпедію і матеріали на які вона посилається - ясно тільки те, що нічого не ясно. З одного боку матна IBA якою керувала русня, з іншого боку мутний олімпійський комітет який не тестує спортсменів на стать.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
олімпійський комітет який не тестує спортсменів на стать
припускаю, це тому, що стать буває важко точно визначити. Але вимоги у чоловічій і жіночій категоріях різні. І спортсмени перевіряються по відповідних критеріях. Ну і трансгендерність тут ні до чого. IBA звинувачувала спортсменку не в цьому. Це вже одні інтернет-коментатори додумали, а інші поширюють фейк.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
стать буває важко точно визначити
Ще раз запитаю.
А чи відомі випадки, щоб через "важко визначити", хтось помилково потрапив замість жіночого боксу, в чоловічий ("бо я така крута, зараз піду і наваляю,- та хоч і Стівенсону")?...🤭

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
@Rifer немає нічого складного щоб точно визначити стать. XX - жінка, XY - чоловік. IBA ніколи офіційно нормально не пояснювала у порушенні яких саме критеріїв заснували спортсменку. Відповідні критерії олімпійського комітету це рівні тестостерону і документи. Якщо чоловік буде приймати гормональну терапію для зміни статі рівні тестостерону будуть в нормі, але перевага від підвищених рівнів при дорослішенні вже отримана. Документи теж будемо відверті можуть бути не дуже правдивими у країнах типу Мароко.
Я не кажу що там транс, але мене відверто дивує що після публічних звинувачень і дискваліфікації після непроходження якихось гендерних критеріїв - МОК не вимагав генетичний тест на стать, який зняв би усі питання.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
чи відомі випадки, щоб через "важко визначити", хтось помилково потрапив замість жіночого боксу, в чоловічий
якщо рівень тестостерону вищий за певне значення, спортсмен не буде допущений до змагань у жіночій категорії.
І цілком зрозуміло, чому по своєму бажанню жінки не хочуть змагатися з чоловіками.
Але ти назвав спортсменку трансом (тобто чоловіком від народження, що змінив стать), не маючи ніяких доказів цього. Визнаєш це, чи будеш упиратись до останнього?
немає нічого складного щоб точно визначити стать. XX - жінка, XY - чоловік.
я ж дав посилання на вікі, де сказано, що не для всіх людей це так. Приклад і ще один.
Документи теж будемо відверті можуть бути не дуже правдивими у країнах типу Мароко
мова про Алжир, але то не важливо. Тобто у сильно консервативній мусульманській країні, де офіційно заборонено змінювати стать, спортсмену, який постійно виступає на змаганнях, тобто у всіх на виду, це вдається, так само вдається замінити документи, щоб ніхто нічого не помітив і ні в кого не виникло питань?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
RifleR особисто я не бачу саме з точки зору змагань різниці між інтерсекс та іншими рідкісними статевими мутаціями і зміною статті.
Людина отримує значну перевагу над жінками у фізичних якостях.
На мою думку для людей що змінили стать чи мають генетичні мутації що впливають на визначення статі треба зробити окремий клас де вони б змагались один з одним, бо за фізичними параметрами які визначають успішність у спорті вони знаходяться між чоловіками і жінками і некорректно ставити їх в жодну із категорій.
Моя позиція проста, є сумніви - зробіть генетичний тест, якщо там звичайна жінка - усі питання знімуться автоматично. Але цього ніхто чомусь не робить і це викликає тільки ще більше сумнівів.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Визнаєш це, чи будеш упиратись до останнього?
:ROFLMAO:
А чого мені опиратися?
Це ти його так назвав...
хто саме там транс? Часом не Imane Khelif?
Мої ж слова,
котра на олімпіаді, транса...
стосувалися того що я прочитав у журналістів, і бачили мої очі на фото/відео.
не маючи ніяких доказів цього
Доказів що жінка, також не маю.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Людина отримує значну перевагу над жінками у фізичних якостях
про це олімпійський комітет в курсі, тому існує тестування на тестостерон. Якщо у "100% жінки" його рівень буде більшим, ніж дозволено, її також не допустять до змагання з іншими жінками. Існують правила, ніби до цього моменту всі з ними погоджувалися. В даній ситуації також попередні перевірки були пройдені, тому якось дивно після поразки (!) піднімати питання статі і звинувачувати суперника у нечесності.
Моя позиція проста, є сумніви - зробіть генетичний тест
це проблема комітету, думаю, вони між собою розберуться з правилами і умовами і в яких випадках треба робити тест.
я прочитав у журналістів
я насправді у нормальних журналістів не бачив, щоб вони цю спортсменку називали трансом. Це вже в соцмережах пішов розгін тролів.
бачили мої очі на фото/відео
круто, що простим поглядом можеш визначити стать людини(y)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Мне всё это напомнило бородатый анекдот, как в горный аул в воискую часть приезжает новый офицер, через несколько дней спрашивает у солдат, мол как вы тут без баб обходитесь? они ему отвечают что мол у них тут овцы. Ну он помаявшись пару дней ещё решается попробовать, зашёл в отару, спустил штары, присунул, и тут солдаты заходят и начинают ржать. Он
-Что? обманули, мерзавцы??? Не трахаете вы тут овец, да???
-Да нет, тарщкапитан! Трахаем! :) Но... вы же самую некрасивую выбрали! :)

Зверху