Андрюх@dp.ua, я читав що фьюрі дали 90, а усику 45.
тобто разом в районі 140 млн
тобто разом в районі 140 млн
Непогано влаштувався, декілька разів вже заробив, і ще на реванш домовився.90 млн в кишеню і пішов собі
схоже, що навіть не шукав: https://news.sky.com/video/tyson-fury-blames-loss-to-oleksandr-usyk-on-ukraine-war-13139283в пошуку ніде такого більше не знаходив
Таки домовились. Ер-Ріяд, 21.12.24 (хліб для нумерологів).Непогано влаштувався, декілька разів вже заробив, і ще на реванш домовився.90 млн в кишеню і пішов собі
Це того іранця?От мені цікаво, чи знайдеться (хоч одна) мадам, котра на олімпіаді, транса вдпздт...
а хто саме там транс? Часом не Imane Khelif? Так вона від народження жінка, стать не змінювала. Чи такі дрібні деталі вже не хвилюють, головне пошвидше розтрубити, що "транси бʼють жінок"?От мені цікаво, чи знайдеться (хоч одна) мадам, котра на олімпіаді, транса вдпздт
припускаю, це тому, що стать буває важко точно визначити. Але вимоги у чоловічій і жіночій категоріях різні. І спортсмени перевіряються по відповідних критеріях. Ну і трансгендерність тут ні до чого. IBA звинувачувала спортсменку не в цьому. Це вже одні інтернет-коментатори додумали, а інші поширюють фейк.олімпійський комітет який не тестує спортсменів на стать
Ще раз запитаю.стать буває важко точно визначити
якщо рівень тестостерону вищий за певне значення, спортсмен не буде допущений до змагань у жіночій категорії.чи відомі випадки, щоб через "важко визначити", хтось помилково потрапив замість жіночого боксу, в чоловічий
я ж дав посилання на вікі, де сказано, що не для всіх людей це так. Приклад і ще один.немає нічого складного щоб точно визначити стать. XX - жінка, XY - чоловік.
мова про Алжир, але то не важливо. Тобто у сильно консервативній мусульманській країні, де офіційно заборонено змінювати стать, спортсмену, який постійно виступає на змаганнях, тобто у всіх на виду, це вдається, так само вдається замінити документи, щоб ніхто нічого не помітив і ні в кого не виникло питань?Документи теж будемо відверті можуть бути не дуже правдивими у країнах типу Мароко
Визнаєш це, чи будеш упиратись до останнього?
Мої ж слова,хто саме там транс? Часом не Imane Khelif?
стосувалися того що я прочитав у журналістів, і бачили мої очі на фото/відео.котра на олімпіаді, транса...
Доказів що жінка, також не маю.не маючи ніяких доказів цього
про це олімпійський комітет в курсі, тому існує тестування на тестостерон. Якщо у "100% жінки" його рівень буде більшим, ніж дозволено, її також не допустять до змагання з іншими жінками. Існують правила, ніби до цього моменту всі з ними погоджувалися. В даній ситуації також попередні перевірки були пройдені, тому якось дивно після поразки (!) піднімати питання статі і звинувачувати суперника у нечесності.Людина отримує значну перевагу над жінками у фізичних якостях
це проблема комітету, думаю, вони між собою розберуться з правилами і умовами і в яких випадках треба робити тест.Моя позиція проста, є сумніви - зробіть генетичний тест
я насправді у нормальних журналістів не бачив, щоб вони цю спортсменку називали трансом. Це вже в соцмережах пішов розгін тролів.я прочитав у журналістів
круто, що простим поглядом можеш визначити стать людинибачили мої очі на фото/відео