Бокс

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
особисто я не бачу саме з точки зору змагань різниці між інтерсекс та іншими рідкісними статевими мутаціями і зміною статті
А іншими мутаціями, що теж дають перевагу? Як у Фелпса, наприклад.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
про це олімпійський комітет в курсі, тому існує тестування на тестостерон. Якщо у "100% жінки" його рівень буде більшим, ніж дозволено, її також не допустять до змагання з іншими жінками. Існують правила, ніби до цього моменту всі з ними погоджувалися. В даній ситуації також попередні перевірки були пройдені, тому якось дивно після поразки (!) піднімати питання статі і звинувачувати суперника у нечесності.
Ще раз, якщо людина в дитячому/підлітковому віці мала вищий рівень тестостерону - її тіло розивавалось інакше і отримало перевагу. Те що потім вона умовно сіла не гормональну терапію і рівень тестостерону прийшов в норму - не відміняє переваги яку вона вже отримала.

А іншими мутаціями, що теж дають перевагу? Як у Фелпса, наприклад.
Спорт ніби як у нас класифікується за 2ма категоріями загалом: стать і вага(для окремих видів спорту). Відповідно якщо у людини генетично стать не XX а XY, то її не можна на мою думку допускати до жіночої категорії.

Але знов таки, я не кажу що та боксерка - не жінка. У мене питання до олімпійського комітету, який не проводить належне тестування на стать щоб ні в кого не було питань. Тим більше що це питання сотні баксів і максимум тижня часу.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Пишуть, що то кремльовський вкид:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Чогось в мене склалась думка, що бухі були...

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Не набухався, а тимчасово став непридатним(y)
За версією видання ESPN, працівники аеропорту відмовили обом спортсменам у посадці на літак, стверджуючи, що їхній стан «непридатний для подорожі літаком».

Місто
Киев
Особо без разницы сама причина задержания. Усик признал и даже похвалил поляков за проф работу. А вот наши, показали свое истинное "лицо", когда за одних рвут задние места и хайпуют по поводу и без. А если бы с другими такое произошло, вообще плевать, хоть убивайте. По итогу -1 к карме, если так можно выразиться.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2

Дюбуа захистив титул чемпіона світу за версією IBF​

Подивіться в запису, було цікаво і не довго.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Мабуть всі спали? О 7-ой ранку подивився на Тайсона та Поула. В 58 років трохи схож на себе молодого, але тільки в стойці :( .

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Але які гроші :eek: .За цей бій Джейк Пол заробив 40 мільйонів доларів. Майк отримав чек у 20 мільйонів.

Зверху