Борода, вуса, гоління

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

barabas

Гуцул
Місто
Надвірна коло Станіславова
Телефон
Старий надійний МЕ45 з мультисімом
Холіварити не буду, користуюсь акумуляторним Брауном роки, вистачає на тиждень- півтора регулярного користування.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
barabas, регулярного - это как? Ну то есть сколько раз побриться на одном заряде (бритьё, предполагаю, минут 5-10 где-то)?

Місто
Poland
Мені дуже подобається тример на батарейках від жилєтки, який не боїться води. За рік часу змінив лиш 1 раз батарейку. Але здається леза вже не такі гострі як спочатку, а як їх нагострити - не знаю. Знайомий каже, що затупив, бо голив не лише бороду, а й голову. Що вдієш, якщо вона така як зручна? 🙄

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Користуюся Т-станком Wilkinson Sword з лезами Wilkinson.

Ідеальне гоління. Всі електробритви полірують шкіру, викликають подразнення. А модні станки на 7 лез відразу забиваються.
Мило також Wilkinson

Остап

Заблокований
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Пользуюсь 7 серией Braun с чистящей станцией и никакого раздражения.
braun 7893s.jpg

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Т-станком Wilkinson Sword з лезами Wilkinson.
Ціна адекватна, може спробую. А як в нього з порізами шкіри? І де оптимальніше (дешевше) взяти? В "Розетці" нема.

модні станки на 7 лез відразу забиваються
На 3 леза (зараз користуюсь BIC) не забиваються, але все одно порізи.. :confused: Електро - сильне подразнення.. Ще й щетина росте швидко що капець.. Хоч бороду відпускай, але стиль "дровосєк" - не моє.

• Like
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Я брав все в Угорщині в dm. До нас їх точно везуть контрабасисти, треба шукати в них.

Hotline

Я майже не ріжуся. Іноді буває, коли неправильний кут виставлю під носом.

Останнє редагування:
Місто
Poland
На 3 леза (зараз користуюсь BIC) не забиваються, але все одно порізи.
Та ну, bic рідкісне гівно. При тих самих характеристиках гірші за вілкінсон/шик чи жильотку. Звідти і порізи.
Я думаю вам підійде оцей тример від жильотки: https://eva.ua/ua/pr14104/. Я використовую без насадок, нічого не скубе. Це якщо підходить стиль легкої небритості, там десь 0.5 мм залишається. Але леза теж є і можна використовувати як звичайну бритву за потреби.

• Like
Реакції: tw-r
Місто
Poland
Maxxx, теж різав? Тоді у вас тонша і ніжніша шкіра ніж у мене, алергіка. Я правда завжди використовував версію для чутливої шкіри, як і гель, та там леза такі самі.
Бікі можу вам прислать,я в Польщі купив цілу пачку, але не користуюсь

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
idea, так, скільки себе пам'ятаю, ріжуся. Пінки, гелі, багато чого пробував, різниці майже нема.

• Wow
Реакції: idea

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
В свое время перепробовал много чего, остановился на bic flex3, таком же, как Maxxx пользуется (хоть я и раньше про него написал на форуме, Maxxx независимо тоже пришел к нему). По соотношению цена/качество - лучшая бритва. У Жилетт есть аналог, но пару раз на брак нарвался (в Метро покупал, не думаю, что подделка), сильно быстро тупыми становились. Если брать дороже, то Мак3 от Жилетт - отличная бритва. Фьюжн - не распробовал, может, он и классный, но значительных отличий от Мак3 не заметил.
Станок, как Кочевник привел - да, вещь, но мне требуется больше времени, чтобы им побриться (где-то 5 минут против 2-х). Хотя может, если потренироваться, то время станет одинаковым.

djv

Заблокований
Місто
Тернополь
друзья, а кто сам стрижется дома? какими машинками? надо надежную машинку для простой короткой стрижки.

Місто
Poland
друзья, а кто сам стрижется дома? какими машинками? надо надежную машинку для простой короткой стрижки.
Купив на тимчасовій акції в АТБ. Чудово стриже. Але ж, якщо самому, то зробиш лише якийсь один рівень. Якихось кандібоберів не буде. Сьогодні буду знов сам стригтись.

• Like
Реакції: djv
Зверху