Відповідь Бутусова Малюку:
І пропозиція засранцям:
"Серед іншого, я направив подання на звільнення керівника ДЗНД СБУ, а Президент України ще 31 січня підписав відповідний указ. Якщо Роман Семенченко, Ігор Кравченко, Євген Коноваленко, Тарас Садовник, Михайло Марченко, Ігор Левковський хочуть відновити своє ім’я, чи ім’я, яке в них є, які хочуть відмитися від того ганебного скандалу, як і інші працівники ДЗНД, я вам пропоную дуже чесний, дуже чіткий прозорий шлях. Василь Малюк вас відряджає зараз в Авдіївку в оперативне підпорядкування одного з піхотних батальйонів 110 механізованої бригади. Таких здорових свіжих бійців там зараз, на жаль, вже і не знайдеш в піхоті. Ви берете в руки автомат, я – з повагою до вашого вчинку – беру теж. Ми виходимо на передову, я знімаю, як ви разом з простими людьми, у яких немає вашої підготовки, фізики, ваших знань - проведемо час на одній з позицій на нулі, там, де росіяни наступають. Я зніму чудовий репортаж, що ви насправді патріоти громадяни України. Але якщо ви і далі будете відсиджуватися там в тилу, під спідницями, під покровительством оцих злочинців, які дають вам накази, то про те, що ви негідники, я буду повторювати дуже довго. І всі будуть знати – і ваші родичі, і ваші друзі – всі будуть знати. Тому зараз подумайте про своє майбутнє і свою репутацію в країні. Якщо справді Україна для вас Батьківщина, а не просто тимчасове перед переходом в Російську Федерацію місце служби. Є великий шанс одразу себе виправдати, відбілити, показати, що ви принципові люди. Авдіївка чекає на вас, офіцери СБУ. Доводьте, що ви захищаєте національну державність на фронті, там, де вона насправді захищається. Тому дуже прошу Василя Малюка весь відділ М на чолі з Романом Семенченком делегувати в Авдіївку. Тільки не в бункер. А там, до комбатів. Їх там виведуть на позицію. І вони зможуть захищати національну державність по-справжньому. Без усяких сумнівів, щоб ні у кого не залишилось."