Будні СБУ

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i

Служба безпеки України
Закон України «Про Службу безпеки України»
Сайт: https://ssu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected] (FAQ)
Для оформлення інформаційного запиту: [email protected] (порядок запиту)
Реєстр дозволів для переміщення осіб в районі проведення АТО
Тимчасовий порядок в'їзду та виїзду на неконтрольовану територію
Телефон для довідок: (044) 256-93-33
Саll-центр: 0 800 501 482

Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Андрюх@dp.ua, проте це ворожа діяльність. Цікаво, хоч послу натикають на це чи змовчать.
Я не я та хата не моя. Тварь мадярська. Сука, ті б очочки його йому на дупу натягнути!
угорці оперативніше

Угорщина вислала двох українських дипломатів, звинувативши їх у "шпигунстві"

Голова МЗС Угорщини Сійярто заявив, що в Україні сильнішає "антиугорська пропаганда".

Він зазначив, що "шпигуни" працювали у посольстві України в Будапешті та "збирали інформацію під дипломатичним прикриттям".

За словами Сійярто, МЗС вручило сповіщення про видворення послу України в Угорщині.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

"...Який же вибачте тупий вкид задля відбілювання цієї корупційної сімейки. Дуже прикро, що Служба безпеки України використовується у таких бридких речах в інтересах Єрмака", - заявив ексвійськовий.

Симороз нагадав, що спочатку за дописами голови ОП його брат Денис Єрмак був снайпером "в перші дні війни", хоча за документами аж з 28 березня він офіційно мобілізувався до лав Збройних сил України і не на посаду снайпера, а в мінометний взвод його батальйону.

"Далі, коли нас почали відправляти на схід, солдат Денис Єрмак опинився в особистому розпорядженні голови ГУР МО. Тепер знову снайпер, але вже і паралельно дроневід, а це як взагалі? Юлій Цезар прям. Мда, бридко просто дивитись як ця шістка брата, яка торгувала посадами, відбілюється в інформаційному просторі руками Служби безпеки України. Звідки команда здається очевидно. Детально вже розписував про його так звану "службу", посилання в коментарях. Просто клоуни!", - написав ветеран. "

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Тепер знову снайпер, але вже і паралельно дроневід, а це як взагалі? Юлій Цезар прям.
Не мені бути адвокатом Єрмаків, але ця претензія дурнувата. Прям таки в усіх підрозділах усі дроноводи оформлені як "оператори безпілотних літальних апаратів", а не "стрільцями", "снайперами", "розвідниками-навідниками" і т.д.

Зверху