Будущее 3mob

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Причём водогон до тримоба? Что его все вечно приплетают
Зараз ні про чому. А зроблять поглинання. Як колись Київстар поглинув Білайн.
Навпаки, тільки вирішили що бренд зірки більш дорогий та його лишили

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Ні не жарт. Рано чи пізно Тримоб награється у віртуальну реальність. Буде стояти питання: закритись і здати код державі або хтось за символічну плату 1 грн приєднає до своєї бази абонентів. Кожен зайвий абонент коштує грошей (цінний оператору). Код теж зайвим не буває.

Місто
Запорожье
Ні не жарт. Рано чи пізно Тримоб награється у віртуальну реальність. Буде стояти питання: закритись і здати код державі або хтось за символічну плату 1 грн приєднає до своєї бази абонентів. Кожен зайвий абонент коштує грошей (цінний оператору). Код теж зайвим не буває.
Ни код за который нужно платить, ни 3 калеки халявщика даже за 0 не нужен ни ко му

Місто
Львов
С тарифами выяснилось в поддержке. В грине - 45 коп/мин, 30 коп/МБ, смс - 3грн./пакет (по 15 шт. в пакете). Пакеты МБ так и останутся по 20, 50, 120 грн. Да мелочи это, всё равно дешевле нету (разве лайка-кусайка).

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Не правильное представление о роуминге тримоба, в сети водафон.
Водафон тримобу, никакие минуты не продает.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Кому они нужны, чтобы так расстраиваться? Я понимаю, нужная услуга принять смс, авторизация сейчас везде. А отправлять то кому, при наличии мессенджеров?? Бабушкам с кнопочниками, так они их все равно не умеют/не хотят и читать, тем более - слать. Вот на "упертых" и зарабатывают.
Треба. Для дистанційного управління приладами типу жсм-розетка.

Місто
Донецька обл.
Телефон
Nokia 6 - VF/LC
А як же трішечки абонентів з кодом 091? І додатковий код стане у нагоді.
Если бы дополнительный код кому и нужен был - уже бы купили, с этим проблем нет. А абоненты и так разбегутся: кому важен номер - по MNP, остальные просто симки забросят.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А абоненты и так разбегутся: кому важен номер - по MNP, остальные просто симки забросят.
Щоб розбігатись по MNP повинен існувати "рідний" оператор того коду (091). Якщо Тримоб повністю припинить діяльність і ніхто з інших операторів не приєднає до себе код 091, то зникне і код 091 і можливість їм користуватись навіть в рамках MNP. Я так розумію.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
А абоненты и так разбегутся: кому важен номер - по MNP, остальные просто симки забросят.
Щоб розбігатись по MNP повинен існувати "рідний" оператор того коду (091). Якщо Тримоб повністю припинить діяльність і ніхто з інших операторів не приєднає до себе код 091, то зникне і код 091 і можливість їм користуватись навіть в рамках MNP. Я так розумію.
Те, кто успеет перебежать к др операторам - будет работать. Когда прекратит - все, некуда смс с авторизацией слать.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Те, кто успеет перебежать к др операторам - будет работать. Когда прекратит - все, некуда смс с авторизацией слать
Хто тоді буде платити за номерну ємність 091? І наврядчи таке може бути, що код погасять "частково". Тобто хто не встиг MNP-шнуть той запізнився.
Якщо б було можливо, то всі оператори відреклися від своїх кодів аби уникнути сплати за них (хоч яка б вона невелика і не була). А коди ніби то і далі працюють. Тобто: або хтось з операторів платить за код (і має цей код). Або код не існує (уходить в резерв держави).

Місто
Львів
Телефон
Дисковий
Смс думаю порізали через внутрішнє подорожання. Мені від сервісу, через який на роботі відсилаємо смс, прийшов лист що з 1 січня 1 смс буде коштувати 33 копійки (ціна для нас), було від 23 до 27 в залежності від кількості відправлених смс в місяць.
Також і ціна на вайбер міняється. Мінімалка та сама але
"Стоимость 1-го рекламного viber-сообщения - 0,01482 евро с НДС (0,39 грн с НДС по курсу НБУ на сегодня)
Стоимость 1-го сервисного viber-сообщения - 0,00798 евро с НДС (0,21 грн с НДС по курсу НБУ на сегодня)"
А, вот кто засерает вайбер спамом! Надо ещё дороже сделать, чтобы перестали гадить на вайберы!!!
Ага, прям так мої сервісні повідомлення засрали ваш вайбер. Рекомендую перейти на нормальні месенджери

• Like
Реакції: rezz

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Місто
Київська обл.
Смс думаю порізали через внутрішнє подорожання. Мені від сервісу, через який на роботі відсилаємо смс, прийшов лист що з 1 січня 1 смс буде коштувати 33 копійки (ціна для нас), було від 23 до 27 в залежності від кількості відправлених смс в місяць.
Також і ціна на вайбер міняється. Мінімалка та сама але
"Стоимость 1-го рекламного viber-сообщения - 0,01482 евро с НДС (0,39 грн с НДС по курсу НБУ на сегодня)
Стоимость 1-го сервисного viber-сообщения - 0,00798 евро с НДС (0,21 грн с НДС по курсу НБУ на сегодня)"
А, вот кто засерает вайбер спамом! Надо ещё дороже сделать, чтобы перестали гадить на вайберы!!!
Ага, прям так мої сервісні повідомлення засрали ваш вайбер. Рекомендую перейти на нормальні месенджери
Офтоп.
И где ты такие встречал? Намёк на телеграм? Любые мессенджеры, которые на слуху, имеют свойство «засирать» мусором если уж не напрямую в виде спам-сообщений, то как минимум внутреннюю память телефона контентом (видео, фото).

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Сьогодні оплатив Тримобу 365 грн. за тариф Річний+ (номер із кодом 063). Як гадаєте, правильно зробив? Не прикриють протягом року? Не дуже тямлю нюансів дискусії вище.
P.S. Пам'ятаю, коли, наприклад, Білайн втратив власне покриття і остаточно пішов під Київстар (умовно скажу так, хоча насправді ще хто рід кого пішов), умови старих тарифів діяли ще роки 2, а потім – цікаві вигідні спецпропозиції. Припускаю, що з абонентами Тримобу може бути щось подібне.
Надіюсь, навіть якщо Тримоб повністю накриється, то передасть абонбазу якомусь із операторів (наприклад, тому ж Водафону або ще комусь по договору), хіба ні?

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: idea
Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
Річний:
- 365 грн
- 3000 мб
- 200 хв
- 0 смс

Річний+:
- 500 грн
- 5000 мб
- 500 хв
- 0 смс

вне пакета:
- 15 смс за 3 грн
- 1 сек за 7,5 коп
- 10 кб за 2,9 коп

тарификация остаётся посекундной
А эти 200 / 500 минут, интересно, бесплатную внутрисеть не отменяют? :unsure:

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
уже похоже водафон заставляет повысить тарифы
"Активовані тарифні плани "Річний" та "Річний+" до 01.01.2020 зможуть скористатися новими умовами тарифних планів після завершення поточних нарахувань."

Тобто для тих, хто сплатив вартість тарифів Річний та Річний+ до 01.01.2020 за старими умовами, щомісячні пакети повинні нараховуватись протягом всього оплаченого періоду такими, як зараз, а не за новими умовами?

Зверху