Біатлон

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Змагання змішаної біатлонної естафети на ОІ відбудуться в неділю, 8 лютого, о 15:05 за київським часом.
Естафету команди Франції розпочинатиме Ерік Перро, продовжить Кантен Фійон Майє, третя - Лу Жанмонно, а завершатиме Жюлія Сімон.
З великою ймовірністю у команди Франції може бути медаль Олімпіади.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сборная Франции - олимпийские чемпионы по биатлону в смешанной эстафете!
Жюлья Симон - олимпийская чемпионка!

Місто
Осло
Дівчата по швидкості майже "нуль"....не знаю, чому про це не говорять коментатори. Головне "3 чи 4 по швидкості з кінця" , там де Узбекистан.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Девочки из Франции очень метко стреляют и быстро бегут на лыжах. Я надеюсь, что блистательные Лу Жанмонно и Жюлья Симон выиграют ещё медали.

Да, чтобы не расстраиваться, не слежу за выступлением украинских девчонок биатлонисток на этой Олимпиаде.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
10 лютого, 14:30 — індивідуальна гонка, 20 км. Чоловіки.
6. Дмитро Підручний
26. Віталій Мандзин
67. Тарас Лесюк
77. Антон Дудченко
Дівчата по швидкості майже "нуль"
Якби не захворіла Христина Дмитренко та взяла участь у гонці, то результат міг бути кращим.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
11 лютого, 15:15 — індивідуальна гонка, 15 км. Жінки.

Україну в гонці представлятимуть Олександра Меркушина, Юлія Джима, Христина Дмитренко та Дарина Чалик.

Я вболіватиму за біатлоністок збірної Франції. Вони можуть здобути медалі у цій гонці.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Жюлья Симон - олимпийская чемпионка!
Уже дважды на этой Олимпиаде!
Лу Жанмонно - второе место сегодня!

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Жюлія Сімон увійшла в історію, ставши першою француженкою із двома перемогами на зимових Іграх у біатлоні.
Щоправда, золоті медалі у біатлоністок із Франції можуть бути ще на цій Олімпіаді.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Cімон присвятила своє "золото" Олімпіади рідним та тренеру зі стрільби Жан-Полю Джачіну, який хотів піти на пенсію.
Жюлья Сімон: "Я хочу подякувати своїм батькам і родині, які не змогли приїхати. Тут є мої друзі, і, чесно кажучи, я реалізую свою мрію з дитинства. Жан-Поль Джачіно ще тут. Він хотів піти на пенсію, але я не дозволила йому піти. Я сказала йому, що нам ще треба зробити одну річ, щоб замкнути коло. Це неймовірно, я навіть не нервую на цих Олімпійських іграх, я просто тут, щоб насолоджуватися, отримувати задоволення і вигравати медалі."

Біатлон. 13 лютого, 15:00 — спринт, 10 км. Чоловіки.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Біатлон. Спринт, чоловіки. Результати:
Кантен Фійон-Має (Франція, 0+0) 22:53.1
Ветле Крістіансен (Норвегія, 0+0) +13.7
Штурла Легрейд (Норвегія, 0+0) +15.9
Емільєн Жаклен (Франція, 0+0) +16.1

14 лютого, 15:00 - спринт, 7,5 км. Жінки.
Склад України на спринт Олімпіади-2026 з біатлону:
Христина Дмитренко, Олена Городна, Олександра Меркушина, Юлія Джима.

Вболіваю за біатлоністок із Франції. Вони можуть виграти медалі в спринті.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сьогоднішні біатлонні змагання на Олімпіаді.
17 лютого, 15:30 — естафета 4х7,5 км. Чоловіки.

Склад збірної України.
1 етап - Дмитро Підручний
2 етап - Богдан Борковський
3 етап - Віталій Мандзин
4 етап - Тарас Лесюк

Норвегія: Мартін Улдал, Йоган-Олав Ботн, Стурла Легрейд, Ветле Шоста Крістіансен.
Франція: Фаб’єн Клод, Емільєн Жаклен, Кантен Фійон Майє, Ерік Перро.

Місто
Златопіль
4 етап - Тарас Лесюк
ну какой блин Лесюк??? наверное, я что-то не понимаю, ведь помню однажды на КМ в прошлом сезоне так же было, что Лесюк бежал 4 этап, и в итоге он захлебнулся перед Бё, правда, хотя б по итогу в топ 6 заехали, но всё же

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Зараз в Україні є лише два біатлоністи середнього світового рівня для чоловічої естафети. А кого не постав на етап естафети з решти біатлоністів, буде однаково не дуже добрий результат.

Є інші збірні, за які за наявності вашого бажання можна повболівати.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Франція вперше в історії бере золото Олімпіади в чоловічій естафеті. 💙🤍❤️

Збірна України у складі Дмитра Підручного, Богдана Борковського, Віталія Мандзіна та Тараса Лесюка посіла 16-е місце. Підвів Лесюк, який на останній стрільбі заробив два кола штрафу.

18 лютого, 15:45 — естафета 4х6 км. Жінки.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
18 лютого, 15:45 — естафета 4х6 км. Жінки.

Україна: Олександра Меркушина — Юлія Джима — Христина Дмитренко — Дарина Чалик.

Франція: Камілла Бене — Лу Жанмонно — Осеан Мішлон — Жюлія Сімон.
Норвегія: Марте Йогансен — Юні Арнеклейв — Каролін Кноттен — Марен Кіркейде.
Швеція: Лінн Гестбльом — Анна Магнуссон — Ельвіра Еберг — Ганна Еберг.
Італія: Ганна Аугенталлер — Доротея Вірер — Мікела Каррара — Ліза Віттоцці.

На жаль, Жустін Брезаз-Буше відсутня в команді Франції.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Жіноча збірка Франції - олімпійські чемпіонки в естафеті! 💙🤍❤️

Геніальна біатлоністка Жюлья Сімон стала триразовою олімпійською чемпіонкою на цій Олімпіаді!

Ще залишилися гонки мас-старту.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Збірна України з біатлону посіла дев'яте місце в жіночій естафеті Олімпіади-2026. Напевно, для нинішньої збірної це – непоганий результат.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Геніальна біатлоністка......
Геніальна в них Лу Жанмонно. Саме вона витягнула збірну Франції з халепи зі штрафними колами у обох естафетах (повторила подвиг Емільєна Жаклена). Симон тільки безпомилково виконала те, що від неї було треба (тім більше, що відпочила - пропускала попередню гонку).

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Геніальна в них Лу Жанмонно. Саме вона витягнула збірну Франції з халепи зі штрафними колами у обох естафетах (повторила подвиг Емільєна Жаклена). Симон тільки безпомилково виконала те, що від неї було треба (тім більше, що відпочила - пропускала попередню гонку).
Під геніальністю Сімон я мав на увазі те, що вона - десятиразова чемпіонка світу з біатлону і вже триразова олімпійська чемпіонка.

А Лу Жанмонно бажаю виграти мас-старт на Олімпіаді та Кубок світу у загальному заліку.

Зверху