То й що? Не десять разів чемпіонка світу в естафеті. Були індивідуальні перемоги.З них шість у естафетах.
То й що? Не десять разів чемпіонка світу в естафеті. Були індивідуальні перемоги.З них шість у естафетах.
Я про те, що це - не разюча перевага над іншими. Геніально - це Клебо у лижних гонках. Наприклад, Кузьмина триразова чемпіонка Олімпійських ігор на РІЗНИХ олімпіадах у індивідуальних гонках.То й що? Не десять разів чемпіонка світу в естафеті. Були індивідуальні перемоги.З них шість у естафетах.
Але це ніяк не стосується біатлону.Геніально - це Клебо у лижних гонках.
Так, це – унікальне досягнення. Але колишня орчиня Кузьміна була лише одного разу чемпіонкою світу. А не десять.Кузьмина триразова чемпіонка Олімпійських ігор на РІЗНИХ олімпіадах у індивідуальних гонках.
Гаразд. Нехай зрівняється з Магдаленою Нойнер або Магдаленою Форсберг.Але це ніяк не стосується біатлону.
Магдалена Форсберг – шестиразова чемпіонка світу і жодного разу не була олімпійською чемпіонкою. Шість разів виграла Кубок світу у загальному заліку.Нехай зрівняється з Магдаленою Нойнер або Магдаленою Форсберг.
Звичайно, за золото Олімпіади французькі біатлоністи отримали грошову винагороду. І не лише Джюлья.Про грошову мотивацію Симон за перемоги на цей олімпіаді я помовчу.
Я про Фому, а Ви про Ярему. Я кажу про особисті перемоги, а Ви про загальні титули. Кубок світу у загальному заліку - оце велике досягнення. Влучна стрільба без швидкості, психічної стійкости та витривалості мало що вирішує. Виграти одну гонку багато хто спромігся, а от марафон КС (загальний залік) - не так багато.SeLena, я б не порівнював Форсберг і Нойнер із Сімон. Цілком різні біатлоністки. Сімон зазвичай влучно стріляє, а дві інших дуже швидко бігали на лижах.
Звичайно, за золото Олімпіади французькі біатлоністи отримали грошову винагороду. І не лише Джюлья.Про грошову мотивацію Симон за перемоги на цей олімпіаді я помовчу.
Сімон виграла його один раз.Кубок світу у загальному заліку - оце велике досягнення.
Вы абсолютно правы.Виграти одну гонку багато хто спромігся, а от марафон КС (загальний залік) - не так багато.