Біатлон

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
З них шість у естафетах.
То й що? Не десять разів чемпіонка світу в естафеті. Були індивідуальні перемоги.
Я про те, що це - не разюча перевага над іншими. Геніально - це Клебо у лижних гонках. Наприклад, Кузьмина триразова чемпіонка Олімпійських ігор на РІЗНИХ олімпіадах у індивідуальних гонках.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Геніально - це Клебо у лижних гонках.
Але це ніяк не стосується біатлону.
Кузьмина триразова чемпіонка Олімпійських ігор на РІЗНИХ олімпіадах у індивідуальних гонках.
Так, це – унікальне досягнення. Але колишня орчиня Кузьміна була лише одного разу чемпіонкою світу. А не десять.
Домрачова – чотириразова чемпіонка Олімпіади. Бажаю комусь із француженок перевершити колись це досягнення.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Але це ніяк не стосується біатлону.
Гаразд. Нехай зрівняється з Магдаленою Нойнер або Магдаленою Форсберг.
На мій погляд, там тільки геніальна тактика завоювання медалей: пропустити гонку, щоб виграти наступну у суперниць, які не встигли відновитись; брати участь у гонках у складі сильної команди; брати участь у гонках, де, швидше за все, не буде "близького контакту" (пробігти без напрягу та постріляти як на тренуванні).

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Нехай зрівняється з Магдаленою Нойнер або Магдаленою Форсберг.
Магдалена Форсберг – шестиразова чемпіонка світу і жодного разу не була олімпійською чемпіонкою. Шість разів виграла Кубок світу у загальному заліку.
Магдалена Нойнер - двічі чемпіонка Олімпіади та 12 разова чемпіонка світу. Володарка Великого кришталевого глобусу -3 рази.
Жюлья Сімон – триразова олімпійська чемпіонка та 10 разова чемпіонка світу. Кубок світу загальний залік 1 (2022/2023). Кубок світу, гонки переслідування 1 (2022/2023). Кубок світу, масовий старт 1 (2022/2023).
Вистачає титулів, щоб назвати її геніальною біатлоністкою. Титули можуть бути ще, якщо не закінчить свою спортивну кар'єру цього року.

Кубок світу. Сьомий етап. Контіолахті (Фінляндія).
5 березня, 18:05 — індивідуальна гонка, 15 км. Жінки.
6 березня, 18:10 — індивідуальна гонка, 20 км. Чоловіки.
7 березня, 14:40 — мас-старт, 12,5 км. Жінки.
7 березня, 16:40 — естафета 4х7,5 км. Чоловіки.
8 березня, 14:30 — естафета 4х6 км. Жінки.
8 березня, 17:55 — мас-старт, 15 км. Чоловіки.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
SvPet, у Форсберг усі перемоги у індивідуальних гонках!!! Ну, не було тоді змішаних естафет. Про Нойнер взагалі нема чого казати. Симон поки що їх не випереджає. Про грошову мотивацію Симон за перемоги на цей олімпіаді я помовчу.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
SeLena, я б не порівнював Форсберг і Нойнер із Сімон. Цілком різні біатлоністки. Сімон зазвичай влучно стріляє, а дві інших дуже швидко бігали на лижах.
Про грошову мотивацію Симон за перемоги на цей олімпіаді я помовчу.
Звичайно, за золото Олімпіади французькі біатлоністи отримали грошову винагороду. І не лише Джюлья.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
SeLena, я б не порівнював Форсберг і Нойнер із Сімон. Цілком різні біатлоністки. Сімон зазвичай влучно стріляє, а дві інших дуже швидко бігали на лижах.
Про грошову мотивацію Симон за перемоги на цей олімпіаді я помовчу.
Звичайно, за золото Олімпіади французькі біатлоністи отримали грошову винагороду. І не лише Джюлья.
Я про Фому, а Ви про Ярему. Я кажу про особисті перемоги, а Ви про загальні титули. Кубок світу у загальному заліку - оце велике досягнення. Влучна стрільба без швидкості, психічної стійкости та витривалості мало що вирішує. Виграти одну гонку багато хто спромігся, а от марафон КС (загальний залік) - не так багато.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Кубок світу у загальному заліку - оце велике досягнення.
Сімон виграла його один раз.
Форсберг не виграла жодного золота Олімпіад.
Не бачу сенсу порівнювати дуже різних біатлоністок.

Я більше хвилююся за те, щоб Жулья не закінчила своєї спортивної кар'єри цього року. Хочеться мені продовження.
І бажаю, щоб Кубок світу 2025 - 2026 у загальному заліку виграла Лу Жанмонно.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Виграти одну гонку багато хто спромігся, а от марафон КС (загальний залік) - не так багато.
Вы абсолютно правы.
Как можно сравнивать победу в одной гонке и выигрыш, например, Малого хрустального глобуса по итогам 13 спринтерских гонок, я уже не говорю о победе в общем зачете.

Зверху