Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
А, не, я ж самого начала удивился дичи ! и сголосывся за 3 коп. им в этом поспрыяты. А по поводу фетиша, так у людей много сободного времени, почему-то бы и нет ?Це ти не піняв. Це тільки в нас до цих папірців відносяться як до фетішу.
Билет в Нью-Йорк и обратно 2 и 15 апреля (ближайшие) сейчас 11787 грнТы не понял, я же за 3 коп не за пачкой туда ехать буду. Самолет как банки, загружу, какой криминал ?
В них це платіжний засіб, а в нас - товар/засіб інвестиції.Це ти не піняв. Це тільки в нас до цих папірців відносяться як до фетішу.
ты реально на полном серьезе ?Билет в Нью-Йорк и обратно 2 и 15 апреля (ближайшие) сейчас 11787 грн
Чтобы отбить только билеты с 3 коп прибыли нужно "конвертнуть" 392900$
То есть грубо говоря пол лимона зелени.
Понятно насколько абсурдный текст. Просто молчу что на борт не пустят с такой незадекларированной суммой.
У менял на данный момент 27.4 - 27.8, Днепр.Сейчас в обменках Краматорка 26,50-28,20. Совсем уже
У менял на данный момент 27.4 - 27.8, Днепр.Сейчас в обменках Краматорка 26,50-28,20. Совсем уже
Ну да, иногда меняю у них. На финансах та же картина - покупка 27.4-27.5, продажа 27.8-28.У менял на данный момент 27.4 - 27.8, Днепр.Сейчас в обменках Краматорка 26,50-28,20. Совсем уже
и реально "берут на себя" по 27,4?
Харьков уже вроде по 27.60 берёти реально "берут на себя" по 27,4?
до кінця березня...усе до того йде...тим паче новинний фон тільки погіршує курс...ніхто не буде стримувати курс, можливо Зе якось домовиться з олігархами, щоб повна жопа не трапилась в країні!Скоро, это когда?скоро побачимо 30 за долар. просто легке стримування на міжбанку, щоб не було обвалу та паніки зараз відбувається. початок світової кризи
тобто, може це олігархи скажуть Зе що і як треба зробити, щоб його раптом не спіткала доля Овоча?можливо Зе якось домовиться з олігархами, щоб повна жопа не трапилась в країні!
можливо Зе якось домовиться з олігархами, щоб повна жопа не трапилась в країні!
можливо і тактобто, може це олігархи скажуть Зе що і як треба зробити, щоб його раптом не спіткала доля Овоча?можливо Зе якось домовиться з олігархами, щоб повна жопа не трапилась в країні!
ты еще мог поискать что-то более не информативное, Одесса ж большая ?Одесса
доллар в обменниках
26,9...28,2
А чего искать.поискать