Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
сколько лет в околополитических юморесках и до сих пор не научились подбирать слова.А ще вава побажав 36,6. Тільки не зрозуміло, то за $ чи за €?
последним маркером будет какая-нибудь "Вовина тысяча".
Ну вот...конец..ВсепропалоВова анонсировал ""вовину тысячу""
Да, не пройшло й 2 дні, як фінансово-карантинні заходи від банків відправляють готівкових доллар на дезінфекцію на невизначений термін.Я так само думав в понеділок, коли скидав останню вільну грн по 25.1 відкладену на погашення кредиток, що вище 26,5 в провінції не буде і заходити ще й кредитними з +4% ризиковано, але паніка таки зробила своє.купить доллар по 28грн при межбанке 26,25? серьёзно?
Зараз 28+ виглядає не такою вже й недосяжною цифрою, але залишуся краще вже без шампанського)) На кредитні гуляти цікаво, але віддавати свої не хочеться, тим більше що роботи цілком вистачає і не завжди є оперативна можливість в потрібний момент бігати в кедах.
Поспостерігаю на заборі до прийняття нових законодавчо-фінансово-карантинних заходів.
анти свинорыльные блокпостыУже что и лимиты на выдачу есть?
Вони були завжди. В когось 150тис. в день в еквіваленті, а в когось із завтрашнього дня і 0$. Юля хоч таміфлю зустрічала в аеропорту, а Шмигалю задача куда складніша с пошуком літака з доларами.Уже что и лимиты на выдачу есть?
А я то думаю чего это очереди были в банкианти свинорыльные блокпостыУже что и лимиты на выдачу есть?
Вполне, ведь валюта - это не деньги в Украине, это "эквивалент", а деньги - это гривна. Вот ее и должны законно выдать, в пересчете по говно-курсу, естественно..Это хоть законно?
Хитро.Вполне, ведь валюта - это не деньги в Украине, это "эквивалент", а деньги - это гривна. Вот ее и должны законно выдать, в пересчете по говно-курсу, естественно..Это хоть законно?
Завангую, что евро несут в банки валом сдриснувшие коронавирусные заробитчане (вместе с заразой), а долларом спекулируют хитрожопые, плюс паникеры-подматрасники и импортеры выгребают массово.Почему так?
А может спецом чтоб не снимали.Завангую, что евро несут в банки валом сдриснувшие коронавирусные заробитчане (вместе с заразой), а долларом спекулируют хитрожопые, плюс паникеры и импортеры выгребают массово.Почему так?
В какие банки обращался?Ради интереса, обзвонил несколько банков- везде так...
Ох і бариги там у васОбменки в Краматорске: 27,20-29,00
Это сейчас везде будет - у менял спрос опять в 2 раза превышает предложение, значит будет рост, и нехилый.
Звичайно ріст буде. Я про спред в 1,8грн. Підкріпляти обмінку ж теж потрібно. Бажаючих здавати по 27 з продажами по 30 буде не багато. Звичайно, що там ціла мережа й підвозитимуть й з сусідніх регіонів або через своїх керівників у банкахЭто сейчас везде будет - у менял спрос опять в 2 раза превышает предложение, значит будет рост, и нехилый.