Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Так це ж було вже (с) в 2008 р. в Україніза долар дають 5 і коли 4.5
завтра будуть давать більшемені за долар дають 5 злотих і коли 4.5
Я не вижу смысла нагружать кассу Абанки, если живу в столице с достаточным количеством отделений «родного» Универсала =) Тем более, что щедрость ломбарда может в любой момент стать конечной.Судя по отзывам на финансах, через абанку быстро получали депо.записали меня в кассу Универсала
невжеЯк на мене зараз вчергове настав час закупитись валютою.
сдавать там, где больше можно получить гривны, а это "обменки"Хтось може щось порадити?
Если это не физическое повреждение , открываете КДВ в долларе и заносите через терминал. Потом снимете в кассе с комсой. Если сумма большая , можете подержать месяц на депо.Кілька років тому купував долари, зараз виникла потреба їх здати. На двох купюрах є невеликі плями і тому не приймають: аваль послав у приват, приват в ощад, ощад в аваль
Хтось може щось порадити?
Вже був у двох таких, де курс вищий, ніж у банках. Приймемо, але -10%.знайди нормальний обмінник
За нецелевое пополнение 0.5%. В кдв смысл при попадании с депо. Тогда - целевое и без %. По выдаче не скажу- комсу ни разу не платил.Citizen, хотілося поміняти на гривні. Але
Ваш варіант щодо депо підходить, дякую.
А комісія за зняття велика? Видадуть в доларах? Якщо так, то можна комісію оплатити окремо, щоб отримати всю суму в доларах?
Недавно также хотел сдать несколько купюр с маленькими штампиками - несколько касс предлагали такие же условия или не брали вообще . Если есть выезжающие -отдайте им для обмена.Вже був у двох таких, де курс вищий, ніж у банках. Приймемо, але -10%
можна спробувать здати в УкрексімбанкВже був у двох таких, де курс вищий, ніж у банках. Приймемо, але -10%.знайди нормальний обмінник
З 200$ це доволі таки велика сума.
Як вже писали - за те, щоб не домахуватись - втрачаєш мінімум 10%. Тому завжди беру тільки чистенькі, хрусткі, не 1996 і нижче.. Вам тут не USA..)не домахуються до станку купюр.
Треба знати місця. Знаю в Києві таке, і у Львові також.Як вже писали - за те, щоб не домахуватись - втрачаєш мінімум 10%.