Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Сьогодні вже 39.95у менял вчора був прийом по 40.15
немає багато бажаючих купляти долар у мінял, коли є конвертаційні депозити. Здають мінялам валюту більше ніж купляють тому і регулюють попит скиданням ціни (щоб появилось більше бажаючих купити на вулиці а не класти на депо. і чекати 3 міс.)Зараз долар приймають по 39,8 (пару тижнів тому по 40,4), це нормальні коливання чи щось очікується?
І банки теж так думають?тому і регулюють попит скиданням ціни
у банках завжди був нижчий курс прийому. Так як є люди, що отримують перекази в банку і готові зразу здати валюту, бо їм треба грн. Також є люди, які довіряють банкам, міняйлів вони бояться.І банки теж так думають?тому і регулюють попит скиданням ціни
Бачу до вас хвиля пізніше докочується. Я вчора ще встигла поміняти по 39,95. Сьогодні вже по 39,72. А євро трошки підросло.Сьогодні вже 39.95у менял вчора був прийом по 40.15
Не сказав би так. По перше бачу черги біля обмінників на купівлю валюти у тому числі (у мене в ТЦ все поряд — нова пошта, кофейня, банкомати та термінали), бачу що робиться.немає багато бажаючих купляти долар у мінял, коли є конвертаційні депозити.
Навіть в нормальні часи це твердження так не працює. А зараз коли незрозуміло як та економіка живе - тим більше.донизу це укріплення економіки
Аграрии говорят другоеНові нормативи резервування, банкам потрібна гривня. Плюс початок року, зниження виплат військовим. Плюс тепла зима, аграрії пробуджуються, міняють заначку, потрібно заводити виручку, як кеш так і безнал, закупати дизпаливо, та інше на посівну. Сезонність
То старий маразматик, навіщо я це бачив?Аграрии говорят другое
сегодня в течении дня предлагали 40 за бакс ...в наних краях- 39,72
А молодой как поступит при такой цене удобрений?То старий маразматик, навіщо я це бачив?Аграрии говорят другое
То можете їсти хоч гівно з рук рашистів, бо дешевше. Навіщо ця ностальгія за расією? Ви б ще кримських бабок виклали часів 2013 року, які розказували, що в Україні пенсія 1000 грн, а в Росії 5 тис рублів. Не подобається Україна, най п.здує в расію.молодой как поступит при такой цене удобрений?
Мда, т.е Любой другой фермер не скажет что удобрения выросли в цене? Какая разница что он сравнивает, если суть в теперешних ценах.То можете їсти хоч гівно з рук рашистів, бо дешевше. Навіщо ця ностальгія за расією? Ви б ще кримських бабок виклали часів 2013 року, які розказували, що в Україні пенсія 1000 грн, а в Росії 5 тис рублів. Не подобається Україна, най п.здує в расію.молодой как поступит при такой цене удобрений?
Там дещо складніше: нема закупівель дорогих добрив, палива, тракторів, комбайнів - непотрібно викупляти валюту на міжбанку - нижче курс.Сеять будут меньше,удобрений вносить дорогих меньше, валюту менять меньше.
Как это повлияет на курс ?