Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Де вони є? І на що їх потрібно обміняти?Есть безналичные доллары/евры, есть ли варианты их как-то обменять онлайн по курсу, близкому к рыночному?
Який онлайн курс вважається "ринковим"?обменять онлайн по курсу, близкому к рыночному?
та понятно же, приблизительно такой как в уличных обменкахЯкий онлайн курс вважається "ринковим"?обменять онлайн по курсу, близкому к рыночному?
тоді це буде офлайн курс для готівкової валютита понятно же, приблизительно такой как в уличных обменкахЯкий онлайн курс вважається "ринковим"?обменять онлайн по курсу, близкому к рыночному?
а если без казуистики?тоді це буде офлайн курс для готівкової валютита понятно же, приблизительно такой как в уличных обменкахЯкий онлайн курс вважається "ринковим"?обменять онлайн по курсу, близкому к рыночному?
Ні синку, це хвантастика. ©человек спросил про курс_как_оффлайн для онлайн-обмена долларов на гривни
итоговый % потерь ?usd -> usdt -> uah privat24
У середньому 0.5%-1% втрат на usdt => uah, хоча воно плаває, іноді буває у плюситоговый % потерь ?usd -> usdt -> uah privat24
итоговый курс получится намного ниже курса приема в уличных обменках?
а які існують способи завести безготівковий USD в USDT?usd => usdt, залежить від того де USD і як їх заводиш в USDT
Безліч:а які існують варіанти завести USD в USDT?
А можна докладніше або в лічку?Безліч:а які існують варіанти завести USD в USDT?
- Р2Р від біржі
- Купівля карткою на біржі
- Через бариг
- придбати SWIFT переказом
А що тут писати в особисті.А можна докладніше або в лічку?
Не чув аби біржі просили надавати підтвердження походження бабла. А з банками - залежить від суми і банка, з певної суми звісно що запитають)А эти операции не подпадают под блок одного из счетов и навязчивое предложения от банка /биржи зайти к ним с подтверждающие доходы макулатурой?
Я вже тиждень шукаю, якби все так просто було, то не питав би.А що тут писати в особисті.А можна докладніше або в лічку?
1)Є купа крипто бірж. У більшості є Р2Р. Якщо рахунок де знаходяться гроші дозволяє миттєві перекази - реєструєшся на біржі, обираєш відповідний Р2Р метод оплати(Wise, банкінг твого банку, ще щось) і міняєш бакси на USDT.
2)Тут ще простіше - прив'язуєш картку з баксами до біржі і купуєш USDT
3)Якщо знайшов бариг - вони тобі самі роз'яснять, якщо ні - гугли у своїй локації
4)Шукаєш біржі/обмінки/інші платформи де можна поповнювати рахунок SWIFT переказом. Поповнюєш - купуєш USDT.
Які є біржі, де вигідніше і все таке, то гугл в поміч. Я іноді тільки Wise так ганяв, коли не було бажання зайвих пару днів чекати поки пройде SWIFT на наш банк і банк замовить валюту.
Сам донедавна користувався Бінансом, але після того, як мене заблокував Револют, не можу розраховуватися (з Вайсом ніяк не можу подружитися).Для прикладу, візьмемо біржу Бінанс:
1) Пряме заведення usd на рахунок не працює - не додає валютну українську картку (Приват, Моно).
2) Покупка через сторонній сервіс. Бінанс пропонує Banxa. Але щоб зробити покупку там, треба надати повну інформацію, документи. Не хотілося б цього робити, якщо в результаті українську картку теж не прийме.
3) р2р на Бінансі. Там є маса продавців, купа платіжних систем, банків. Що саме спрацює з цього - незрозуміло.
Тому прохання саме в тому, щоб порадили рішення, опробуване особисто. Типу конкретну обмінку або конкретний сервіс, через який точно вийде покупка.
Якщо у вас в Україні є бакси і потрібен USDT - знаходите будь-яку обмінку на тому ж olx чи в гуглі.Тому прохання саме в тому, щоб порадили рішення, опробуване особисто. Типу конкретну обмінку або конкретний сервіс, через який точно вийде покупка.