Валютний ринок: курси валют (продаж, купівля, обмін)

User_5

Заблокований
Місто
Украина

☝️ Онлайн-покупка валюты в банках | Курси валют для online-операцій

Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Місто
Киев
lesnik, я не знаю, работают ребята сейчас, или нет, но это не секрет @change_kiev_bot ну я лично доверяю. Сеть большая по Киеву...была...скрывать не вижу смысла, потому что не подводили никогда, и не реклама, тупо рекомендация.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
В Європі всі покупки йдуть по курсу ~33 грн/Є. Цікаво чи будуть потім банки заднім числом перераховувати курс?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
не припомню чтоб такое было
В 2014 знайомі катались по схемі: поповнити гривнею картку в Україні, зняти Євро в банкоматі в Словакії, продати євро міняйлам в Україні . А потім Приват оформив мінуси на дебетних картках перерахувавши по реальному курсу.

Останнє редагування:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Пам'ятаю історію, пара пєнсів плакались, що впєндюріли їм сотні тисяч боргу. От тіки не дорозповідали, шо вони знімали в Грузії ларі з гривнєвих карт (по дуже смачному курсу), міняли їх на бакси і везли додому. А потім приват вжарив по повній тих свинорилів.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Сьогодні у мінял долар купівля 40 грн, продаж 48 грн.
в Ужгороді 33-37
Було би дешевше, але блін біженці масово скуповують валюту у всіх точках. Тепер легше купити в банку онлайн, якщо є рахунок у валюті. Видають в доларах навтіь декторі.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, як ви купуєте у банку валюту? Я в Приват24 пробував купити долари, видає помилку.
Так заборонено купувати онлайн НБУ!
я оце дзвонила щойно своїй знайомій в УКрсиб, оце її слова і передаю. Сказала, що дійсно через касу купити не можна, але можна онлайн і зняти потім через касу. Я не пробувала поки, просто перевіряла варіанти.

Місто
Січ
На сайте НБУ:
з 8 березня 2022 року Національний банк:
  • дозволив клієнтам на територіях, які перебувають під загрозою окупації державою-агресором, знімати готівкову національну та іноземну валюту з рахунків без обмежень за сумою, а також здійснювати купівлю готівкової іноземної валюти та банківських металів з фізичною поставкою за умови наявності коштів або банківських металів у філії/відділенні банку (рішення про здійснення таких операцій приймається керівником банку та може делегуватися керівникові філії/відділення банку);

• Like
Реакції: gtc

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Зараз саме час закупитись по 32 тим, хто не встиг по 28. Тільки не потрібно повторювати помилку тих, хто зараз здає валюту: запас гривні на кілька місяців повинен залишатись.

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
Зараз саме час закупитись по 32 тим, хто не встиг по 28. Тільки не потрібно повторювати помилку тих, хто зараз здає валюту:
КЭП, проблема в том, что по 32 сейчас не продают наличный бакс, кстати, а что ты сегодня об этом вспомнил ?

• Like
Реакції: ed4t
Зверху