Вбудовані SIM-картки: eSIM, iSIM, nuSIM, rSIM

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
webivan, я це розумію, але варіант так собі, якщо чесно. Якщо в телефоні є декілька єсім, то що заважає зробити дві на зв'язку? Як показує досвід з пікселями і айфонами, то нічого, а самсунгу все ж щось заважає.

С адаптером все могут, наверное.
Так адаптер просто перетворює eSim на фізичну, правильно? Дві eSim, записані в адаптер, навряд чи зможуть бути одночасно на зв'язку.

Чуда не произойдёт. Нужно либо 2 есим адаптера, либо 1 адаптер и телефон с поддержкой еСим. Там ещё ограничения какие-то есть, посмотрите на их сайте лучше. Насчёт совместимостей телефонов и т.п. Сам такое никогда не юзал, не могу придумать зачем оно мне..

Місто
Киев
У мене pixel 4 xl, в esim прописані Київстар та Лайф. Київстар працює нормально, а коли перемикаю на Лайф то, по-перше, реєструється довго, а по-друге, частенько відвалюється сімка. При цьому фізична сім в телефоні також Лайф і все працює (тобто це не проблема якості сигналу).

Місто
Germany
Телефон
iPhone 15, SE2020
У мене pixel 4 xl, в esim прописані Київстар та Лайф. Київстар працює нормально, а коли перемикаю на Лайф то, по-перше, реєструється довго, а по-друге, частенько відвалюється сімка. При цьому фізична сім в телефоні також Лайф і все працює (тобто це не проблема якості сигналу).
Скоріше за все це якісь проблеми пікселя, зазвичай еСім краще працює ніж фізична картка.

Місто
Киев
У мене теж Піксель 4а: кс картка , Лайф -есім. І таких проблем не виникає.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Функція конвертації фізичних SIM-карт в eSIM
Це тільки якщо оператор підтримує. Нічим не відрізняється від заміни сім, тільки, наскільки я розумію, "в один клік". А то вже тут подумають про вичитку ki-imsi та клони.. :ROFLMAO:

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Тільки не в київстарі, про контракт писати не треба
Як раз людям на eSIM в Moto G54 підключав Київстар. Працює і досі. До чого згадка про контракт?
Та до плечей те все, коли телефон репне і треба буде перенести номер на друге тіло, біжи як дурень купуй смарт сім або гасай шукай сервісний центр щоб перенести на фіз а потім знову на есім, такий хід конем міг зробити тільки київстар.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Та до плечей те все, коли телефон репне і треба буде перенести номер на друге тіло, біжи як дурень купуй смарт сім або гасай шукай сервісний центр щоб перенести на фіз а потім знову на есім, такий хід конем міг зробити тільки київстар.
Ще варіант купити фізичну esim для андроід. Звісно раз треба розкошелитись на 35-80 євро з доставкою. При чому можна почати з молодшої версії і пізніше за доплату апргрейднути до проміжної підвищеної версії чи максимальної.
І далі вже не дуже буде гребти чи є в телефоні eSim, і що треба буде мудохатись якщо телефон гепне.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Щось я в лайфі при оновленні айфону проблем не відчув. Відсканував кʼюар після входу в епл айді і оновленням всього, відразу завелось

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Щось я в лайфі при оновленні айфону проблем не відчув. Відсканував кʼюар після входу в епл айді і оновленням всього, відразу завелось
Ну бо то Київстар виділився реалізацією через сраку)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Ще варіант купити фізичну esim для андроід. Звісно раз треба розкошелитись на 35-80 євро з доставкою. При чому можна почати з молодшої версії і пізніше за доплату апргрейднути до проміжної підвищеної версії чи максимальної.
І далі вже не дуже буде гребти чи є в телефоні eSim, і що треба буде мудохатись якщо телефон гепне.
От чисто так, без наїзду, в чому сенс отої приблуди для есім? Тільки в кількості профілів? Я просто не вкурюю. Роскажіть будь ласка.

Зверху