Вибори

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
В Естонії (а це найуспішніша країна зі всього пострадянського блоку) електронне голосування вдалося і діє!
Тому і у нас мусить вдатися.
На російських місцевих теж вдалося, але є маленький нюанс.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
alfredhaos, 73% і 146% це зрозуміло
А 88% я напевно десь пропустив
Просвіти будьласка

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А 88% я напевно десь пропустив
Просвіти будьласка
Стала Дубілета

В Україні сталося статистичне диво космічного масштабу! Всі групи населення по віку і по статі дивовижним чином "усохли", або зменшилися, пропорційно до однакового коефіцієнту (в порівнянні з даними Держстату). Імовірність такого результату дуже, дуже низька. На честь такого відкриття пропонуємо відтепер назвати число 0.888 (або 88.8%) "стала Дубілета".

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
ОВК вже активізували свою роботу

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
А яку саме роботу організували? Саме формування комісій чи таки лише уточнення реєстру виборців.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Додаток до листів містить таблицю, в яку треба внести дані стосовно голови громади, а також його планів на наступні вибори. Окрім цього, необхідно надати оцінку лояльності місцевого керівника до влади, з’ясувати партійні уподобання міського чи селищного голови.

Київ хоче знати про політичну ситуацію на місцях. Чиновникам розробили табличку, яку потрібно заповнити

Серед «завдань» територіальних громад ціла «політична розвідка» – з’ясування розкладів в таборах як самої влади, так і опозиції. Також треба назвати кандидатів, які збираються змагатися за посаду голови громади на виборах, дата яких нікому ще невідома.
Post automatically merged:

Колективний янукович вже не ховається.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
про електорат - не згоден - підчас війни виборів не буде
Тут я не згоден. Опитування про підтримку влади не дарма проводяться, бо влада хоче її бачити. Для неї підтримка важлива як заповненість залу під час концерту і особливо як сила аплодисментів. Ви просто не працюєте у владі ;)

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Тобто вибори будуть, бо нинішня влада усвідомлює що це в неї останній шанс - легітимізуватися ще на 5 років на фоні ще не впавшої за 50% підтримки?

Щось мені підказує що дарма. Якщо затіють вибори - то нарід обере когось іншого :)

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Тобто вибори будуть, бо нинішня влада усвідомлює що це в неї останній шанс - легітимізуватися ще на 5 років на фоні ще не впавшої за 50% підтримки?
Ні, вибори будуть не скоро, але рівень підтримки треба моніторити і підтримувати, щоб не впав нижче визначеної позначки.
Але ж душа вимагає "беззаперечної і одноголосної" підтримки :)
Вони ж розуміють, що якщо "розлюбить мене, то полюбить когось іншого".

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Зовсім не здивуюся якщо вибори таки й відбудуться у березні.
Якщо 81% населення проти виборів (на даний момент), то не буде. Тим більше, що ті, хто нас підтримують у протистоянні з кацапами, проти виборів.

Зверху