На російських місцевих теж вдалося, але є маленький нюанс.В Естонії (а це найуспішніша країна зі всього пострадянського блоку) електронне голосування вдалося і діє!
Тому і у нас мусить вдатися.
На російських місцевих теж вдалося, але є маленький нюанс.В Естонії (а це найуспішніша країна зі всього пострадянського блоку) електронне голосування вдалося і діє!
Тому і у нас мусить вдатися.
Має ж бути 146%багато чого копіює з Рашки, не виключено що і методи проведення виборів також звідти запозичать щоб забезпечити 73% бубочці.
Може бути і 88%Має ж бути 146%багато чого копіює з Рашки, не виключено що і методи проведення виборів також звідти запозичать щоб забезпечити 73% бубочці.
Він вже не в команді.Може бути і 88%
Стала ДубілетаА 88% я напевно десь пропустив
Просвіти будьласка
Додаток до листів містить таблицю, в яку треба внести дані стосовно голови громади, а також його планів на наступні вибори. Окрім цього, необхідно надати оцінку лояльності місцевого керівника до влади, з’ясувати партійні уподобання міського чи селищного голови.
Київ хоче знати про політичну ситуацію на місцях. Чиновникам розробили табличку, яку потрібно заповнити
Серед «завдань» територіальних громад ціла «політична розвідка» – з’ясування розкладів в таборах як самої влади, так і опозиції. Також треба назвати кандидатів, які збираються змагатися за посаду голови громади на виборах, дата яких нікому ще невідома.
Тут я не згоден. Опитування про підтримку влади не дарма проводяться, бо влада хоче її бачити. Для неї підтримка важлива як заповненість залу під час концерту і особливо як сила аплодисментів. Ви просто не працюєте у владіпро електорат - не згоден - підчас війни виборів не буде
Тобто вибори будуть, бо нинішня влада усвідомлює що це в неї останній шанс - легітимізуватися ще на 5 років на фоні ще не впавшої за 50% підтримки?Тут я не згоден
Інших нема. Всі інші - пропупкінськікогось іншого
Ні, вибори будуть не скоро, але рівень підтримки треба моніторити і підтримувати, щоб не впав нижче визначеної позначки.Тобто вибори будуть, бо нинішня влада усвідомлює що це в неї останній шанс - легітимізуватися ще на 5 років на фоні ще не впавшої за 50% підтримки?
Я б не був такий впевнений.Ні, вибори будуть не скоро
Якщо 81% населення проти виборів (на даний момент), то не буде. Тим більше, що ті, хто нас підтримують у протистоянні з кацапами, проти виборів.Зовсім не здивуюся якщо вибори таки й відбудуться у березні.
Хіба? З того, що мені попадається на очі, США не проти виборів в Україні.ті, хто нас підтримують у протистоянні з кацапами, проти виборів
Держдеп? Чи окремі республіканці?З того, що мені попадається на очі, США не проти виборів в Україні.