BIN'ы платёжных карт mastercard украинских банков (на базе исходников) от mustbe.
— — —
Сусідня тема "Вибір банку для відкриття рахунку — ФОП і підприємцям"
— — —

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Банк хороший, тугий, як і усі пристойні. Але де там хороші умови для дебетової карти, щоб усе було безкоштовно?
Не офіційна зп, тобто це не зарплата і не зарплатний проект, і, відповідно, не зарплатна карта.У Агриколя на зп картах бесплатный вход, выход
Говорил же тебе, моно белая или пумб, а лучше и то и то. Пусть буХгалтерия на моно высылает, а дальше переноси «мешки» куда хош по п2пнужна как раз не для офф зпАле ж саме зп картки в усіх банків вигідні, більш менш.
Закривається, це:получал "ЗП" на конкорд с бесплатным обслуживанием ,бесплатным пополнением/снятием и бесплатным Р2Р и СЕП.
но скоро лавочка закрывается![]()
Ніби в Нео щось зробили, але з відгуків, воно не працює.shtirlic, я не нашел ихнего сервиса Р2Р
он вообще есть у них ?
Тянучка - да, естья не нашел ихнего сервиса Р2Р
он вообще есть у них ?
Я думал, что в iCon25: Переводы=>На карту=>Выбор карты получателя=>Ручной ввод номера карты и есть p2p.shtirlic, я не нашел ихнего сервиса Р2Р
он вообще есть у них ?
Всё верно) но у icon25 как и у neobank есть комиссия 0.5% за п2п платежи)Я думал, что в iCon25: Переводы=>На карту=>Выбор карты получателя=>Ручной ввод номера карты и есть p2p.shtirlic, я не нашел ихнего сервиса Р2Р
он вообще есть у них ?
Вроде в Правексе можно перекинуть 1к1 на карту физлица и уже с нее продавать 24/7.Подскажите банки (кроме моно), в которых можно продавать валюту со счета ФОП в режиме 24/7.
Це до Шмигаля. Всі решта рилом не вийшли. Я вже давав посилання, які додаткові умови висувають банки.Якщо хтось оформлював Доступну іпотеку 7%, поділіться, плз, досвідом.
Основна перевага Моно це не кешбек, а мобільний додаток і зручність. В цьому аспекті конкуренти далеко позаду, як на мене. В свою чергу по кешбеку вже Моно у відстаючих.Сейчас множество банков конкурентов с кешбэчными функциями.
Скорее всего. Я так думаю, что скоро наступит момент, где банки будут давать максимум 1%. И можно будет закрыть зоопарк карт.В світлі останніх подій із регуляцією розміру комісії інтерчейнджа, кешбек, як критерій вибору банку, швидше за все відпаде сам собою.
Ну если всем их бредням верить, то скоро и обслуга карты будет стоить 300 грн.Скорее всего. Я так думаю, что скоро наступит момент, где банки будут давать максимум 1%. И можно будет закрыть зоопарк карт.В світлі останніх подій із регуляцією розміру комісії інтерчейнджа, кешбек, як критерій вибору банку, швидше за все відпаде сам собою.