Вибір банку для відкриття рахунку (платіжної картки) — фізособам

Продуктами яких банків найчастіше користуєтеся?

• А-Банк

Голосів: 33 25.8%
  • Банк Восток / БВР

Голосів: 12 9.4%
  • Правекс Банк

Голосів: 0 0.0%
  • ПриватБанк

Голосів: 65 50.8%
  • ПУМБ

Голосів: 43 33.6%
  • Ощадбанк

Голосів: 17 13.3%
  • укргазбанк

Голосів: 5 3.9%
  • ТАСкомбанк / izibank / sportbank

Голосів: 33 25.8%
  • CONCORD bank / NEOBANK

Голосів: 5 3.9%
  • IdeaBank / O.Bank

Голосів: 3 2.3%
  • KredoBank

Голосів: 2 1.6%
  • Raiffeisen BANK

Голосів: 11 8.6%
  • UKRSIBBANK

Голосів: 4 3.1%
  • Universal Bank / monobank

Голосів: 74 57.8%
  • Інший банк

Голосів: 21 16.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    128

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
А зараз і самому онлайн можна вказати куди нараховувати пенсію.
хм... не знав
В прошлом году тётке оформил платёжную карту. Пенсию она получала через УкрПочту. На портале ПФУ подал заявку на выплату пенсий через банк и указал реквизиты платёжной карты — заявление успешно обработали на следующие сутки.

Місто
Київ
у кого-то недавно был успешный опыт открытия счета через получение карты в сильпо?
Открывал около месяца назад, еще попал на 75 грн бонуса. Через дию все прошло довольно быстро, часа 2-3 и уже можно было бежать в сильпо чтобы тратить бонус.

Місто
Киев
А с карты какого банка сейчас лучше всего за рубежом гривну обналичивать? В свете ограничений НБУ есть вообще разница по банкам в плане лимитов, удобства и т.д. Как минимум курс евро у них может отличаться

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Suncatcher, Як на мене то ключова відмінність між банаками в тому, що Приват, Моно, А-банк рахують одразу по поточному курсу, а решта через кілька днів по курсу який буде тоді.
Ну і звісно треба дивитсь на комісії, курси і ліміти. Зазвичай чим краще курс тим жорсткіші обмеження. В тому ж Укрсибі всього 10 тис / день...
Профі зараз обирають переважно Сенс, ОТП.
І звісно треба знати де знімати закордоном, адже там теж багато комісій буває, або подвійна конвертація.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Профі зараз обирають переважно Сенс, ОТП.
А якщо між Сенсом та Моно, то шо обирають профі?

А якщо поставити питання так: для покупок з валютної а не з гривневої карти, то який краще банк обрати?
По валютним картам я бачу тільки обмеження в 100К в день в банкоматі, чи я щось упускаю та є інші обмеження?

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Bebobi, :unsure: при курсі 36,84+ 1,5%. Напевно я чогось не знаю.
Можливо Ощад накрутили клієнти для отримання пенсій, соц. допомог?

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Suncatcher, Зараз в Сенса значно кращий курс (34,70 проти 36,62), але є ризики перерахунку через кілька днів.
Post automatically merged:

А якщо поставити питання так: для покупок з валютної а не з гривневої карти, то який краще банк обрати?
По валютним картам я бачу тільки обмеження в 100К в день в банкоматі, чи я щось упускаю та є інші обмеження?
:unsure: тут без поняття. Основне обмеження, для мене в тому, щоб внести на рахунок валюту.

Місто
Киев
Подскажите, есть ли банки, где пополнение налички в валюте, и снятие с карты (счета) бесплатно? Нашел только альфу, но не хочется у них хранить деньги

Місто
Киев
Кредобанк. Долар. В євро внесення з комісією.
«Правильна картка»?
Как банк по лояльности к клиентам? в «Идея банке» напарили кредитку с ужасными условиями, сносками. Теперь боюсь польские банки)

Місто
Киев
шо обирають профі
Думаю можна просто зайти в маркет в розділ онлайн банкінг і глянути що в трендах
ощад скоро обжене монобанк
Можна отримати посилання на розділ онлайн банкінг?

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Посоветуйте банк, для получения ЗП + пополнение через терминалы. В месяц тратится, с карты, 50-70к. ЗП официальная.
Так же немаловажен кешбек при покупках онлайн и продуктовых магазинах.
Приват и Моно сразу нет.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Metio, можно посмотреть в сторону Альфа-Банка (если это указана сумма торговых операций, то можно выбирать пакет Graphite), ПУМБ (всеКАРТКА), КредоБанк (пакет "Правильная карта"), Райффайзен (АТБ карта).

Зверху