BIN'ы платёжных карт mastercard украинских банков (на базе исходников) от mustbe.
— — —
Сусідня тема "Вибір банку для відкриття рахунку — ФОП і підприємцям"
— — —
![Index pointing up :point_up: ☝️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/261d.png)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Я визнаю тільки пластик як "канонічний" варіантandreuskas, ну як нема, то витріть що не дасть.
Sanyok77, щось дуже упереджений до цифрових карток.
Так це ще авторизації чи вже списання. Якщо авторизації, то одна з них може бути не успішною та зникне через якийсь час (не будучи підтвердженою терміналом). Якщо списання і ця точка має працівника - зверніться туди, щоб працівник зробив повернення одного зі списань. Якщо це автомат - те саме можна зробити по телефону чи імейлу (щоб здально повернули).
Третє, нічого не заважає звернутись до підтримки банку і попросити скасувати одне зі списань як здвоєне (купівля одна, а списань два).
Там продавець майже пенсіонерка, як вона перевірить це?Sanyok77, звертайся до продавця, щоб він перевірив справність безконтактного модулю на точці продажу.
Я вже ходив туди сьогодні. Ця "СмартКаса" навіть список транзакцій не показує.Це все дуже складно. Може простіше піти роздрукувати чеки і попросити налити ще одну балсанку води?
Ну це якщо відкрити спочатку віртуалку, а потім пластик, якщо пластик відразу, здається, безкоштовно.Пластик Пиреуса тоже не бесплатный, тоже 100гр стоит.
ізі заначка має стільки ж, але процесинг той самий.Шкода, що Рюкзак і його 10% не мають альтернативи.
ну то може дійсно це неуспішна авторизація, і протягом місяця вона зникне і баланс нормалізується... хто зна...Там оператор мені доказував, що бачить тільки одну оплату
Скріни в тебе це авторизація залишків на картці. Оператор міг дивитися виписку по рахунку. Ти цю виписку дивився?Я вчора написав в підтримку Спорта. Там оператор мені доказував, що бачить тільки одну оплату. Каже "у вас сума не змінилася".
І це після того, як я скинув скріншоти з 2 оплатами та залишком: було 964 грн, стало 946.
Вона звертається до підтримки банку чи хто там супроводжує цей пристрій та вони перевіряють наявність проблеми за її зверненням.Там продавець майже пенсіонерка, як вона перевірить це?
Это вам так кажется.В отделении пиреуса запросили за физ.карту 100грнздається
А що за точка? І де саме, може десь на правому березі?До речі, кілька років тому такий самий збій на >100 грн був саме з пластиком Піреуса. В банку нічим допомогти не могли, в магазині сфотографували чек і виписку з банку, за кілька днів повернуло, може і саме.
Так в терміналі вчора взагалі список операцій не був доступний.ізі заначка має стільки ж, але процесинг той самий.Шкода, що Рюкзак і його 10% не мають альтернативи.
ну то може дійсно це неуспішна авторизація, і протягом місяця вона зникне і баланс нормалізується... хто зна...Там оператор мені доказував, що бачить тільки одну оплату
Але води на шару візьми!![]()
Що цікаво - в Миколаєві весь 2021 рік платив телефоном то в АТБ, то в Торбі, то в Таврії-В і все було норм.Sanyok77, може в тебе з нфс в телефоні щось чи з телефоном взагалі ?
я скільки телефоном платив ніколи не мав таких заморочок
Екомаркет, не там.А що за точка? І де саме, може десь на правому березі?
Строк залежить від платіжної системи (Visa, mastercard) — 30..45 днів + від політики банку, деякі можуть повірити й розблокувати швидко. Але з ТАС це не проконало раніше.Тому може дійсно варто зачекати 10-20 днів, максимум 30
відкривались давно. Умови використання міняються. Тоді знімати готівку не важливо булоKayano,
вам для статистики?
Зустрічне питання, а як можна відкривати картки і не слідкувати за їхніми умовами?
Приват (уні) і Моно(чорна) - комісія у будь-якому випадку.Підкажить,будь ласка, з яких ціх карток зможу зняти готівку безкоштовно? 1. Пріват Універсальна 2. Моно чорна. 3. Sense White. 4. ПУМБ всеКарта. 5. УкрСіб NewCard. 6. Аваль Райфкартка
На зняття зарплати чи грошей перерахованих з власного ФОП рахунку до 50к на місяць без комісії. Тобто не зовсім у будь якому випадкуМоно(чорна) - комісія у будь-якому випадку.
Якщо є відкритий ФОП- то без комісії можна знімати цільові кошти до 50 тис.грн./міс.Моно(чорна) - комісія у будь-якому випадку
На зняття зарплати чи грошей перерахованих з власного ФОП рахунку до 50к на місяць без комісії. Тобто не зовсім у будь якому випадкуМоно(чорна) - комісія у будь-якому випадку.
Про депозит- на картці Сенсу 10 тис.грн. Депозит 100тис.грн. То депозитні кошти я маю зняти до строку закінчення депозиту чи коли депо закінчиться і ті кошти впадуть на картку White ?На зняття зарплати чи грошей перерахованих з власного ФОП рахунку до 50к на місяць без комісії. Тобто не зовсім у будь якому випадкуМоно(чорна) - комісія у будь-якому випадку.
В запитанні ні слова про зарплату чи ФОП.
Так само, якщо б у запитанні було вказано депозит, тоді в Сенс (white) - депозитні кошти можна знімати в касі необмежену кількість разів, але з рахунку.