Re: Посоветуйте банковский счет.
позавчера платил человеку за товар в универсалбанке
платеж на 280 грн
эти суки содрали десятку за комиссию..
я не думаю, что швейцарские учредители одобряют такие уродские действия банка
Та які вони швейцарські засновники, я тя прОшу ... Це ніякі не швейцарці...
Звичайні греки, які через нідерландський холдинг ЕФГ Нью Юроп Холдiнг Б.В. придбали в 2006 році невеликий львівський банк "Універсальний" (банк було створено в 1994 році в Тернополі і він мав назву «Оазис». Після приєднання "Оазисом" львівського банку "Євроцентр" і хмельницького банку "Вікторія", об'єднана фінансова установа отримала назву "Євроцентр". До листопада 2001 року центральний офіс банку знаходився в Тернополі, потім банк переїхав до Львова і отримав назву "Банк Універсальний")... Підкреслювання своєї приналежності до швейцарської банківської групи - звичайний красивий маркетинг. Тому що вони добре розуміють, що потенційного клієнта мало зацікавить те, що вони себе назвуть просто греками.
Швейцарія - це Швейцарія! Круто!
Ось сайт господарів банку - грецького "Eurobank":
http://www.eurobank.gr
Грек у швейцарській спідниці...
P.S. Брат на днях закрив у них рахунок після річного співробітництва... Прийшов додому злий, наче собака, загубив дві години на цю процедуру... Якось все там надто повільно проходить - жах просто. Чому пішов від них? Та тому, що, по-перше, закрили відділення й не повідомили його жодним способом, куди переїхали... Якось це по-грецьки, а не по-швейцарськи, правда?... По-друге, як я писав вже, дуже повільне обслуговування... Та ще й ці різні "комісійні приколи", подібно як ти описуєш в своєму пості...