BIN'ы платёжных карт mastercard украинских банков (на базе исходников) от mustbe.
— — —
Сусідня тема "Вибір банку для відкриття рахунку — ФОП і підприємцям"
— — —
![Index pointing up :point_up: ☝️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/261d.png)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Это касается скорее сумм в грейсе.Якщо я правильно зрозумів умови, то за зняття готівки в кінці місяця треба буде заплатити 3.5% на сумму заборгованості.
Двумя постами выше, ответ.какие банки дают кредитные карты с бесплатным снятием или
С льготным периодом и бесплатным снятием - есть несколько.Підскажіть, чи існує на ринку кредитка одночасно і з пільговим періодом і з можливістю зняття готівки з кредитного рахунку без відсотків? Знаю тільки про ПУМБ, але в них ця акція до кінця літа.
3% грязными дают по КБВ от Идеи https://ideabank.ua/ru/card-credit/kreditnaya-karta-card-blanche-whiteДля постійного КБ на АЗС дивитися тільки Б5 від ТАС? Чи є щось ще цікаве?
Моно зі своєю автоцивілкою не підходить. В ПУМБі, здається, колись в категоріях було, але вони обов'язково хочуть оригінал ІД номера....(((
может что-то пропустил, а в чем проблема давать оригинал ?оригинал ИНН
Можна Укрсибом оплачувати Вог/Окко-пей, купувати онлайн Шелл/UPG/Укрнафта... і талони на toplyvo.uaДля постійного КБ на АЗС дивитися тільки Б5 від ТАС? Чи є щось ще цікаве?
Спочатку його треба знайти в одній з 100500 валіз з архівами )))) За 25 років ніде оригінал не вимагався настільки, щоб ксерокопія не задовольнила.... А от ПУМБу тільки так і ніяк інакше )))может что-то пропустил, а в чем проблема давать оригинал ?оригинал ИНН
Якщо 25 років він не потрібен, то нащо забивати собі голову пошуком. А те, що хтось один раз "уперся" й не прийняв ксерокопію, то не проблема, а прикра неприємність. Так що, запросто можна...Не иметь оригинал ИНН - даже и не знаю как так можно то...
Разве что - нравится самому себе создавать проблемы на пустом месте, а потом героически их преодолевать )
Та конечно можно.Якщо 25 років він не потрібен, то нащо забивати собі голову пошуком. А те, що хтось один раз "уперся" й не прийняв ксерокопію, то не проблема, а прикра неприємність. Так що, запросто можна...![]()
Я тоже особо упоротый - наделал кучу копий и положил его в сейф. Не доставал ни разу и не собираюсь, надеюсь, что заменитый закон про пэйпэрлэсс все-таки заработает. Из Дии поделюсь с кем надо с удовольствием.Особо упоротые
Кто-то - героически преодолевает проблемы.Я тоже особо упоротый - наделал кучу копий и положил его в сейф. Не доставал ни разу и не собираюсь, надеюсь, что заменитый закон про пэйпэрлэсс все-таки заработает. Из Дии поделюсь с кем надо с удовольствием.
Каких же я возможностей лишен?Та конечно можно.
Особо упоротые вообще ИНН не получают, по каким-то соображениям.
И ничего, живут как-то.
Правда - без тех возможностей, которые он даёт.
Накидаю ссылочек:Прошу поради у виборі банку для ведення рахунку ФОП (ІТ). Наразі дивлюся в бік укрсиба і альфи. Як хто має досвід співпраці з ними, прошу, поділіться. Або порадьте ще когось))
Користуюся приватбанком для ФОП, не бачу ніяких проблем. Є лише незручність, що продати валюту можна з 10 до 13 години в робочі дні. Комісію 0.35% на зняття готівки при бажанні можна обійти, перевівши кошти на картку іншого банку, в якого 0% за перекази (наприклад, такі є в монобанк чи в ПУМБ)Прошу поради у виборі банку для ведення рахунку ФОП (ІТ). Наразі дивлюся в бік укрсиба і альфи. Як хто має досвід співпраці з ними, прошу, поділіться. Або порадьте ще когось))
Непонятно, что мешает просто открыть счет ФОП в монобанке.Комісію 0.35% на зняття готівки при бажанні можна обійти, перевівши кошти на картку іншого банку, в якого 0% за перекази (наприклад, такі є в монобанк
В укрсибе надо ньюкард оформлять, а переводить на нее все равно откуда. Почему альфа? Орехи привлекают или еще что-то?Наразі дивлюся в бік укрсиба і альфи
Відсутність багатьох комісій і щомісячних плат. А горіхи й так вже є)Почему альфа? Орехи привлекают или еще что-то?