Вибір дротового провайдеру

Какой провайдер предоставляет лучший интернет?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    65
Місто
Хмельницький
mikle, Але у це теж важко віриться, бо економічного сенсу відключати через 24 години частину абонентів, при наявності резервного живлення, у провайдера нема. До того ж, це дуже рідкісний випадок, який лише чисто теоретично може настати.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Тобто у кожний будинок входить два волокан? Один - з центрального, один - з районного? Враховуючи, що у нас доволі повільно будується PON, мені важко віриться що вони тягнуть аж два!
Я свічку не тримав, не знаю як саме у них зроблено. Але безпосередньо волокно не найдорожча штука(дешевше 1000 грн за кілометр) прокласти 2 волокна можна. Так само транзитом через районний вузол(що до будинків тягнути з одного місця), просто те що під центрального вузла матиме можливість обслуговувати меншу кількість абонентів бо буде на пасивних оптичних спліттерах замість активного обладнання на районному вузлі.
Але знов таки, я не є великим експертом з оптичного інтернету.

Місто
Киев
mikle, Але у це теж важко віриться, бо економічного сенсу відключати через 24 години частину абонентів, при наявності резервного живлення, у провайдера нема. До того ж, це дуже рідкісний випадок, який лише чисто теоретично може настати.
Економічний сенс може бути, відключеним абонентам запропонують доплатити за користування інтернетом при тривалому відключення щоб окупити затрати на пальне.

Місто
Харків
Шоб зробити висновки треба спочатку зрозуміти чи пропадає оптичний сигнал у тих хто через 24 години відключається.

Зверху