Ну по відчуттям все гаразд, ніде не тисне, що ті капці, одяг і пішов.у вас маленький розмір.
Я тоже ношу скечерс.наверное пятый год В среднем хватает на год ежедневной носки. Я последний раз покупал за 25$. Это дешёвая комфортная обувь на год. На больший срок рассчитывать не стоитА Skethers, якими торгує Інтертоп, дешеве лайно за ціною нормальних?
А то придбав сліпони, а вони як гарантія закінчилась, почали сипатися.
Год и 60 дней, наверное есть разницаЯ тоже ношу скечерс.наверное пятый год В среднем хватает на год ежедневной носки. Я последний раз покупал за 25$. Это дешёвая комфортная обувь на год. На больший срок рассчитывать не стоитА Skethers, якими торгує Інтертоп, дешеве лайно за ціною нормальних?
А то придбав сліпони, а вони як гарантія закінчилась, почали сипатися.
Інтертоп давно спаскудився. Вони раніше одні з ритейлерів завозили W, а тепер для мене дуже велика проблема найти таке взуття. Приходиться на розпродажах дивитися в штатах, а коли змінять поріг мита поштових відправленнь з 150 до 45 евро це зовсім треш буде.А Skethers, якими торгує Інтертоп, дешеве лайно за ціною нормальних?
Переглянути вкладення 62562Переглянути вкладення 62560 Купил на днях за 40 Rebook FE4 Adventure И это ещё не самая низкая цена. Магазин ross dress for less.
Ну и что? Есть для этого почта. Это же дешевле чем в Украине. Китай тоже не рядом. Если кораблем то пол мира плыветПереглянути вкладення 62562Переглянути вкладення 62560 Купил на днях за 40 Rebook FE4 Adventure И это ещё не самая низкая цена. Магазин ross dress for less.ця мережа магазинів наскільки я зрозумів з іншої півкулі.
Якщо розмір не підійшов то що?Есть для этого почта.
Олх за 400 грн.Якщо розмір не підійшов то що?Есть для этого почта.
Можна зробити простіше розміри стопи і лист наприклад на ньюбеланс з проханням допомогти з розміром бо хочу замовити. Хоча бувають і такі випадки, років з 10 назад в одному з інтернет магазинів я помилився з розміром на мій лист з запитом на повернення мені відповіли "можете віддати на благодійні ми вам вишлемо нову".Якщо розмір не підійшов то що?Есть для этого почта.