Вибір кросівок

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря.. :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Місто
Киев
В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря.. :)
Ходить не в чем , вот и купил , так цены такие у них, а ваша пума из нефти скорей всего )

Вкладення

• 0D5770A1-936C-4247-AA06-4B72D6195178.png
    0D5770A1-936C-4247-AA06-4B72D6195178.png
    736.1 КБ · Перегляди: 47

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Ходить не в чем , вот и купил , так цены такие у них, а ваша пума из нефти скорей всего )
ціна кросівок буває і менше і більше 5000 гривень, залежно що за кросівки. в ціні ніякої дивини не бачу.

також не бачу на запропонованому скріншоті кросівок, бачу якесь взуття, гарне воно чи ні не знаю. мені відомо, що кросівки це ASICS, Nike, Adidas, New Balance, Saucony, можливо деякі інші виробники які спеціалізуються на цьому.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
В дин@мике, колись були їхні кроси в такому ж кольорі, шкіра
дуже подобались
колись був в них магаз на Почайній в тц замість якого зараз епік
гарний вибір

Зверху