В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря..
Тобі кросівки дали як подарунок до віскаря?і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря..
Чел просто похвастаться решил, а ты уже теории заговора строишь@В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? ))
Ходить не в чем , вот и купил , так цены такие у них, а ваша пума из нефти скорей всего )В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря..
Та из березовой коры, чего уж там..а ваша пума из нефти скорей всего
ціна кросівок буває і менше і більше 5000 гривень, залежно що за кросівки. в ціні ніякої дивини не бачу.Ходить не в чем , вот и купил , так цены такие у них, а ваша пума из нефти скорей всего )В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря..
Не знаю що то є, у чому питання взагалі?Таких? Що то є взагалі?