Вибір кросівок

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря.. :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Киев
В дин@мике, ти купив шкари за 5 косарів (!!!), і запитуєш відгуки тепер? )) Може треба було перед покупкою? Особисто я купив восени за ці гроші дві пари класних кросів Puma, і ще лишилось на дві пляшки непоганого віскаря.. :)
Ходить не в чем , вот и купил , так цены такие у них, а ваша пума из нефти скорей всего )

Вкладення

• 0D5770A1-936C-4247-AA06-4B72D6195178.png
    0D5770A1-936C-4247-AA06-4B72D6195178.png
    736.1 КБ · Перегляди: 54

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Ходить не в чем , вот и купил , так цены такие у них, а ваша пума из нефти скорей всего )
ціна кросівок буває і менше і більше 5000 гривень, залежно що за кросівки. в ціні ніякої дивини не бачу.

також не бачу на запропонованому скріншоті кросівок, бачу якесь взуття, гарне воно чи ні не знаю. мені відомо, що кросівки це ASICS, Nike, Adidas, New Balance, Saucony, можливо деякі інші виробники які спеціалізуються на цьому.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
В дин@мике, колись були їхні кроси в такому ж кольорі, шкіра
дуже подобались
колись був в них магаз на Почайній в тц замість якого зараз епік
гарний вибір

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Народ підскажіть в Україні нормальну майстерню що вміє ремонтувати підошву ботінків Lowa. Місцеві майстри не беруться, той шо взявся не зміг нормально зробити. А слати у Німечину в авторізовану майстерню як на мене дороговато вийде.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
stigr, та в Німеччині наших мільйон - передайте якимось перевізником комусь за 5€, най закине на ремонт кому там треба.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене завжди ремонт будь-якої складності з будь-яким взуттям дуже якісно робив один з двох ноунейм ларьочків біля дома. Мені здається, що то не та задача, яку не вміють в нас вирішувати. Порекомендувати ларьок нажаль важко, в нього навіть нема адреси)

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
plebis, нажаль з взуттям Lowa проблема з ремонтом. Там підошва складаэться з двох шарів. Вони намертво спаєні при виробництві, з часом (а моїм ботінкам вже більше 5 років), внутрішній єластичний шар, починає втрачати свої властивості і відпаюється від зовнішнього шару (який ше зачасту ще дуже в гарному стані як і сама шкіряна частина ботінків). Тому тут не тільки потрібно вміти, щей треба мати розхідники щоб якісно зробити. Щоб це залишались ботінки Lowa. А кустарно замінити подошву, це все одно що викинути якісні ботінки.
Може хто з військових порадить шо?
Post automatically merged:

саме цікаво що на мою модель була довічна гарантія на підошву. Але продавець який мені їх продавав з відомих причин закрив бізнес.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В мене трекінгових Kayland трісла частина зовнішньої підошви Vibram Купив спецклей для Vibram і клеїв сам в гаражі. Зовнішній шар підошви до внутрішнього.
Підошва витримала ще 4 сезони Поки не зносилася. Місце склеювання тримало добре, не протікало.

Щодо Vibram - то зараз це вже не є ознакою якості. Так як мої Meindl 15 років (3 тисячі км третина з яких - ґорґани) не проживуть.

Зверху