ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
А там...там хорошо, если посуду после себя помоет.
жесть какая.. Там что - и мамы нету тоже?? зачем ему посуду то мыть? Пусть комп собирает, а не посуду моет. Открывает ютуб, ставит на паузу после каждого действия и крутит отвёртку.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
зачем ему посуду то мыть?
Мелкая моторика пальцев развивается - потом отвертку проще держать...))) А вообще - каждому свое, напрягать человека тем, что ему не идет и не хочется - хуже всего.
Представил, чтобы меня в 11 лет оторвать от написания заказных прог на ZX Spectrum на Бейсике, и заставить писать картины маслом.. Что из этого бы вышло? Правильно, мазня в рамке..)))

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щодо самостійної зборки, то зараз контакти на процах/мамках такі, що загнути ніжку і мати трупак взагалі за нєфіг.

Вартість такого досвіду буде недешевою.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
загнути ніжку і мати трупак взагалі за нєфіг.
Треба бути зовсім рукожопим.. Хоча, не один раз під лупою з пінцетом рівняв після таких "діячів"..)) Швидше шкодять доріжки на платі, коли прикручують її до корпусу.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А там...там хорошо, если посуду после себя помоет.
жесть какая.. Там что - и мамы нету тоже?? зачем ему посуду то мыть? Пусть комп собирает, а не посуду моет. Открывает ютуб, ставит на паузу после каждого действия и крутит отвёртку.
Если Вы серьезно про мытье посуды, то а как же?
Конечно, пусть учится мыть.
Никогда не знаешь, что и когда в жизни пригодиться.
А вдруг будет отдельно жить?
Или найдет себе девушку, которая за равноправие (и в числе мытья посуды тоже 😀)
А армия...
Мне кажется, что лучше уметь (пусть даже и не пользуешься этим умением), чем не уметь.

Я где-то читала, на каком-то женском форуме, что если мужчина отказывается мыть посуду-это плохой признак.
Значит он разделяет вещи ( я не про одежду 😀) на женские и мужские и способен заниматься манипуляциями и даже абьюзом.

В семье все должны быть равны.
А если мама/жена приболела, допустим, кто посуду мыть будет?
"Жену на час" нанимать? 😃

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
"Жену на час" нанимать?
Купить посудомойную машинку))

В семье все должны быть равны.
Многие на этом форуме после этой фразы сейчас со злобы захлебнутся.. :ROFLMAO:
Post automatically merged:

Мне кажется, что лучше уметь (пусть даже и не пользуешься этим умением), чем не уметь.
Это прям такое умение, серьезно? )) Тут скорее нежелание мыть, в случае отказа)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я где-то читала, на каком-то женском форуме
Це вже
:)

Але стара маніпуляшка про "миття посуду" - це така слабенька маніпуляшка, яка за наявності посудомийних машин, гарячої води, сучасних мийних засобів і доставки готової їжі просто вже смішьна.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Я где-то читала, на каком-то женском форуме, что если мужчина
судя по наличию полного отсутствия мужчин у той дамы, про которую речь, а также у автора - вы явно не те форумы читаете, дорогуши. Читайте лучше ред. Хоть вреда меньше будет. Глядишь - единственного представителю мужского пола в вашем междусобойчике (тому мальцу) чему то научим. Например - собирать компы. Ну или даже подбирать комплектуху. 15 лет - да я в 15 лет уже с девушкой интимом занимался! Не говоря уже про такую ерунду как комп собрать (правда тогда компов небыло, и максимум шо я мог собрать - так это мопед :D

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
15 лет - да я в 15 лет уже с девушкой интимом занимался! Не говоря уже про такую ерунду как комп собрать (правда тогда компов небыло, и максимум шо я мог собрать - так это мопед :D
Угу. Я теж в 15 років інтімом займався: ремонтував двигун мопеда. :)

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Кацапська контора
Хоч якісь аргументи є? Чи все замасковано і ці сакральні знання відомі лише вам?
в гугл забанили чи не протверезів ще? https://thepage.ua/ua/news/skilki-kompanij-hovayut-svoyih-rosijskih-vlasnikiv

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
twar, шкода що нашу владу в гуглі забанили, і вона в 23-24 роках непогано так дає заробити на держ тендерах цій конторі (((

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
twar, шкода що нашу владу в гуглі забанили, і вона в 23-24 роках непогано так дає заробити на держ тендерах цій конторі (((
існує державний реєстр санкцій - Державний реєстр санкцій (nsdc.gov.ua)
державні установи там перевіряють, а не в гуглі хто під санкціями.
Тендери проводять через prozorro, напевно ніхто не зміг надати краще пропозицію.
p.s. з artline мав справу, дають гарантію 38 місяців, та й сервісний центр в них нормальний (купляли сервери та моноблоки).

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
існує державний реєстр санкцій - Державний реєстр санкцій (nsdc.gov.ua)
державні установи там перевіряють, а не в гуглі хто під санкціями.
Тендери проводять через prozorro, напевно ніхто не зміг надати краще пропозицію.
p.s. з artline мав справу, дають гарантію 38 місяців, та й сервісний центр в них нормальний (купляли сервери та моноблоки).
Що в лоб, що по лобі. Пофіг, що кацапи власники, зато гарантія 38 місяців і корупційна складова на тендерах вдало заходить

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ви хотіли сказати ніхто не зміг надати більший відкат?) Чи ви думаєте що дуже складно зробити тендер під конрктену компанію і не допустити альтернативних гравців?)

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Що в лоб, що по лобі. Пофіг, що кацапи власники, зато гарантія 38 місяців і корупційна складова на тендерах вдало заходить
Для кого надав посилання на Державний реєстр санкцій? от коли там буде ця контора, а якась державна установа в них щось купить тоді це порушення закону.
P.S. ти вже надав всі докази щодо корупції до відповідних органів?

Зверху