Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
а может попробовать испоьзовать гарнитуру проводную/без ?Також розмірковую, чи треба взагалі смартфон, планшетик потреби в інтернеті задовольняє, лише незручно говорити по ньому
а может попробовать испоьзовать гарнитуру проводную/без ?Також розмірковую, чи треба взагалі смартфон, планшетик потреби в інтернеті задовольняє, лише незручно говорити по ньому
Lenovo VIBE P1MБатарея - довго і багато подорожую, треба потужна!
Справа в тому, що постійно десь ходжу, їжджу, поки дістану з рюкзака планшет, ще вставити гарнітуру, то ні на який дзвінок не захочеться відповідати. Хоча, дзвінків не дуже багато.а может попробовать испоьзовать гарнитуру проводную/без ?
Мало. Якщо людина проводить в поїзді 6,5 годин, нехай з них 4 год - подивиться фільми, а ще в інтернеті треба посидіти, а мобільний інтернет жере батарею краще, ніж активний екран під час перегляду фільмів, а ще треба здійснити енну кількість дзвінків, час на порішати справи і добирання до електричної розетки. В результаті - є великий шанс опинитись в кінці всіх цих дій із виключеним телефоном через розряджену батарею. Треба вибирати телефон таким чином, щоб після всіх дій до кінця дня залишалось приблизно 20% заряду акб (бо всяке в житті може статись, можна не завжди вчасно до розетки добратись). Або докупити хороший пауер-банк. Але якщо лишній девайс таскати з собою неохота, то краще зразу купити телефон з батареєю, мінімум 4000 мА\год.Ж5 и ж7 держат отлично. Мой самс с акумом 2100ма держит от 4 до 6 часов активного экрана.
Попередньо вагаюся між цими двома. У першого потужніший процесор, що добре для ігор (практично не граюся), але як наслідок менший час роботи. Також є відгуки про погану оптимізацію Андроїда 5.1 під Леново, а для Huawei є один відгук про тихіший звук у навушниках, проте хвалять за довгий час роботи і хтозна чому кращу, ніж у для Леново, оптимізацію Андроїда 5.1 і софта (?).
Якщо на три сімки, то крім Acer Liquid E700 нічого не знайти.на дві-три сімки з високоємною батареєю
Це якась несинітниця.3. SAMSUNG SM-J500H
4. SAMSUNG SM-J700H
Ці не радив би. Батарея для довгих подорожей заслабка.
Згоден на сто відсотків!Самсунг в своих последних линейках, в том числе и бюджетных, неплохо оптимизировал потребление.
И тот же j7 c батареей 3000, живет сколько же, сколько китайцы на 4000 мач
Якщо потрібна автономність, то це найкраща пропозиція.Asus Zenfone Max, батарея 5000, 11 часов работы экрана легко выдерживает.
Дорого. Та 2 сімки усього. А ще їм непогано пику од вітру збоку затуляти..Якщо на три сімки, то крім Acer Liquid E700 нічого не знайти.
Дорого чи ні 4000 грн., це від гаманця покупця залежить, а в бюджет (4000-5500) укладається.Дорого. Та 2 сімки усього. А ще їм непогано пику од вітру збоку затуляти..
Тоді виходить, що в мене - "гаманець жебрака".. Точніше - його зовсім немає - гаманця взагалі. Якщо "заводяться" гроші - кладу їх у будь-яку кишеню і виходить, гаманець мені зовсім не потрібний..Дорого чи ні 4000 грн., це від гаманця покупця залежить, а в бюджет (4000-5500) укладається.
У опису було 2 сім картки, а на малюнку - 3.. У мене моторола ЕХ-117 на 3 сімки.У кого дві сімки? У Асер, чи у тебе? Бо на Асер Е700 три сімки.
Все вірно. Для депутатів ВР - точно замалий буде.А від вітру затулятися підійде чи ні, залежить від того якого розміру пика
Беззаперечно вірю. Хоча сенсори мені не до вподоби та смаку і дуже дратує "помилкове торкання", ОС на андроїді (який називаю "ондрочітом"), а можливо - я сам "тупий" і не знаю, як настроїти браузер опера-міні, щоб зберігати файли одразу на мікро-СД картку..Рік користувався цим телефоном і нічого поганого про нього сказати не можу.
+1Arbitr, ну-ну)))
Видел Samsung J5 у знакомого: 1 день 7 часов, экран 2:57 часа, остаток 13%.
Мой Redmi 3: уже 6 дней почти, 7 часов экрана, остаток 20%.
Также доволен этим смартом, приобретенным на замену самсу. Надоело повербанк с собой таскать и 2 раза в день заряжать при активном использовании. Теперь 2 дня активного пользования и 9-11 часов экрана. За 3000-4000 грн норм вариант. И xiaomi таки нормальные китайцы
. Redmi 1 активно используется третий год в жены, сестры и друга, без каких либо проблем, а вот из 3-х lenovo 1 умер, во втором проблема с микрофоном,( правда, самые дешевые модели a319). Ничего не имею против Samsung, но близок по характеристикам к Redmi 3- Samsung A5 стоит почти в 2 раза больше. И по качеству бюджетные самс(из личной статистики) не лучше xiaomi так точно.Чесно, вот не понимаю, что у вас за Самсунги? Какая хоть модель нужно писать, а то прямо можно подумать что хуже китайцев только Самсунг. Ну ведь бред!на замену самсу. Надоело повербанк с собой таскать и 2 раза в день заряжать при активном использовании. Теперь 2 дня активного пользования
Ничего не имею против Самсунг. Я не говорил, что хуже. Качество то же, но в полтора раза дороже)). Почти 4 года пользовался S Advance, но когда стал выбор нового смарта с батареей больше 3000 и 2 gb оперативки, то остановил свой выбор на Redmi 3 с аккумом 4100. Если бы у самсунга была модель с такими характеристиками с ценой до 3500 грн, то взял бы ее, но переплачивать 2000-3000грн я был не готов.Чесно, вот не понимаю, что у вас за Самсунги? Какая хоть модель нужно писать, а то прямо можно подумать что хуже китайцев только Самсунг. Ну ведь бред!
[MENTION=16853]mentor[/MENTION] аналогично, объясни мне более подробно какие минусы этих сяоми, что у ребят выше, и стоят ли они (минусы) 2 тонны гривенЧесно, вот не понимаю
Что, опять? Не хочу! Уже обсуждали. Вернись на 563 стр. и перечитай.объясни мне более подробно какие минусы этих сяоми