Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Фортнайт/Парлер/Телеграм - зло. Все - ти його не встановиш.
Telegram как бы есть в App Store :unsure:
Те, що сьогодні є не значить що він буде там завтра. А післязавтра злом оголосять, наприклад, Wechat, яким доводиться по роботі користуватися.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А післязавтра злом оголосять, наприклад, Вечат
Якщо оголосять злом якийсь додаток або сервіс, то він все одно "помре", незважаючи на те, що якийсь "дуже розумний" вміє поставити апкшку, та система це дозволяє зробити. Все одно доведеться переходити на інший, не "зафоршмачений" сервіс.))

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
А післязавтра злом оголосять, наприклад, Вечат
Якщо оголосять злом якийсь додаток або сервіс, то він все одно "помре", незважаючи на те, що якийсь "дуже розумний" вміє поставити апкшку, та система це дозволяє зробити. Все одно доведеться переходити на інший, не "зафоршмачений" сервіс.))
Залежить від сервісу/додатка і від того, хто хоче вбити. Той же WeChat зможе вбити тільки Китай. Але на Яблуку значно простіше вбити додаток ніж на Роботі.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Яблоко критикуют те, кто не может его себе позволить. И это факт
Яблуко, як і будь-який інший смарт, критикує будь-який адекватний користувач який знає що хоче від смарта.
Головна причина за яку я не куплю айфон навіть якщо він буде дешевше рази аналогічних Андроїдів: Неприпустимо коли хтось за мене вирішує якими програмами мені користуватися. От вирішили вони що Фортнайт/Парлер/Телеграм - зло. Все - ти його не встановиш.
Ну і ще кілька менш важливих:
1) Клони програм. Неможна взяти і завести декілька аккаунтів на 1 смарті.
2) Розмови не записати.
3) Ну і чисто по залізу в яблука уже роками батарея дохла (якщо користуватись тим же навігатором чи інтернетом) і дисплеї застарівші років на 2-3
P.S. В яблука купа плюсів також є:
1. Довга підтримка виробником
2. Кращий процесор
3. Зйомка відео
Android в этом плане выгоднее.
Там можно АРК-файл скачать и запускать его когда нужно.
И даже удаление из Плей Маркета не страшно.
Прикольно, телефоны уже выбирают не по качеству, а по "особистому ставленню до компаній":)
А из чего оно складывается? Всегда выбираю по характеристикам, по цене, им соответствующей.
Сяоми-флагманы , крутая начинка, камера. Но меня убивает их Мяу. Самсунг-флагманы, да всё нравится, кроме цены. Ван плюс, оппо-шмоппо, не знаю. Подруге подарили Poco, не уточняла модель. Она не в восторге. Стоил он в прошлом году 17т., оказывается неоправданно дорого.
Яблоко критикуют те, кто не может его себе позволить. И это факт.
Алла, но что с MIUI не так? Как по мне отличная оболочка.
Или претензия (к ней) в том, что (она) слишком тяжёлая?
Или же не нравятся последние версии данной оболочки?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Рекламу вже перестали пихати в кожну щілину?
Планувальник навчили не вбивати софт в фоні щоб повідомлення доходили?
Камеру навчили робити знімки щоб не треба було встановлювати Гугл?
От дзвонилка була хороша і ту споганили.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Мій Redmi Note 8T має глобальну прошивку і там реклами немає взагалі. А от на Redmi 5 Plus іноді проскакувала реклама, але я її вимкнув за 5-10 хвилин. З недоставленням повідомлень на обох смартфонах немає проблем. І камера рідна працює без проблем - Гуглокамеру я ніколи не ставив взагалі. Дзвонилка на 8Т вже гуглівська і це дійсно мінус - там немає запису розмов.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Но меня убивает их Мяу. Самсунг-флагманы
Меня после мяу, вануи медленно убивает

уже пол года нет апдейтов, ни нового Ведра, ни нового Муя уже не получит, "похоронен" производителем программно и по поддержке
Андроид открытая система, что хочешь то и ставь. На популярные модели куча сторонних прошивок, забил производитель - пользователи допилят.

В самсунгі теж реклами повно (показувати пропозиції), в сяомі вона відключається так само в налаштуваннях програм (там треба в 5-6ти прогах здається вимкнути), мені жодного разу за півтора роки не прилетіло реклами
Все там "доходить"
gcam виграє тільки у одному - нічне фото, я тримав його тільки заради нічних знімків
у всьому іншому штатна камера фотала так само як і гуглова

Те, чого нема у самсунга "з коробки": захист програм (без активації дебільного s-account, мені прийшлося підбирати сторонній софт для цього ), "друге сховище" (знов таки, доступне тільки з samsung account у вигляді "захищеної папки"), клонування програм (в самсунгу є тільки "подвійний профіль" для дуже обмеженої кількості прог). Нема відображення швидкості підключення у статус-рядку. Дурнуватий "телефон" і "контакти", галерея інколи вибішує, купа всякого непотрібного bixbi-софту.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Я думаю, не проблема потратить 30 минут: позаходить в системные приложения и отключить рекламу или просто сменить регион не Великобританию.

В MIUI 12 добавили настройку энергопотребления (включение/отключение ограничений приложений в фоне).
На POCO X3 стандартная камера неплохо фотает, в сравнении с Google Camera разница незначительная.

И эту проблему можно решить: разблокируешь загрузчик, устанавливаешь Индонезийскую прошивку (поддерживает ОТА), блокируешь загрузчик (чтобы работал NFC без фиксов) и наслаждаешься приятной MIUI-звонилкой с записью звонков.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
В самсунгі теж реклами повно
щось ви плутаєте
Те, чого нема у самсунга "з коробки": захист програм (без активації дебільного s-account, мені прийшлося підбирати сторонній софт для цього
ну точно!, краще свої данні передати хрен знає кому. Не хочу стидити ваш цивілізаційний вибір, але відмічу - шлак.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На популярные модели куча сторонних прошивок, забил производитель - пользователи допилят.
Не-не-не, это мы уже проходили... :LOL: Глюк на глюке, эти кастомы-"франкенштейны", чтобы время на это тратить, стар я уже для такого, онли родное, официальное, без рутов и прочей нечисти.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
В MIUI 12 добавили настройку энергопотребления (включение/отключение ограничений приложений в фоне).
Та я таку мав ще за часів 7 MIUI але на 7,8,9 (Redmi 4) та 11,12 (9T) жодного разу не вдалося добитись того щоб повідомлення вчасно приходили. Симптоми одні і ті ж: лежить собі смарт а потім раз в 5-10 хв валить купа повідомлень.
Post automatically merged:

Я думаю, не проблема потратить 30 минут: позаходить в системные приложения и отключить рекламу
Регулярно вилазила реклама після оновлення.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
ага

Получать маркетинговую информацию​

Включите этот параметр, чтобы получать данные о специальных предложениях и маркетинговых сообщениях по электронной почте, с помощью рush-уведомлений и SMS, а также участвовать в маркетинговых опросах.
плюс в налаштуваннях штатних-системних прог проскакувало "показувати пропозиції"
І якби там не було реклами, не було б купи рекомендацій по запиту в гуглі "как отключить рекламу в samsung"

ну точно!, краще свої данні передати хрен знає кому. Не хочу стидити ваш цивілізаційний вибір, але відмічу - шлак.
Мені не потрібен samsung account (і точно він нічого нікому не передає?), це перше, а друге - підібраний мною софт, для моїх цілей, нічого нікому не передає 100%

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Не на всіх снепах є esim, не всі снепи дуалсім. Якщо це буде американець - будуть трабли з "русифікацією".
Тому брати саме снеп - це купа ньюансів. Але цікавий варіант 5G 12/128.
15к - новий европейський S20-DS (ексінос, контрабас). За 20 можна знайти б/у ультру офіціал в шикарному стані.
Після сяомі, самсунговський UI інколи капітально бісить своїми чудєсами.
Українізацію. Візьміть Пікселі.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Місто
Чернигов
Яблоко критикуют те, кто не может его себе позволить. И это факт
Яблуко, як і будь-який інший смарт, критикує будь-який адекватний користувач який знає що хоче від смарта.
Головна причина за яку я не куплю айфон навіть якщо він буде дешевше рази аналогічних Андроїдів: Неприпустимо коли хтось за мене вирішує якими програмами мені користуватися. От вирішили вони що Фортнайт/Парлер/Телеграм - зло. Все - ти його не встановиш.
Ну і ще кілька менш важливих:
1) Клони програм. Неможна взяти і завести декілька аккаунтів на 1 смарті.
2) Розмови не записати.
3) Ну і чисто по залізу в яблука уже роками батарея дохла (якщо користуватись тим же навігатором чи інтернетом) і дисплеї застарівші років на 2-3
P.S. В яблука купа плюсів також є:
1. Довга підтримка виробником
2. Кращий процесор
3. Зйомка відео
Android в этом плане выгоднее.
Там можно АРК-файл скачать и запускать его когда нужно.
И даже удаление из Плей Маркета не страшно.
Прикольно, телефоны уже выбирают не по качеству, а по "особистому ставленню до компаній":)
А из чего оно складывается? Всегда выбираю по характеристикам, по цене, им соответствующей.
Сяоми-флагманы , крутая начинка, камера. Но меня убивает их Мяу. Самсунг-флагманы, да всё нравится, кроме цены. Ван плюс, оппо-шмоппо, не знаю. Подруге подарили Poco, не уточняла модель. Она не в восторге. Стоил он в прошлом году 17т., оказывается неоправданно дорого.
Яблоко критикуют те, кто не может его себе позволить. И это факт.
Алла, но что с MIUI не так? Как по мне отличная оболочка.
Или претензия (к ней) в том, что (она) слишком тяжёлая?
Или же не нравятся последние версии данной оболочки?
В телефоне Xiaomi, купленном в Китае, часы не коннектились с телефоном, пока не перепрошила. Для этого перелопатила всю тему с часами на 4 pda, пока не поняла причину. Телефон Huawei, с теми же часами ни в какую не коннектился. Там не Мяу, а какая-то другая прошивка, но весь фокус в том, что телефон был официал, поэтому перепрошивками заниматься не стала, а просто обменяла его в Алло, с доплатой, на Самсунг. Этот сразу прицепился к часам, без танцев с бубнами. После этого с китайцами дела иметь не хочу.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Візьміть Пікселі.
По залізу Pixel 5 трохи програє S20 (сінгл-сім, нема мікроСД, екран старіший), здається ще щось було, і дорожчий. Дивився на нього, коли обновлявся.
Я не дуже полюбляю Ґнусмаси через їхню власну екосистему, яка дуже засмічена. Переважно дружині беру вже останні років 6, якраз S20+ азійський брав на Ексиносі за 18к, на снепі - виходив дорожче. Сам користуюся Моторами, які є найближчі до Пікселів (може колись й собі візьму Пікселя).

Чому Пікселі? Якість виконання, постійне оновлення прошивки, плюшки з диском від Ґуґла. Так, у мене 2 сімки, але другою я практично не користуюся - скоріш за все з часом відмовлюся (крім того ще пара sip-номерів). Щодо microSD, то Пікселі йдуть з доволі добрим обсягом пам'яти + простір в Google Диску безкоштовно. Щодо екрану, ммм... не знаю, а що там з ним не так?

Місто
Харьков
Тоже хотел жене купить пиксель. Но поговорив не с одним продавцом отказался от этой идеи. Как то мне не удалось найти официала.
А те что можно было купить, были "готовы" работать на территории Украины.
На вопрос что будет если ему сделать hard reset сказали, лучше не делать, может окирпичиться или перестанет видеть сеть.

Зверху