chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Maxxx, мне 64 хватит
когда место заканчивается я все скидываю еще мегу немного юзаю
вообще 11 про хочу но цена напрягает за тел столько платить

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Logon, ну влом рыскать по обзорам и новостям на itc.ua и ixbt.com. Ну вот для примера (от балды :cool: ):

Місто
Lviv
Збираюсь купувати з рук айфон, раніше з ними не стикався суттєво.
Начитався купу інфи, але багато не актуальної мабуть, на що саме із критичного слід звернути увагу?

Маю номер моделі і серійний номер, по сайтах пробивається, що все ок ніби. З айклауду вилогінилися попередні власники, лоток для сімки без прибамбасів/перехідників.
Find My iPhone OFF

що ще упустив? або якісь нові актуальні сайти для перевірки

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Збираюсь купувати з рук айфон, раніше з ними не стикався суттєво.
Начитався купу інфи, але багато не актуальної мабуть, на що саме із критичного слід звернути увагу?

Маю номер моделі і серійний номер, по сайтах пробивається, що все ок ніби. З айклауду вилогінилися попередні власники, лоток для сімки без прибамбасів/перехідників.
Find My iPhone OFF

Та все треба перевіряти, бо будь-що може несподівано вилізти в процесі експлуатації. От в мене, наприклад, було. В одному айфоні все, вроді-би, було справним, але в процесі експлуатації виявилося, що не працює датчик наближення. В другому айфоні - все справно, вигляд ідеальний, попередній власник вийшов із айклауду, зробив скидання до заводських налаштувань, і вислав мені айфон поштою. Я на пошті вставляю свою сімкарту - а телефон не бачить її, він виявився залоченим, і для нього треба було r-sim. В попереднього власника, мабуть була програмна r-sim, тому й він не знав, що телефон залочений, а вилізло це лише після скидання телефона до заводських налаштувань.
В третьому айфоні - лише через день експлуатації помітив, що звуковий динамік грає трохи затихо, на дисплеї є 2 точки з легкими засвітами, а камера знімає із трьома ледь помітними плямками, які видно лише на білому фоні і лише при денному світлі. Тому, б\к - це лотерея.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Обов'язково зробити повний сброс ("стерти весь вміст та параметри"). Зараз є можливість "затерти" айклауд, від якого забули пароль (не вкрадений і заблокований, звісно), і старий айклауд обов'язково тоді вспливає.
Post automatically merged:

как это проверить?
Так само, повним скиданням.

камера знімає із трьома ледь помітними плямками
Камеру затулити чимось темним - щоб не було полос та артефактів.

мабуть була програмна r-sim, тому й він не знав, що телефон залочений
Це щось новеньке... має бути прокладка з чіпом, то продавець тебе просто кинув...))

звуковий динамік грає трохи затихо
Лікується часто C2H5OH 96% :)

Тому, б\к - це лотерея.
Згоден. Тому ніколи не брати у незнайомих людей, без манібеку та часу на ретельну перевірку. Краще переплатити 20 дол, ніж потім лікті кусати.

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Maxxx, якщо після повного скидання/стирання вдалось внести туди свій акк без проблем, то все ок у плані програмного блокування? Нічого не вилізе з часом?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
Насоветуйте андроид-смартфон теще:
1. Бюджет - до 7-8к.
2. ОЗУ 6-8 гиг.
3. Лучше пожалуй Сяоми. Я бы Хуавей ей конечно взял, но с Гуглосервисами жариться нет времени.
4. Наличие Гуглосервисов.
5. Наличие в свободно продаже и гарантия от Алло и т.п.
6. Что-то 2021 года, ну чтобы с запасом года на 3 хоть хватило.
7. Проц пожалуй не МТК, аллергия на них с незапамятных времён. Но может и переубедите :)
8. Размер пожалуй должен быть меньше чем Poco X3. У жены такой, капец какой лапоть имхо..

Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
knedlyk, вона ж вже давно Лєново..

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
knedlyk, з березня цього року турнув на пенсію Моторолу G5+ та придбав 9+. Задоволений - тьху, тьху, тьху... Не жалкую.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, ось і свіженьке:

Дякую, читав вчора, але цього ще нема в продажу. Хочу взяти для матері на заміну G3. Але бачу, що смартфони стали вузькими й довгими :( Знайти би щось, що є ближче до класичного широкого формату.

Зверху