Сподобався nokia G20, гарантоване оновлення до 13 андроїда, щомісячні оновлення безпеки, хватає на два дні використання, непоганий дисплей.Саме на нього й поглядав, як варіант найдешевшого Xiaomi з NFC. В наявності тут є, та й ціна наче менше 5000 за 3/64.stryzhko, редмі 9с нфс...Якщо знайдеш десь...Я малій без нфц брав за 5000 грн чи близько того, тому думаю з нфц буде трохи дорожче.
А як варіант ОРРО А53, Samsung M12, Nokia G20? В когось є досвід в користуванні в порівнянняні з іншими?
Общать - не значит жениться.Сподобався nokia G20, гарантоване оновлення до 13 андроїда, щомісячні оновлення безпеки, хватає на два дні використання, непоганий дисплей.Саме на нього й поглядав, як варіант найдешевшого Xiaomi з NFC. В наявності тут є, та й ціна наче менше 5000 за 3/64.stryzhko, редмі 9с нфс...Якщо знайдеш десь...Я малій без нфц брав за 5000 грн чи близько того, тому думаю з нфц буде трохи дорожче.
А як варіант ОРРО А53, Samsung M12, Nokia G20? В когось є досвід в користуванні в порівнянняні з іншими?
В ігри не граю, але най будеstryzhko, ну в малої навіть ігри йдуть на цьому смарті. Непоганий дизайн, плюс великий бонус АКБ на 5000МАч
iPhone XR / 11Прошёлся по Львовским магазинам, телефонов не густо, а что-то купить с esim вообще проблема.
Что посоветуете в бюджете до 20 тыс и обязательно esim
Телефон не основной , батарея + модем а приоритете , камера память не важно
Айфон сейчас есть xs, все таки забыл указать предпочтение андроид ( есть нюансы по ПО)iPhone XR / 11Прошёлся по Львовским магазинам, телефонов не густо, а что-то купить с esim вообще проблема.
Что посоветуете в бюджете до 20 тыс и обязательно esim
Телефон не основной , батарея + модем а приоритете , камера память не важно
Там его и не былоЯ сегодня смотрел s21fe в меню не нашли esim
S21FE на процессоре Snapdargon, а поддержка esim вроде только на Самсунгах с процессорами Exynos.Я сегодня смотрел s21fe в меню не нашли esim
Норм телефони на IPS ще залишились? Ну і щоб з NFC і на Qualcomm. А то прогулявся по наших рітейлах - вибір так собі.
Тіки гнусмасне сяомі
не хуавей там з гуглом хз як
samsung s20fe - дуже приємні враження.нфс
норм камера малого фоткати
норм акум
не сяомі
не хуавей там з гуглом хз як