Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv
samsung s20fe - дуже приємні враження.
Тіко беруть до уваги, що у 12 андроіді там якість камери падає дуже суттєво як і у усієї 20ї лінійки.

Що маєте на увазі? Після оновлення погіршиться якість фото?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Що маєте на увазі? Після оновлення погіршиться якість фото?
Саме так. Вони там щось програмно намутили, стабілізація працює гірше, гасіння шумів занадто агресивне, фотографії стають місцями схожі на акварель. На щастя я встиг прочитати до оновлення і сиджу на 11му. 20ту серію підтримують за залишковим принципом на разі імовірно це не буде виправлено вже. Можна звичайно ставити сторонні додатки камер, але то криво і незручно. Враховуючи, що 12й андроід фактично не приніс нічого принципово нового на 20ту серію, але зламав камеру вирішив залишитись на 11му.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
Kyiv
Як на мене, в умовах війни, вибір телефону зводиться до 2-х брендів - айфон (США) та частково самсунг (РК).

Різні китайські бренди в той час, як КНР жодним чином не підтримав Україну та активно дотує орків - це не правильно.
Вторинні санкції, вважаю, мають працювати!!!

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Як на мене, в умовах війни, вибір телефону зводиться до 2-х брендів - айфон (США) та частково самсунг (РК).

Різні китайські бренди в той час, як КНР жодним чином не підтримав Україну та активно дотує орків - це не правильно.
Вторинні санкції, вважаю, мають працювати!!!
Пікселі ще

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Передзвонив магаз і сказав що в них розпакований він
Вітринний я так зрозумів
Я відмовився
Буду шукати далі

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
V2.ua, коли ви купуєте огризок або гнус, який фізично кладений у КНР, що не підтримала Україну - що це, як не бажання до кінця розібратись у питанні? :)

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Alex я вже розповідав, яке ставлення гнусмасу до України webivan в іншому топіку, навіть не беручи до уваги КНР
Але дивлюся, що він і надалі схвалює вибір гнусиків разом з V2.ua
Таких нажаль багато

Останнє редагування:
Зверху