Вистачить такої конфігурації на ці задачіCubot Note 8 на Android 11 Go edition. 2/16 Gb.
Тут приложения 3-4 банков, вайбер, ютуб, гугл карты с навигацией будут работать?
GPS не нахожу. В модели 2022 года так можно???
Их нет пока что на рынке...нет смысла называтьVovez, Спасибо. А модели скажите?
Тестував нещодавно два смарти на платформі Unisoc T310, 2+16, A11 Go edition
Их нет пока что на рынке
тестировщик по?"А фамилия моя, слишком известная, что бы я вам её называл"...
а повноцінний смартфон не гірше за Андроїд.
Ці дві вимоги взаємосуперечливі. Не може бути, умовно, маргінальна система настільки ж продумана і пророблена, як така від лідера ринку. Наприклад не буде працюючої в Україні безконтактної платіжної системи)Екзотична операційна система
Не годинник чи браслет а смартфон з сенсорним екраном треба.Xiaomi Mi band з NFC
А можна поцікавитись, для чого брати таке збочення?Не годинник чи браслет а смартфон з сенсорним екраном треба.
Для різноманітності. Harmony OS відповідає всім умовам окрім платіжних для України. Андроїд за Андроїдом як у мене це нудно.для чого брати таке збочення?
Ну як мінімум навіть на 6му мі бенді пароль не потрібно вводити поки браслет не знімеш з руки... Але мені всеодно зручніше телефоном в більшості випадків.Чому треба брати смартфон для nfc платежів замість годинника? Мабуть тому що вводити кожного разу пін на браслеті/годиннику це така ж дроч, як діставати фізичну картку з гаманця, губиться весь сенс
На 4му також. Тай код з чотирьох цифр, якщо зняв браслет.Ну як мінімум навіть на 6му мі бенді пароль не потрібно вводити поки браслет не знімеш з руки... Але мені всеодно зручніше телефоном в більшості випадків.Чому треба брати смартфон для nfc платежів замість годинника? Мабуть тому що вводити кожного разу пін на браслеті/годиннику це така ж дроч, як діставати фізичну картку з гаманця, губиться весь сенс
Я його ніколи не знімаю практично (тільки коли для зарядки), якось не помічав при яких умовах він просить пароль якщо не знімати його (там напевно є часовий проміжок за якого повторно потрібно буде пароль). А так да, все як ви написали, одягнув - пароль і все, далі цілий день можна не вводити якщо не знімати з руки.Дивно, я буквально місяць тому мамі купляв такий (шостий), саме із-за цього відмовилася від платежів ним. Тобто механіка така, що, зранку вдягнув, перший раз платиш - вводиш, а вже другий не просить(якщо не знімав)?