Скоріш за все так і буду робити, але він мене не дуже влаштовує, вже давно хотів щось інше.чому не варіант оригінальний дисплей в СЦ Самсунга?
Дякую. Але Самсунг буду розглядати останнім, не подобаються вони тим, що дуже багато всього що він робить так як мені не треба, і від цього не можливо чи доволі тяжко та багато часу треба використовувати щоб воно це не робило.Самсунга - М32
S9+ шириною 73.8мм, тут тобі вибір "трохи більше ніж дофіга".Розбив екран Samsung S9+, зараз немає можливості багато грошей платити, який оптимально купити, щоб батарея добре тримала, був не дуже великого розміру з хорошим екраном?
Цікаво, а що такого робить Самсунг, що не треба? Скоріш китайці роблять що не треба)дуже багато всього що він робить так як мені не треб
Може подивитись на Huawei nova 5t чи Honor 20. Ціни на б/в дуже помірковані, а телефон доже бодьорий ще. Розмір компактий, зараз складно знайти такий. Єдиний мінус, що оновлень мабуть вже не буде, а плюс що не потрібно буде звикати до іншої оболонки.Мама десь посіяла Huawei P20. Який зараз смартфон найкращий в ціновій категорії 8-12 тис. грн?
1. Щоб не тормозив (щось в дусі Snapdragon 6**, 6Гб RAM)
2. Бажано не скляна спинка (щоб менше було шансів розбити)
Виглядає як норм апарат, гарна батарея. Якщо з амоледом проблем нема, то можна брати.Samsung A33 5G 6/128 - какие-то заметные минусы?
Ценник - ~9000 грн.
норм вариант. главное найти идеал.я себе взял б/у S10e, точно такой же как сейчас у меня, только белого цвета за 9к.
Б/у якесь раздовбане старе гівно.Панове, что посоветуете до 100$ с NfC и рабочим Гуглепеем
Nokia 3.4, проверено, вполне подходит.Панове, что посоветуете до 100$?
но с NfC и рабочим Гуглепеем.
Андроид от 8.