Прикол один: не вимикається звук камери.Кажись в японських моделях є свої приколи, я б шукав європейця.Iwswt, купуйте Pixel 6a. Приблизно за 15 тис. можна купити в Україні японця. Або самостійно замовляйте з-за кордону.
У мене європеєць.
Прикол один: не вимикається звук камери.Кажись в японських моделях є свої приколи, я б шукав європейця.Iwswt, купуйте Pixel 6a. Приблизно за 15 тис. можна купити в Україні японця. Або самостійно замовляйте з-за кордону.
На айфонах з японії звук камери є тільки якщо сам телефон географічно знаходиться в японії або увімкнений авіарежим. В Україні на таких айфонах - звуку камери нема при беззвучному режимі.Прикол один: не вимикається звук камери.Кажись в японських моделях є свої приколи, я б шукав європейця.Iwswt, купуйте Pixel 6a. Приблизно за 15 тис. можна купити в Україні японця. Або самостійно замовляйте з-за кордону.
У мене європеєць.
Motorola edge 20, користуюсь більше року, усим задоволений.Так, зміни в умовах вибору)
1) Екран до 6.7 дюйма.
2) Процесор Snapdragon, Tensor чи Bionic. БЕЗ тротлінгу.
3) Ціна до 350 євро. (в Німеччині).
4) В AnTuTu від 450000.
Mediamarkt.de - обирайте. На жаль, по діагоналі та AnTuTu фільтрів немає. Ціни плюс-мінус як на місцевому Amazon.Так, зміни в умовах вибору)
1) Екран до 6.7 дюйма.
2) Процесор Snapdragon, Tensor чи Bionic. БЕЗ тротлінгу.
3) Ціна до 350 євро. (в Німеччині).
4) В AnTuTu від 450000.
Как можно отличить европейца от японца, если не полагаться только на слова продавана?Прикол один: не вимикається звук камери.Кажись в японських моделях є свої приколи, я б шукав європейця.Iwswt, купуйте Pixel 6a. Приблизно за 15 тис. можна купити в Україні японця. Або самостійно замовляйте з-за кордону.
У мене європеєць.
Покупка Google Pixel 6aКак можно отличить европейца от японца, если не полагаться только на слова продавана?
Якшо під "компактне" мати на увазі шириною 70мм максимум - вибір є. Але це флагмани або сабфлагмани, так шо цінник буде негуманний. Нічого компактного в середньому сегменті нема, в природі не існує - це вже вимерший доісторичний вид (останній по пам'яті був Mi9SE і більшеЯ так розумію що з андроїдів мабуть нічого компактного не буде?
Уся лінійка galaxy s(крім fe) для європейського регіону. Але одночасно онлайн тільки 2 будь які.А є взагалі моделі на дві фізичні сімки з підтримкою єСім? Чи якщо єСім, то тільки одна фізична?
Якщо щось ближче до флагману, то краще iPhone 13 mini не існує... Топ проц, камера, підтримка eSim, дуже довга підтримка і актуальність телефону і в руці як влитий сидить. Але це вже якщо хочеться зовсім компактного телефону і є можливіть віддати за телефон 26тис+Привіт. Обираю телефон, хочу щось невелике (набридли лопати). Підкажіть що обрати? Я так розумію що з андроїдів мабуть нічого компактного не буде?!Залишається айфон( SE, 11,12,13)? Що взяти? Вимоги - нормальна камера, хороша батарея, месенджери, ютуб(в ігри не граю). Ну і не за всі гроші. Дякую за допомогу.
Да, но если телефон операторский, то его нужно разблокировать на другие сети (Network Unlock).по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов
Ой, я б так далеко не дивився.. Користуйся собі і насолоджуйся - може, тоді вже буде морально не актуальний той пуксель..Вопрос: по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов?
У мініків батарейка взагалі не тягне. Мав 2х знайомих що пробували собі брати і саме через батарейку повернулись на повнорозмірні.Якщо щось ближче до флагману, то краще iPhone 13 mini не існує...
Також можуть бути нюанси з агрегацією частот. З високою імовірністю не всі агрегації що використовують наші оператори будуть підтримуватись телефоном. Але насправді у буденному житті то переважно не критичноДа, но если телефон операторский, то его нужно разблокировать на другие сети (Network Unlock).по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов
Тут можно купить обычный не заблокированный.Да, но если телефон операторский, то его нужно разблокировать на другие сети (Network Unlock).по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов
Рекомендую Піксель 5а від Ґуґла.Привіт. Обираю телефон, хочу щось невелике (набридли лопати). Підкажіть що обрати? Я так розумію що з андроїдів мабуть нічого компактного не буде?!Залишається айфон( SE, 11,12,13)? Що взяти? Вимоги - нормальна камера, хороша батарея, месенджери, ютуб(в ігри не граю). Ну і не за всі гроші. Дякую за допомогу.