Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Iwswt, купуйте Pixel 6a. Приблизно за 15 тис. можна купити в Україні японця. Або самостійно замовляйте з-за кордону.
Кажись в японських моделях є свої приколи, я б шукав європейця.
Прикол один: не вимикається звук камери.
У мене європеєць.

Місто
Киев
Iwswt, купуйте Pixel 6a. Приблизно за 15 тис. можна купити в Україні японця. Або самостійно замовляйте з-за кордону.
У мене європеєць.
На айфонах з японії звук камери є тільки якщо сам телефон географічно знаходиться в японії або увімкнений авіарежим. В Україні на таких айфонах - звуку камери нема при беззвучному режимі.

Місто
Київ
Так, зміни в умовах вибору)

1) Екран до 6.7 дюйма.

2) Процесор Snapdragon, Tensor чи Bionic. БЕЗ тротлінгу.

3) Ціна до 350 євро. (в Німеччині).

4) В AnTuTu від 450000.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro

1) Екран до 6.7 дюйма.

4) В AnTuTu від 450000.
Motorola edge 20, користуюсь більше року, усим задоволений.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a

1) Екран до 6.7 дюйма.

4) В AnTuTu від 450000.
Mediamarkt.de - обирайте. На жаль, по діагоналі та AnTuTu фільтрів немає. Ціни плюс-мінус як на місцевому Amazon.

Місто
Харьков
У мене європеєць.
Как можно отличить европейца от японца, если не полагаться только на слова продавана?

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
nickprosto, модель GB17L. На сайті Гугла все є.
На коробці - дивіться SKU: GA0XXXX-JP, у європейців - SKU: GA0XXXX-GB. XXXX - цифри, ймовірно, маркується колір. Мій придбано в Німеччині у mediamarkt.de, має SKU: GA03715-GB

Причина: Додав подробиці
Останнє редагування:
Місто
Нетішин
Телефон
Iphone SE 2022
Привіт. Обираю телефон, хочу щось невелике (набридли лопати). Підкажіть що обрати? Я так розумію що з андроїдів мабуть нічого компактного не буде?!Залишається айфон( SE, 11,12,13)? Що взяти? Вимоги - нормальна камера, хороша батарея, месенджери, ютуб(в ігри не граю). Ну і не за всі гроші. Дякую за допомогу.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я так розумію що з андроїдів мабуть нічого компактного не буде?
Якшо під "компактне" мати на увазі шириною 70мм максимум - вибір є. Але це флагмани або сабфлагмани, так шо цінник буде негуманний. Нічого компактного в середньому сегменті нема, в природі не існує - це вже вимерший доісторичний вид (останній по пам'яті був Mi9SE і більше такого пройо такої маркетингової помилки ніхто не робив)
Zenfon8/9, Moto edge, у хуа якшо не помиляюся, "шось пробігало" (але там фігня з гуглосервісами), піксєлі є _нелопати_, у сяомі є модельки, сонька шось випускала.
gsmarena.com тобі в допомогу
Але. По співвідношенню "ціна-наповнення" п'ятий піксель поза конкуренцією (хай він і буде трохи б/у в ідеалі). есім, ІР68 і (певно) найкращі фото. Трохи (рази в 1,5) дорожче - б/у S20 та "майже в ідеалі" шостий піксель. Далі йде S21 та S22
Все інше (особливо "нове-офіційне в будь-якому магазині"), що позиціонується як "компактний флагман" - коштує приблизно аналогічно (або ненабагато дешевше) а по характеристикам зливається самсовим S'кам і гугловим пікселям.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А є взагалі моделі на дві фізичні сімки з підтримкою єСім? Чи якщо єСім, то тільки одна фізична?
Уся лінійка galaxy s(крім fe) для європейського регіону. Але одночасно онлайн тільки 2 будь які.

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Вынужден купить телефон тк мой poco f2 pro частично поддерживается американским t mobile. Вопрос: по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов? Спасибо

Місто
Вінниця
Телефон
Apple iPhone 13
Привіт. Обираю телефон, хочу щось невелике (набридли лопати). Підкажіть що обрати? Я так розумію що з андроїдів мабуть нічого компактного не буде?!Залишається айфон( SE, 11,12,13)? Що взяти? Вимоги - нормальна камера, хороша батарея, месенджери, ютуб(в ігри не граю). Ну і не за всі гроші. Дякую за допомогу.
Якщо щось ближче до флагману, то краще iPhone 13 mini не існує... Топ проц, камера, підтримка eSim, дуже довга підтримка і актуальність телефону і в руці як влитий сидить. Але це вже якщо хочеться зовсім компактного телефону і є можливіть віддати за телефон 26тис+

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов
Да, но если телефон операторский, то его нужно разблокировать на другие сети (Network Unlock).

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вопрос: по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов?
Ой, я б так далеко не дивився.. Користуйся собі і насолоджуйся - може, тоді вже буде морально не актуальний той пуксель.. ;)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якщо щось ближче до флагману, то краще iPhone 13 mini не існує...
У мініків батарейка взагалі не тягне. Мав 2х знайомих що пробували собі брати і саме через батарейку повернулись на повнорозмірні.
Post automatically merged:

по возвращению в Украину, будет ли pixel 7 pro полноценно работать на украинских частотах у всех украинских операторов
Да, но если телефон операторский, то его нужно разблокировать на другие сети (Network Unlock).
Також можуть бути нюанси з агрегацією частот. З високою імовірністю не всі агрегації що використовують наші оператори будуть підтримуватись телефоном. Але насправді у буденному житті то переважно не критично

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Тут можно купить обычный не заблокированный.

Зверху