Коли люди тут пишуть салямі, Китай, реклама, глюки, то зразу згадується один мій знайомий, який в принципі не мало заробляв, але який у нього телефон його не сильно хвилювало. Так от він певний час ходив з Redmi Note 8, до того, з якимось досить застарілим Sony, який постійно грівся і гальмував. А потім взяв собі iPhone 11 Pro Max. І як ви думаєте, які у нього враження. Звичайно, що Android, вибачте на слові, гівно, Китай - гівно. Все глючить тупить, довго грузиться і т.д., а на Iphone все літає, все супер. І переважно так і порівнюють. А на секунду, я своїй доньці у свій час купував Redmi Note 8 за 130 доларів на розпродажі. Зрозуміло, що телефон за таку ціну не може конкурувати з телефоном, який коштує ледь не у 10 разів дорожче. Це не логічно як мінімум. Придбайте собі Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, One Plus 11, можливо щось із Realme GT останнього, спробуйте як це працює, а потім говоріть про Китай і салямі. Доречі я користувався як смартфонами лінійок Redmi, так і Xiaomi. І навіть між ними є велика різниця, а якщо брати флагманські моделі Xiaomi, то тим більше. Там немає взагалі ніякої реклами в додатках, на яку всі так жаліються і ще багато чого.