Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
це тоді Nokia та SonyEricsson були найпоширеніші і найкращі. а взагалі то були в той час інші телефони. згаданий Siemens вже потроху згортав виробництво бо не витримував конкуренції. були в той час і Samsung C100 бюджетний але з поліфонією і були модні Samsung D500 та Samsung D600 дорогі

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
а чим ті ж Xiaomi, ВВК (Oppo, Realme, OnePlus), Huawei не нормальні виробники?

Тим, що китайські!
5 років на huawei p30 pro. Жодних проблем. Перший телефон який у мене затримався більше ніж на пів року... А було їх під сотню різних. Ба більше і досі не виникає бажання на щось змінити.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
А нічо, що салямі 13 коштує як айфон?!) Різниця ж в тім, що з айфоном ти років 6 будеш з обновами і система буде працювати як годинник. А от почитавши тему салямі 13, то з кожною обновою все дуже неоднозначно.

Місто
Чернигов
З 2006 в користуванні тільки продукція Samsung, все працює, зауважень немає.
Зауважень немає, може, до флагманських моделей, а до середняків-вистачає. 3-4 роки і треба міняти тіло, бо тормозить гріється.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
А нічо, що салямі 13 коштує як айфон?!) Різниця ж в тім, що з айфоном ти років 6 будеш з обновами і система буде працювати як годинник. А от почитавши тему салямі 13, то з кожною обновою все дуже неоднозначно.
Не 6, а 5. Самса для А и S серий тоже даёт 4 версии ведра и еще год безопасности. Мой с20+ купленный на старте, до сих пор отлично трудится у родственника, за 3 года использования не было ни одной проблемы, сбросил тел только когда передавал, система и 100500 приложений пережили все апдейти на отлично. Как говорится, ну не было разрыва, не было (с) :nenado:

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Матвєй, ну коштує і що. Я коли купляв свій Xiaomi 12 теж від колеги почув, що за ці гроші міг би і iPhone купити. Але я якось не дуже погоджуюсь з тою думкою, що якщо є якась певна сума грошей, яких вистачає на iPhone значить обов'язково купляти iPhone. Не переконали мене вони, на відміну від дуже багатьох, що iPhone це вершина у індустрії, а все інше для тих, у кого немає грошей. Та й знову ж таки варто відзначити, що все дуже суб'єктивно на рахунок оновлень 5-6 років. У мене смартфони на руках не довше 2 років.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
якщо є якась певна сума грошей, яких вистачає на iPhone значить обов'язково купляти iPhone
ні, у такому випадку не треба купляти Apple iPhone. купуйте ThinkPhone :sneaky: в США офіційна ціна $700

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Как бє в мене 11й айфон(2019 року випуску) і поки про його припинення підтримки розмов немає…Можливо наступного року, а можливо й пізніше. Тому більше 5ти точно. Плюс до того, якогось дискомфорту в роботі взагалі не відчуваю, хоча смартфон по міркам відра дууже таки дрєвній. Ну і якщо не брати до уваги хомячків, котрі міняють айфони кожен раз, як виходить нова модель, то сенсу міняти його за рік- два взагалі немає.

Місто
Львів
хоча смартфон по міркам відра дууже таки дрєвній
Як на мене, то краще купити кожних рік-два смарт на відрі і не паритись. Якигось 200-250$ і новий апарат, без царапин та з живою батареєю.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, я купував свій з рук, йому було рік від покупки. Акб 95%. В мене вже більше півроку, залишок 92…Ті же середнього класу сяомі за рік батарея вбиваєттся майже на половину. Ну і на рахунок подряапин…нащо вам божееько 2 ока дав перед покупкою?😀

Місто
Львів
@Riznychenko, я купував свій з рук, йому було рік від покупки. Акб 95%. В мене вже більше півроку, залишок 92…
Роблю висновок, що ви дорослий чоловік і не задрочуєте телефон іграми та відео. Знаю людей, котрі вбивали батарею 12-ки до 87% за пів року. Давайте чесно, в Айфоні батарея не з найкращих.
Ті же середнього класу сяомі за рік батарея вбиваєттся майже на половину.
Ото вже древній стереотип. Як підказує практика, в китайців зараз дуже хороші полімерки (все ж лідер виробництва літієвих елементів), ще й недорогі моделі підтримують швидку зарядку 33 та 67W - що мені, як військовому дуже пасує.
Ну і на рахунок подряапин…
Купувати захисне скло, це як кохатись з ґумовою жінкою. Заплатити гроші за олеофобку, антиблік, сапфір... і ліпити згори дешевенький захист? А потім ходити, як вар'ят і протирати телефон до штанів, бо назбирує відбитки. ) Тому захисне скло не ношу, розбив - купив новий.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Моя колега купила новий 11 iPhone в магазині. Станом на зараз йому десь трохи більше 2 років. Він страшенно глючить, буває намертво зависає, але вишенька на торті - він сам вимикається. Причому було б пів біди, якби можна було б просто його увімкнути назад. Але він може пів дня не вмикатися, а потім в підсумку увімкнутись сам.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
хоча смартфон по міркам відра дууже таки дрєвній
Як на мене, то краще купити кожних рік-два смарт на відрі і не паритись. Якигось 200-250$ і новий апарат, без царапин та з живою батареєю.
В мене теж 11—ка, царапин немає хоч і весь час без чохла, батарея тримає добре, і в користуванні він явно краще андроїда за 200—250, щоб його купляти кожні 2 роки
Всі обнови на місці, все працює
Моя колега купила новий 11 iPhone в магазині. Станом на зараз йому десь трохи більше 2 років. Він страшенно глючить, буває намертво зависає, але вишенька на торті - він сам вимикається. Причому було б пів біди, якби можна було б просто його увімкнути назад. Але він може пів дня не вмикатися, а потім в підсумку увімкнутись сам.
Це дуже незвична історія
Айфони за два роки не здихають
Наприклад мій «Х» досі у родича працює на відмінно. А йому вже скоро 6 років буде
Post automatically merged:

Bebobi, в мене на 11, куплявся практично одразу після виходу 79 відсотків.
Вистачає на цілий день з дуже великим користуванням

Місто
Львів
Моя колега купила новий 11 iPhone в магазині.
Ваша колега купила його в мережі "Ябко" чи щось типу того. Там хлопаки прошарені, купують лочені, перепаюють флешку (злітає прив'язка до icloud та корпорації) і продають як рефарб. Трошки перегріли - відвалюється проц. Таких скарг сотні.
він сам вимикається
Не сумуйте, таке бувало і на офіційно придбаних 14-х, був глюк в обнові. На оф сайті навіть висить інструкція як примусово перезавантажити при "чорному екрані".
і в користуванні він явно краще андроїда за 200—250, щоб його купляти кожні 2 роки
Навіть не думаю сперечатись, це суб'єктивщина. Просто скажіть, що для Вас "користування".

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Тара, це незвична історія для будь якого нормального виробника телефонів. Але таке буває. Просто багато хто дуже ідеалізує apple і складається таке відчуття, що це безглючні і безсмертні пристрої. Близько року тому моя теща ще користувалася моїм Redmi Note 2. Це взагалі динозавр. Враховуючи 2 ГБ оперативки працював він звичайно вже так собі.

Зверху