Как бє в мене 11й айфон(2019 року випуску) і поки про його припинення підтримки розмов немає…Можливо наступного року, а можливо й пізніше. Тому більше 5ти точно. Плюс до того, якогось дискомфорту в роботі взагалі не відчуваю, хоча смартфон по міркам відра дууже таки дрєвній
у меня два самсунга s10e, 2019год выпуска. 1 июня было обновление. Плюс до того, якогось дискомфорту в роботі взагалі не відчуваю, хоча смартфон по міркам Матвея дууже таки дрєвній
У тебе флагман. Як і айфон. А тут було порівняння з бюджетними моделями, які можна міняти кожні 1-2 роки
Як ти уявляєш дрочку на кухні кафе чи в цеху напівфабрикатів?
ніяк

так само як в дрочку в б/в телефону. Цю тему ж не я підняв першоразово
Як може набриднути прямокутний шматок пластику і скла? Тобто, чим він буде відрізнятись від такого, але нового? Ну, за рік-два? Чим 6/128 2.2 ГГц 2021 відрізняються від 6/128 2.2 ГГц 2023?
+1. Це в 2000-ні булі різні дизайни і форм фактори. Зараз однакові шматки пластику, плюс багато людей взагалі користуються їх в чохлах.
Психологическое. Я могу по 5-7 лет с одним телефоном ходить ,а иные через год уже хотят другой и не потому что сломался ,а просто "хочу новый телефон"
Як ця хвороба зветься? Я ще розумію автомобіль, вони хоч різні. А взяти айфон навіть мій 11 і новий 13-14, ну різниці мало, як і самсунг якись s серій що 2020 що 2023 року. Ну яка там різниця щоб її почути, зробивши заміну тим паче кожен рік
@ПотапаПапа, та я до того, що є
а я за то шо не только айфон - долгоиграющая приблуда, которую можно не менять и юзать годами. Я вот самсунги тоже гоняю вхвост и в гриву - и всё ок с ними, менять не нужно. Я даже больше скажу! Я ведь купил себе айфон 14, походил с ним месяцок и... отдал жене. Снова с двумя самсунгами хожу. Почему? Да потому что они тянут то что мне надо по работе даже удобнее чем айфон, приколи.
Так тобі краще топовий самсунг, якому вже пару років, чим теж самсунг, але дешманський за 200 баксів, але новий кожного року, вірно?
про це і розговор.
Да потому что они тянут то что мне надо по работе даже удобнее чем айфон, приколи.
Тому що в тебе немає інстаграму і силіконових губ. Якби були, то там краще айпхон.
Силіконові циці бувають, а не губи, ну йомайо