Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
@ПотапаПапа, та я до того, що є
а я за то шо не только айфон - долгоиграющая приблуда, которую можно не менять и юзать годами. Я вот самсунги тоже гоняю вхвост и в гриву - и всё ок с ними, менять не нужно. Я даже больше скажу! Я ведь купил себе айфон 14, походил с ним месяцок и... отдал жене. Снова с двумя самсунгами хожу. Почему? Да потому что они тянут то что мне надо по работе даже удобнее чем айфон, приколи.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПотапаПапа, я не спорю в цьому план. Але для роботи мені більш удобний ноут, а смарт лиш дзвінки і соцмережі…ну музичку ще послухати і книжку електронну почитати, якщо є можливість.Дітей фотнути десь на природі, тепер якусь пвмʼять залишити з побратимами по службі, бо ці фото може єдине що лишиться на завтра… В андроїдах зазвичай вкурвлювала робота датчиків наближення, коли вухом міняв при розмові налаштування шторки і довгий запуск гугл телефона. Ну і якщо брати окремо салямі, то в серкдняках навіть відсутність оптостаба в фото

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Да потому что они тянут то что мне надо по работе даже удобнее чем айфон, приколи.
Тому що в тебе немає інстаграму і силіконових губ. Якби були, то там краще айпхон.
ничего, теперь на моём айфоне есть инстаграм :Olen: :D

Місто
Львів
Але для роботи мені більш удобний ноут, а смарт лиш дзвінки і соцмережі…ну музичку ще послухати і книжку електронну почитати, якщо є можливість.
Слова здорової людини. Саме в такому плані використовую свій дешевий салямі: дзвінки, по службі Сігнал, банківські/поштові додатки, топографічні карти, браузер Хром, камера. Все, крапка. З плюсів, котрі є в моєму бюджетнику: батарейка 5000 - реально два дні, швидка зарядка 33W, велика діагональ, Type-C кабель, котрий я знайду будь-де, частота екрану 90Гц, навіть датчик наближення фіксанули обновою, ще дуже важливе для мене це можливість кидати файли на бук через кабель без ITunes. І хоч лусни, не розумію, навіщо мені доплачувати ще 600$? Розіб'ю/загублю/надоїсть - куплю Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB за 11к або Motorola G72 8/128GB за 8к.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Місто
Серед лісів
батарейка 5000 - реально два дні
два дня вне розеток? Это полевые условия чтоли? Или походы ежедневные?
Я так зрозумів, що людина на фронті... А там просто так підзарядити проблематично...

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
батарейка 5000 - реально два дні
два дня вне розеток? Это полевые условия чтоли? Или походы ежедневные?
Я так зрозумів, що людина на фронті... А там просто так підзарядити проблематично...
ну я ж так и спросил "полевые условия". Но, согласитесь, это ж не стандартное использование смартфона... Как там вообще разрешают его юзать то? :Olen:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Как бє в мене 11й айфон(2019 року випуску) і поки про його припинення підтримки розмов немає…Можливо наступного року, а можливо й пізніше. Тому більше 5ти точно. Плюс до того, якогось дискомфорту в роботі взагалі не відчуваю, хоча смартфон по міркам відра дууже таки дрєвній
у меня два самсунга s10e, 2019год выпуска. 1 июня было обновление. Плюс до того, якогось дискомфорту в роботі взагалі не відчуваю, хоча смартфон по міркам Матвея дууже таки дрєвній
У тебе флагман. Як і айфон. А тут було порівняння з бюджетними моделями, які можна міняти кожні 1-2 роки
Як ти уявляєш дрочку на кухні кафе чи в цеху напівфабрикатів?
ніяк 😂 так само як в дрочку в б/в телефону. Цю тему ж не я підняв першоразово
Як може набриднути прямокутний шматок пластику і скла? Тобто, чим він буде відрізнятись від такого, але нового? Ну, за рік-два? Чим 6/128 2.2 ГГц 2021 відрізняються від 6/128 2.2 ГГц 2023?
+1. Це в 2000-ні булі різні дизайни і форм фактори. Зараз однакові шматки пластику, плюс багато людей взагалі користуються їх в чохлах.
Психологическое. Я могу по 5-7 лет с одним телефоном ходить ,а иные через год уже хотят другой и не потому что сломался ,а просто "хочу новый телефон"
Як ця хвороба зветься? Я ще розумію автомобіль, вони хоч різні. А взяти айфон навіть мій 11 і новий 13-14, ну різниці мало, як і самсунг якись s серій що 2020 що 2023 року. Ну яка там різниця щоб її почути, зробивши заміну тим паче кожен рік
@ПотапаПапа, та я до того, що є
а я за то шо не только айфон - долгоиграющая приблуда, которую можно не менять и юзать годами. Я вот самсунги тоже гоняю вхвост и в гриву - и всё ок с ними, менять не нужно. Я даже больше скажу! Я ведь купил себе айфон 14, походил с ним месяцок и... отдал жене. Снова с двумя самсунгами хожу. Почему? Да потому что они тянут то что мне надо по работе даже удобнее чем айфон, приколи.
Так тобі краще топовий самсунг, якому вже пару років, чим теж самсунг, але дешманський за 200 баксів, але новий кожного року, вірно?
про це і розговор.
Да потому что они тянут то что мне надо по работе даже удобнее чем айфон, приколи.
Тому що в тебе немає інстаграму і силіконових губ. Якби були, то там краще айпхон.
Силіконові циці бувають, а не губи, ну йомайо 😂

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Силіконові циці бувають, а не губи, ну йомайо 😂
Ви дівчат не бачили десяток років? Зараз силіконові губи значно популярніші за цицьки.
Переглянути вкладення 56007
Питання в тому що там матеріал не силікон 😂
Я про це казав. Туди колють зі шприців рідину.
Питання в ціні. Циці коштують приблизно 3000, а губи від 100 баксів 😂

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Дружина каже, що є силікон і він надовго, а є якась кислота і вона з часом зникає.
а можно просто кулаком добиться такого же эффекта... Правда не на долго

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Дружина каже, що є силікон і він надовго, а є якась кислота і вона з часом зникає.
Силікон робили років 10 тому. У нас співробітниця зробила, там такі вареники що розмовляти толком не могла. Потім вирізали той силікон обратно. Ото халепа в неї була. А кислота так, вона з часом зникає. За пів року, і заново можна робити. Це більш сучасне. Можу звісно помилятись трохи 😂

Зверху