Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Я когда-то рекомендовал meizu, люди купили четыре meizu 8, что ли, по моей рекомендации. Живой только один. Но (!) Три из четырех - упали и разбились по вине владельцев. А потом да, ремонт, ну и проблема после ремонта - плохо работают, хочу новый.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
майстри не беруться, запчастин нормальних нема
В цьому плані, через малу поширеність марки - так. Але мені, як користувачу LG, до того не звикати (марка пішла з нашого ринку багато років назад).

ремонт, ну и проблема после ремонта
Так, є певні ризики, тому і цікаво, чи нова 21 модель варта того в реальності, бо по спекам дуже непогано і перспективно виглядає.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Підкажіть що обрати Moto G54 (8499 грн) чи Moto G84 (9499 грн) ?

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Так, є певні ризики, тому і цікаво, чи нова 21 модель варта того в реальності, бо по спекам дуже непогано і перспективно виглядає.
чудова конфіга
але треба розуміти, що бренд майже зійшов зі сцени, тож возити його в Україну будуть дуже мало і контрабандно та ще й можливо на замовлення і гроші вперед. А це у разі поломок - бєда і пєчаль - запчастин не буде за розумні ціни і тд і тп

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Процесор тільки Qualcomm Snapdragon купувати. Допоки в іншому мене ніхто не зміг переконати аргументовано
У бюджетному сегменті де тулять 400ті/600ті снепи медіатеки і ексіноси дуже часто за ті ж гроші і потужніші і енергоефективніші. Розповідати про переваги снепдрегона можна починаючи з 700ї серії і вище, що середнім+ ціновим сегментом.
тут чомусь нахвалюють американські чіпи
За що самсунг так не любить Європу?
S24Ultra в Європі на снапі. А от S24 та S24+ на ексиносі
Та пофіг. Сам факт що Європі постійно зливають гімняний процесор. Плюс я особисто не фанат лопат, а з нормальним розміром там тільки молодша модель. Ну поки мене і мій s20 влаштовує. Але з таким підходом простіше брати Sony.

моя позиція дуже проста:
чіп Qualcomm Snapdragon якісний та надійний - тому я купую телефони Qualcomm Snapdragon.
китайські чіпи погані та сумнівні - тому розбиратися в сортах... китайської промисловості я не буду.
Post automatically merged:

Підкажіть що обрати Moto G54 (8499 грн) чи Moto G84 (9499 грн) ?
на цьому тижні вже запитували https://red-forum.com/threads/Вибір-мобільного-телефону.13657/page-639#post-2001754

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Американські чіпи - це Intel. Усе інше збирається або на Тайвані, або у Південній кореї.

тому розбиратися я не буду.
На цьому і завершимо. Бо це позиція приблизно як iPhone зручні і найдійні а розбиратися в Андроіді я не хочу. Вона має право на життя, але розказувати усім навколо що iPhone це єдиний гарний телефон, то вже просто смішно.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
В мене всі телефони зі Снапами працювали нормально, з МТК - GPS водив полями, гарнітура не завжди підключалась з першого разу. Тому й надалі буду обирати Снап.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
В мене всі телефони зі Снапами працювали нормально, з МТК - GPS водив полями, гарнітура не завжди підключалась з першого разу. Тому надалі буду обирати Снап.
У мене сяомі на снапі(при чому 835, флагмані на той час) шукав gps кілька хвилин, коли у друга самсунг А-серії на ексіносі(не флагманському) кілька секунд. Не все у телефоні залежить від SoC. Ти ж не розказуєш що екран у тебе на МТК був млявий, а от на Снепдрегоні екрани супер...

Але заради бога, беріть собі бюджетні Snapdragon(особливо шикарна там 400 серія), страждайте і розповідайте який це топ.

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
У мене сяомі на снапі(при чому 835, флагмані на той час) шукав gps кілька хвилин, коли у друга самсунг А-серії на ексіносі(не флагманському) кілька секунд. Не все у телефоні залежить від SoC. Ти ж не розказуєш що екран у тебе на МТК був млявий, а от на Снепдрегоні екрани супер...
В мене був (та й лежить на полиці) Sony Xperia XZ1 на тому ж самому 835 снапі. Все швидко працювало. Це явно ОС на Xiaomi недопрацьована або інженери погано розробили антени на пристрої. Наразі в мене Motorola Moto G32 на Snapdragon 680 4G. Все швидко працює. Іноді мені здається, що швидше за 835 снап. Не можу порівняти ці пристрої. А ось 636 снап - значно повільніший у роботі.

vitaminC

Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Американські чіпи - це Intel. Усе інше збирається або на Тайвані, або у Південній кореї.

тому розбиратися я не буду.
На цьому і завершимо. Бо це позиція приблизно як iPhone зручні і найдійні а розбиратися в Андроіді я не хочу. Вона має право на життя, але розказувати усім навколо що iPhone це єдиний гарний телефон, то вже просто смішно.
завершимо на тому, що позиція - балабол без доказів - коли знайшлись письмові доказі, зафіксовані слова що суперечать попереднім словам, то потрібно рятуватись вигадками та домислами про Intel який виробляється не тільки в США, а також в інших країнах.

За що самсунг так не любить Європу?
S24Ultra в Європі на снапі. А от S24 та S24+ на ексиносі
Та пофіг. Сам факт що Європі постійно зливають гімняний процесор.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
завершимо на тому, що позиція - балабол без доказів - коли знайшлись письмові доказі, зафіксовані слова що суперечать попереднім словам, то потрібно рятуватись вигадками та домислами про Intel який виробляється не тільки в США, а також в інших країнах.
В яких країнах виробляється Intel? Це одна з небагатьох компаній, у я якої виробничі потужності власні і є в США, на відміну в AMD, Quallcom, Apple які виробляють усе своє залізо на TSMC у Тайвані, або Samsung який має власні потіжності у Південній Кореї. Давай розкажи мені хто ще робить чіпи в США?

Молодець, висмикнув з контексту. Я ніде не заперечував що у топ сегменті, коли немає обмежень по бюджету - Snapdragon найкращий варіант. Я казав що у бюджетному сегменті за ті ж гроші Exynos/MTK може бути кращим вибором за 400/600 серію Снепдрегона, відчуваєш різницю. Чи контекст це занадто складна задача для тебе?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
vitaminC, та купуй собі снапи тихенько, навіщо груди випинати

vitaminC

Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
В яких країнах виробляється Intel? Це одна з небагатьох компаній, у я якої виробничі потужності власні і є в США, на відміну в AMD, Quallcom, Apple які виробляють усе своє залізо на TSMC у Тайвані, або Samsung який має власні потіжності у Південній Кореї. Давай розкажи мені хто ще робить чіпи в США?

Молодець, висмикнув з контексту. Я ніде не заперечував що у топ сегменті, коли немає обмежень по бюджету - Snapdragon найкращий варіант. Я казав що у бюджетному сегменті за ті ж гроші Exynos/MTK може бути кращим вибором за 400/600 серію Снепдрегона, відчуваєш різницю. Чи контекст це занадто складна задача для тебе?
по-перше, хамити будете своїм дітям та дружині, а не мені. по-друге, в яких країнах виробляється Intel може знайти дитина початкової школи, чи гуглити це занадто складна задача для вас? по-третє тема про вибір мобільного телефону, в темі я відповідаю за власний досвід щодо процесору Qualcomm Snapdragon з яким у мене та у мого оточення ніколи не було ніяких проблем. а ось з чіпами інших виробників проблем вдосталь.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
по-друге, в яких країнах виробляється Intel може знайти дитина початкової школи, чи гуглити це занадто складна задача для вас?
Ви моє повідомлення взагалі читали? Я десь писав що Intel виробляється ТІЛЬКИ в США? Чи читати для вас занадто
складна задача? Я писав що Intel виробляє чіпи в США і він їх там виробляє, те що він виробляє їх в тому числі в інших країнах моєму твердженню ніяк не суперечить.
Ну і ви також судово зливаєте і робите вигляд що не помічаєте мого питання, хто ще окрім Інтела виробляє свої чіпи у США? Бо я щось таких не пригадую... Тому так - єдиний виробник чіпів у США - це Інтел, Quallcom чіпи не виробляє, тільки проектує.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Але заради бога, беріть собі бюджетні Snapdragon(особливо шикарна там 400 серія), страждайте і розповідайте який це топ.
Ну зараз такі майже не випускають. Тому більшість смартфонів з 2018-19 років вже йдуть на 600х Драконах.
У мене якраз така картина: Redmi 5 Plus містить в собі Snapdragon 625 і Redmi Note 8T на 636 чи 662 Снепі.
Я не можу сказати, топ це чи не топ. Але він працює, нарікань на його роботу немає.
А от в 2017 році був у мене пару місяців Meizu M5s і от з його MediaTek MT6753 я реально намучався.
Бо він і розряджається непристойно швидко, і може дозволити собі "гальмувати" та нагріватися.
vitaminC А хіба зараз Снепи і МТКшки роблять не в Китаї? Ну або Тайвань/Республіка Корея (та,що Південна).
Може проблема не тільки в процесорі, а і в певній моделі? Якщо наприклад процесор майже адекватний, але оболонка сира і не оптимізована (раніше у Мейзу FLYME якраз такою і була)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
MediaTek MT6753 я реально намучався.
У часи лінійки MT Mediatek дійсно був сумнівним вибором.
Зараз умовно якщо узяти нижній ціновий сегмент до 5-6к, то снепдрегон там світить щось типу 680, а MTK - G95/G99 які десь на 50% потіжніші. І 50% як на мене це помітна різниця.

А хіба зараз Снепи і МТКшки роблять не в Китаї? Ну або Тайвань/Республіка Корея (та,що Південна).
У Китаї зараз якось пробує робити процесори тільки Хуавей і то через санції і обсяги там ніякі і техпроцес застарілий.
Більшу частину усіх сучасних чіпів роблять у Тайвані на TSMC, в рази менше, але помітну долю ринку ще має Samsung із своїм заводом у Кореї. Фактично у Кореї роблять Exynos, Tensor(який по факту не сильно відрізняється від Exynos бо розробляє його досі Samsung, але ніби наступне покоління має бути нарешті розробки Гугла) і окремі Snapdragon(але більшість усе ж на TSMS)

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У мене в 2016 році товариш за 3000 взяв в АЛЛО якийсь Nomi, типу i500. Там був процесор МТК і з апаратом були проблеми.
А колишній колега в 2020 купив Redmi Note 9 на свіжому МТК (начебто Хеліо G-серія) і він вже поводив себе майже як Снеп.
Тому я і переконаний, що в цілому МТК це гірший варіант. Дракон тут явно буде краще, якщо він не нижче 625 версії.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Sanyok77, навіщо брати приклади 2016 говорячи про сучасний вибір, може там зараз нові моделі, га?
Post automatically merged:

Столько сейчас наберает в антуту 600 серия и медиатек. Вот и ответ

Останнє редагування:
Зверху