Kritik
Имею мнение...
- Місто
- Odessa <--> Berlin
Можна щось простіше з моторола G14 думаю для її потреб буде достатньо.Space Cat, у дружини ж32-вогінь, повір мені.
Це була проблема гугл сервісів, а не смарта...Та після того, як сьогодні мій 1½ річний RN 11 на касі в супермаркеті висвітив "ваш телефон не підтримує безконтактні платежі", хоча 1 хвилину до того оплатив один чек
POCO M5s 4GB / 128GB зараз на алі за 3100 грн.Треба телефон тещі. На заміну Redmi 4a 2/32
Треба телефон тещі. На заміну Redmi 4a 2/32
Додатки - Вайбер, Телеграм, YT, Дія
Що скажете про Samsung A24?
6 ГБ оперативки має вистачити.
Та після того, як сьогодні мій 1½ річний RN 11 на касі в супермаркеті висвітив "ваш телефон не підтримує безконтактні платежі", хоча 1 хвилину до того оплатив один чек, чогось так захотілося Самсунгу. А не китайського китайця.
В алло бувають з уцінкою, відкрита коробка чи помята, за значно дешевчу цінуНу Ок, повірю. Хоча за 1.5 року з NFC такого ще не було.Це була проблема гугл сервісів, а не смарта...
Space Cat, у дружини ж32-вогінь, повір мені.Спробуємо 6/128)також підтримую G32 як радять інші.
Маю доступ до G72. Начитавшись відгуків про "вогонь", приблизно цього і очікував. Але це далеко не так!Space Cat, у дружини ж32-вогінь, повір мені.
G32 зараз коштує 6000грн 8/256 або 5200грн 6/128 гарний вибір за свої гроші.Маю доступ до G72. Начитавшись відгуків про "вогонь", приблизно цього і очікував. Але це далеко не так!Space Cat, у дружини ж32-вогінь, повір мені.
680 - це зовсім дно із Снапів, нє?мотороли без Qualcomm Snapdragon не найкращий вибір.
можливо і так. але цей чіп працює, він надійний, від Qualcomm Snapdragon зрозуміло чого очікувати.680 - це зовсім дно із Снапів, нє?мотороли без Qualcomm Snapdragon не найкращий вибір.
Це якісь снаподрочерські догми. У мене в 199х роках був Пентіум, чіп працював, він надійний, зрозуміло що очікувати...чіп працює, він надійний, від Qualcomm Snapdragon зрозуміло чого очікувати
саме так. я є прихильником обох виробників Intel та Qualcomm, користуюсь виробами на основі їх чіпів.Це якісь снаподрочерські догми. У мене в 199х роках був Пентіум, чіп працював, він надійний, зрозуміло що очікувати...чіп працює, він надійний, від Qualcomm Snapdragon зрозуміло чого очікувати
Post automatically merged:
Dimensity 930 вставляє і 732g, і тим більше 680 снапи.
Хтось пробував у moto g54, можна зробити 2 активні есім без фізичної?Але відносно близько до цього мото G54 - sim+esim+sd і сенсор відбитків збоку.
Так можливо тільки у смартфонах преміум категорії, у даному телефоні тільки фізична і есім.Хтось пробував у moto g54, можна зробити 2 активні есім без фізичної?Але відносно близько до цього мото G54 - sim+esim+sd і сенсор відбитків збоку.
Razr 40 ultra. Дві єсім не працюють одночасно: тільки sim+esim. Чи це не преміум, а середнячок?Так можливо тільки у смартфонах преміум категорії, у даному телефоні тільки фізична і есім.Хтось пробував у moto g54, можна зробити 2 активні есім без фізичної?Але відносно близько до цього мото G54 - sim+esim+sd і сенсор відбитків збоку.
Згадалося як родич обирав перший планшет, тоді вже другий айпад з'явився. Знайомий майстер по ремонту техніки йому порадив брати айпад, бо розбирав та бачив його їз середини. Сказав, що дуже добротно зроблено. Звичайно, пройшло вже багато років, але навряд щось змінилося у збірці яблуневої техніки.А ви хоч колись розбирали любий з айфонів
За ці самі гроші можна купити OnePlus Nord N10 5G, і отримати ще підтримку 5G, Warp зарядки, та що найцікавіше стереозвуку. Чесно 90hz та стереозвук це дві функції після яких ви більше не захочете з ними розтаватися. Якщо не буде 90hz дисплею вам буде здаватися повільним навіть якщо там супер топовий проц, а без стерео звуку буде здаватися звук на телефоні поганимТреба телефон тещі. На заміну Redmi 4a 2/32
Додатки - Вайбер, Телеграм, YT, Дія
Що скажете про Samsung A24?
6 ГБ оперативки має вистачити.Та після того, як сьогодні мій 1½ річний RN 11 на касі в супермаркеті висвітив "ваш телефон не підтримує безконтактні платежі", хоча 1 хвилину до того оплатив один чек, чогось так захотілося Самсунгу. А не китайського китайця.
інструкція як купувати новий телефон: ця інструкція розроблена вітамінЦЕ з урахуванням базових потреб. оcнову для цієї інструкції становить той факт, що телефон повинен якісно виконувати основні функції. телефон повинен справно працювати протягом декількох років. телефон повинен функціонувати одразу після виймання з коробки. ця інструкція не враховує та жодним чином не стосується будь-яких ігор на телефоні.
1.1. вам потрібен телефон з iOS ---> купуйте Apple iPhone
1.2. вам потрібен телефон з Android ---> купуйте Google Pixel
2. купуйте Motorola з чіпом Qualcomm Snapdragon і екраном без мерехтіння IPS (LCD)
3.1. купуйте Motorola
3.2. купуйте Samsung
4. купуйте салямі редмі релмі техно поко опа хуавей...
5. купуйте телефони з отриманням паперового фіскального чеку в офіційних великих юридичних особах
Foxtrot одна з юросіб ТОВ "ФТД-РИТЕЙЛ" код ЄДРПОУ 43890029 статутний капітал сотні мільйонів;
Comfy одна з юросіб ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД" код ЄДРПОУ 36962487 статутний капітал декілька мільйонів;
Moyo одна з юросіб ТОВ "НРП" код ЄДРПОУ 36469918 статутний капітал декілька мільйонів;
Rozetka одна з юросіб ТОВ ОТК "ЄВРОПЛЮС" код ЄДРПОУ 30217001 статутний капітал пів мільйона;
VodafoneRetail одна з юросіб ТОВ "ВФ РИТЕЙЛ" код ЄДРПОУ 41457291 статутний капітал сотні мільйонів;
6. в останню чергу купуйте у ФОП Петренко та подібних
7.1. зберігайте чек, гарантійних талон, документи про покупку, коробку від телефону
7.2. зберігайте хоча-б чітке фото документів в надійних місцях, в хмарному сховищі, абощо
*примітка
найкраща зйомка відео телефоном - Apple iPhone найновіший
найкраще фотографування телефоном - Google Pixel найновіший
також підтримую G32 як радять інші. також не здивований що у людей після користування китайцями зникає бажання китайців мати у вжитку.
і де в Україні цим користуватись?і отримати ще підтримку 5G