Враховуйте ще, що в Мото екран-"водоспад", далеко не всім він до вподоби (мені наприклад геть не подобається й незручно як на мене, брат навпаки шаленіє від них), власне я свого часу віддав перевагу Сяомі тільки через плаский екранXiaomi 14T pro та Moto edge 50 Ultra
Маєте щось запропонувати? Додаткові варіанти з андроідом? Взагалі то хочу з ним піти, якщо відпустять на пару діб. Хоча на цьому тижні вже відпустили, в потім вибачай, і довелося дивитися вручення аттестатів про отримання повної середньої освіти он-лайн через ютуб. Так що маємо, те, що маємо. Огызок до списку можливих варіантів не входить принципово, поки що.mongol, а в сина які вподобання ?
якщо йому бюджет озвучити ...
За цей бюджет, треба піти і потримати у руках той огризок в магазині, можливо і принципи відпадуть.До ,свого першого айфона ,теж був такий принципіальний)Огызок до списку можливих варіантів не входить принципово, поки що.
За цей бюджет всі телефони будуть виконувати свої функції плюс-мінус однаково. Єдине, що комусь дизайн може заходити або ні (хоча на сьогодні теж смартфони мало чим кардинально відрізняються), операційна система. А в середньому, будь який з них навряд зможе чимось особливо здивувати як з позитивної, так і з негативної точку зору.За цей бюджет
Ну чому, ті ж Xiaomi 15 та S25 зовсім не лопати. І це так, що перше в голову прийшло. Якщо взяти за мету, думаю можна й інші з легкістю знайти.бо все інше це лопата
Тому і чекаю на Motorola Moto G86 Power, ніби наступного місяця мав би з'явитись в Україні.Враховуйте ще, що в Мото екран-"водоспад"
наче ж тільки х5 серія.Тому і чекаю на Motorola Moto G86 Power, ніби наступного місяця мав би з'явитись в Україні.Враховуйте ще, що в Мото екран-"водоспад"
Зрозуміло, що цінова категорія не підходить до останніх постів, але планується як робоча лопата з норм. акумом.
G85 - 2025 рік
судячи з усього син вже сам може і мав би обратиМаєте щось запропонувати?
це принципве рішення сина ?Додаткові варіанти з андроідом?
я думаю під новий рік.G85 - 2025 рікВ Польщі звикла G86 скоро з'явиться на прилавках.Motorola Moto G86 Power - Full phone specifications
www.gsmarena.com
G86 щойно з'явився в польських магазинах:я думаю під новий рік.
G55 це осіння серія 2024 (G85 червень 2024), а G54 це осіння серія 2023.Тоді для мене стає незрозуміла нумерація модельного ряду, якщо вонои і 55 і 56 серію випускають у 25 році.