Saab

Заблокований
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Матвєй, та нема вибору. Айфон, Самсунг, Ксяомі, Моторола - згідно смаку та контенту гаманця. На жаль, з іншими марками сложніше. ІМХО, ясен пеньок...

Місто
Днепр - Полтава
У сина у серпні днюха, 17 років. Йде далі вчитися до вишу. Ну хочу йому змінити смартфон, наразі користується 3-й рік Poco F 4. Ось обираю між 1+ 13, Xiaomi 14T pro та Moto edge 50 Ultra. 1+ 13-й якось за 1000$ то мабуть таки забагато буде, тому більш схиляюсь до 14Т pro чи таки 50ї ultra від Moto. В мото підкупає велика кількість оперативи 16Гб, тєлєвік, об'єм пам'яті 1Тб та USB 3.1, та повний комплект. Хоча проц далеко не най-най. Xiaomi 14Т pro буде з тій же самою оболонкою по суті,
що в Poco, але USB 2.0, тєлєвік та об'єм оперативи, та пам'яті нижче, не має зарядного пристрою, хоча і найдешевший із усіх 3-х. Взагалі то планую приїхати, взяти малого, та піти нехай все потримає в руках, 1+ 13 правда так просто не подивишся в магазині нажаль.
Тому питання до тих, хто має вже в користуванні якийсь з цих смартів, які відгукі? Можливо ще щось додати зможете? Наявність е-сім важлива. Тому китайський 1+ не піде, і не тільки з цієї причини.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
14T Pro теж є на 1ТБ, а оперативка 12 або 16 я думаю і в тому і в іншому випадку вистачить з головою. Враховуючи, що Xiaomi найдешевший, то брав би саме його. Сумніваюсь, що Моторола чимось краще. One plus у нас офіційно не продаються, відповідно проблеми з різними там VoLTE, VoWiFi, агрегаціями частот і т.п. На любителя коротше кажучи.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Xiaomi 14T pro та Moto edge 50 Ultra
Враховуйте ще, що в Мото екран-"водоспад", далеко не всім він до вподоби (мені наприклад геть не подобається й незручно як на мене, брат навпаки шаленіє від них), власне я свого часу віддав перевагу Сяомі тільки через плаский екран

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
mongol, а в сина які вподобання ?
якщо йому бюджет озвучити ...

Місто
Днепр - Полтава
mongol, а в сина які вподобання ?
якщо йому бюджет озвучити ...
Маєте щось запропонувати? Додаткові варіанти з андроідом? Взагалі то хочу з ним піти, якщо відпустять на пару діб. Хоча на цьому тижні вже відпустили, в потім вибачай, і довелося дивитися вручення аттестатів про отримання повної середньої освіти он-лайн через ютуб. Так що маємо, те, що маємо. Огызок до списку можливих варіантів не входить принципово, поки що.

Місто
Жовті Води
Огызок до списку можливих варіантів не входить принципово, поки що.
За цей бюджет, треба піти і потримати у руках той огризок в магазині, можливо і принципи відпадуть.До ,свого першого айфона ,теж був такий принципіальний)

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
За цей бюджет всі телефони будуть виконувати свої функції плюс-мінус однаково. Єдине, що комусь дизайн може заходити або ні (хоча на сьогодні теж смартфони мало чим кардинально відрізняються), операційна система. А в середньому, будь який з них навряд зможе чимось особливо здивувати як з позитивної, так і з негативної точку зору.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Bester, якраз з відроїд смартів по дизайну можна розглядати хіба піксель, бо все інше це лопата…і лопата тонка, а значить не дуже комфортно тримати в руках. Я ото беру в руки мото ж85 дружини і мені після айфона воно якесь не справжнє, якщо чесно. Страшно що зламається

Місто
Львів
Враховуйте ще, що в Мото екран-"водоспад"
Тому і чекаю на Motorola Moto G86 Power, ніби наступного місяця мав би з'явитись в Україні.
Зрозуміло, що цінова категорія не підходить до останніх постів, але планується як робоча лопата з норм. акумом.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Враховуйте ще, що в Мото екран-"водоспад"
Тому і чекаю на Motorola Moto G86 Power, ніби наступного місяця мав би з'явитись в Україні.
Зрозуміло, що цінова категорія не підходить до останніх постів, але планується як робоча лопата з норм. акумом.
наче ж тільки х5 серія.
G84 - 2024 рік
G85 - 2025 рік

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Маєте щось запропонувати?
судячи з усього син вже сам може і мав би обрати
Додаткові варіанти з андроідом?
це принципве рішення сина ?

не знаю як там зі старшими синами мій ще значно меньший ,але я намагаюсь давати йому вибір виходячи зі свого бюджету
поки не телефони
дещо з одягу наприклад колір чи малюнок най сам обирає
чи смак пюрешки , пастіли і тд )))
а у Вас якщо порівнювати вже дядько
най обирає
звісно батьківська порада зайвою не буде
але хоч по магазах побігати йому зайвим не буде
одне діло читати інет інше як воно в руці лежить

Місто
Львів
я думаю під новий рік.
G86 щойно з'явився в польських магазинах:
Версія power "Produkt dostępny wkrótce".

Судячи з того, що Edge 60/60 pro був анонсований 25 квітня, а з'явився в продажу в Україні 10 червня, то G86 power очікую десь на липень.

Місто
Волинь
jack 3.5, no 🙃 спочатку infra red (корисний для пультів електроніки), тепер 3.5

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Тоді для мене стає незрозуміла нумерація модельного ряду, якщо вонои і 55 і 56 серію випускають у 25 році.

Зверху