И более флагманской моделью, но возрастом 1-6 лет, от шестилетнего уже тоже ощущения не те будут, как по мне
Бо одиниці купують телефон "на виріст". Тотальна більшість купує, бо "хочу", "бо розбив", "бо в старому екран поцарапався", "бо хочу OLED а не IPS", "бо старий батькам (дітям) віддав", "бо новий Iphone вміє RAW" і ще 100500 причин. Побачили огляд, побачили рекламу, покрутили в руках на стенді офлайн магазину і купили. А оті всі байки про "актуальний 10-20 років" то самозаспокоєння, що недаремно 1200$ чи навіть 2200$ викинув.
Ця суперечка може тривати вічно, бо є три кардинально протилежні категорії користувачів мобільних пристроїв:
- перша - "живе" в екрані 11 годин на добу (думаю, це вже можна класифікувати як розлад);
- друга - техноґіки, чисті "понторізи", "купую, щоб бути в тренді", їзде в маршрутці, їсть сардельки по 110 грн. за кіло, але ходить з кредитним Iphone 16 Pro Max;
- третя навіть Ютюб не дивиться і в Тік-Ток не зареєстрована, телефоном телефонує, пише в Вацап, відстежує посилки, перевіряє рахунок в банківському додатку, фоткає лічильник води (документи на роботі чи якісь бірки).