Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Ігри і смартфони це сильно сказано. Залізо там звісно може багато чого тянути, тільки управління через сенсорний екран - то дно і ігор немає наспраді, бо їх ніхто на телефони не випускає. Хочеться грати в ігри в дорозі - треба брати Світч.
P.S. Candy crash i інше подібне іграми не вважаю, та і запускаються вони на будь чому
Онлайн грінділки?) Я в таке не граю, але так це ігри і навіть з графікою. Тільки де ви в потязі знаходите стабільний інтернет який не переривається щоб у це грати?) Ну і якщо вже таскаєте з собою геймпад і підставку можна і світч тягати. Різниця у вазі чи розмірі не велика, тільки можна грати у щось що не вимагнає інтернету..
Ну вы это ж не все. Можно и дома играть а не только в поезде. Заморочки у каждого свои. Ну и добавлю по поводу айфонов и маршруток. Каждый человек хочет владеть той или иной вещью по каким то разным причинам. Например есть те кто гоняет по городу на пикапах RAM вместо того чтобы использовать машину по назначению и перевозить коров. Вот нравится ему машина, хочет ей владеть- пускай владеет. Так же и люди с айфонами в маршрутках.
Ну вы это ж не все. Можно и дома играть а не только в поезде. Заморочки у каждого свои. Ну и добавлю по поводу айфонов и маршруток. Каждый человек хочет владеть той или иной вещью по каким то разным причинам. Например есть те кто гоняет по городу на пикапах RAM вместо того чтобы использовать машину по назначению и перевозить коров. Вот нравится ему машина, хочет ей владеть- пускай владеет. Так же и люди с айфонами в маршрутках.
не всі RAM однакові, на деяких якщо повезеш корову, привезеш яловичину впереміш з кістками кишками
Post automatically merged:
Щодо купівлі нового телефона, досить давно не користувався розеткою і зараз ці генії зробили фактично платну доставку до своїх відділень. Дивився вищезгадану Motorola G86 power 12/256 яка скрізь в офіційних магазинах (Фокстрот Комфі Алло Водафон Розетка) коштує однаково 12,5К гривень. Але якщо замовляти в розетці, то в точці видачі розетки потрібно ще сплатити 95 гривень якихось комісій. Навіщо людині замовляти телефон в розетці на сотню дорожче, якщо можна замовити поруч в той же ТРЦ на сотню дешевше в такого ж офіційного великого продавця, дивна загадка. Тому трохи відкоригував свій алгоритм дій
інструкція як в Україні купувати новий телефон: телефон повинен якісно виконувати основні функції. телефон повинен справно працювати протягом декількох років. телефон повинен функціонувати одразу після виймання з коробки. ця інструкція не враховує та жодним чином не стосується будь-яких ігор на телефоні. 1.1. вам потрібен телефон з iOS ---> купуйте Apple iPhone 1.2. вам потрібен телефон з Android ---> купуйте Google Pixel 2. купуйте Motorola з чіпом Qualcomm і екраном без мерехтіння 3.1. купуйте Motorola 3.2. купуйте Samsung 4. купуйте сяомі салямі редмі релмі поко опа хуавей 5. купуйте телефони з отриманням паперового фіскального чеку в офіційних великих юридичних особах Foxtrot одна з юросіб ТОВ "ФТД-РИТЕЙЛ" код ЄДРПОУ 43890029 статутний капітал сотні мільйонів;
Comfy одна з юросіб ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД" код ЄДРПОУ 36962487 статутний капітал декілька мільйонів;
Vodafone одна з юросіб ТОВ "ВФ РИТЕЙЛ" код ЄДРПОУ 41457291 статутний капітал сотні мільйонів;
Allo oдна з юросіб ТОВ "Алло" код ЄДРПОУ 30012848 статутний капітал сотні мільйонів; 6. в останню чергу купуйте у ФОП Івобобул Зорян Шкірякович та подібних 7.1. зберігайте чек, гарантійних талон, документи про покупку, коробку від телефону 7.2. зберігайте хоча-б чітке фото документів в надійних місцях, в хмарному сховищі, абощо
*примітка
найкраща зйомка відео телефоном - Apple iPhone найновіший
найкраще фотографування телефоном - Google Pixel найновіший
Є ще S25 FE, але він фактично є за залізом стандартним S24, але на 2-3 тис. грн дорожчий. Ще враховуючи, що крім телефону ще треба докуповувати блок живлення, чохол, захисне скло, це ще +- 1 тис.
Щодо Motorola я сказав, що там з оновленнями не зовсім приємні умови - може і прийти вчасно, а може і зовсім скоротити обіцяні оновлення зеленого на кілька версій. Edge 60 Pro - не подобається в ньому закруглений екран, тому що може від найменшого удару може зламатися, а ремонт екрану обійтися - дорого.
І можливо це всі доступні варіанти. Типу OnePlus не продається в нас офіційно, відповідно, щоб активувати VoLTE/WIFI, треба користуватися Pixel IMS - в принципі нема в цьому проблеми, АЛЕ як я прочитав, там після оновлення ПЗ потрібно знову повторювати цю процедуру. Лайф і КС там не проблема, є з коробки з недавнього часу, а ось ВФ ще не зважився, хоча на Oppo він «офіційно» завіз підтримку. Зате OxygenOS на око приємна,
але є ще й Xiaomi 15T, що недавно вийшов, зацікавив своєю обіцянкою підтримки ПЗ (майже на рівні Samsung), порівняно з іншими, наприклад, моделями POCO, оскільки я не бачив щоб в них була тривала підтримка. Але через минуле використання їхньої MIUI на поточному телефоні - таке собі (хоча може помиляюся, можливо там щось змінилося в плані усього). Але це не зовсім входить в мої плани, оскільки я якраз хочу перейти з Xiaomi на щось інше - тому це буде хіба що як найкрайній варіант із цього всього.
Навскидку, з найрозповсюдженіших це рідна Гуглодзвонилка, вимагає для всіх функцій Андроїд 11 - наприклад для свого нового інтерфейсу (там де фото контакту на весь екран). Просто встановити - так, Андроїд 9+
Навскидку, з найрозповсюдженіших це рідна Гуглодзвонилка, вимагає для всіх функцій Андроїд 11 - наприклад для свого нового інтерфейсу (там де фото контакту на весь екран). Просто встановити - так, Андроїд 9+
Ну власне особливості інтерфейсу, як на мене, це справа смаку. Фактично на андроіді 9 усе працює, та навіть якщо брати одинадцятий - це 5 років тому. Зараз мабуть тільки ноунейми не дають хоча б 2 версії андроіда в оновленнях. Тобто фактично усіми функціями можна спокійно користуватись мінімум 7 років.
Звісно у всіх своїх потреби, я поки для себе не бачу сенсу міняти свій 5 річний s20.
Камера досі краще більшості, якщо не усього середнього цінового сегменту. Процесор - на рівні.
12 Гб оперативки - вистачає з запасом.
128Гб пам'яті почало не вистачати - вставив картку пам'яті, переніс туди фото/відео - проблема вирішена.
Екран - 120Гц
Хіба батарейку варто замінити.
З того що приходить в голову із новинок за 5 років - 100вт зарядка з'явилась, що впринципі приємно але не варте нового трудового і ШІ свистопепділки для редагування фото, які мені не потрібні.
Отже ще рік - два потреби в новому телефоні виникнути не має
а продавець того телефону саме Розетка? Бо у них маркетплейс де присутні різні продавці. Нещодавно купував планшет (продавець Розетка), так там навіть доставка у відділення Нової Пошти була безкоштовна. У пункт видачі Розетки також безкоштовна доставка.
Комісія за грошовий переказ при оплаті під час отримання товару (10₴ + 1.5% від суми, але не більше 95₴)
Але якщо сплачувати одразу карткою - то без комісії
Якщо це комісія за неуважність, то спробуйте купити в магазині Розетка згаданий Motorola G86 Power 12/256GB Spellbound як вказано за 12,5К грн. Купівля повинна відбуватись наступним чином: ви приходьте за своїм замовленням, все перевіряєте, та коли телефон баз браку новий неушкоджений з офіційним паперовими фіскальним чеком від юридичної особи з статутним капіталом мільйони, тоді оплачуєте гроші. При цьому, зазвичай буває в одному торгівельному центрі розташовані одразу і Розетка і Фокстрот і Комфі і Алло і Водафон, та в останніх без проблем без комісій можна купити цей телефон з післяоплатою.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.